Nogalik Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witaj na forum Janku, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Witam na forum Janek, pozdrawiam Cię i trzymaj powitalnego i Powodzenia, życzę lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Cześć wszystkim, nazywam się Miron i mam już właściwie 18 lat (urodziny za 6 dni ). Oglądam MLP: FiM coś koło 2 miesięcy, ale zdążyłem już obejrzeć wszystkie odcinki i przeczytać parę fanficków. Moimi ulubionymi poniaczami są Fluttershy, Pinkie Pie i Twilight Sparkle. Pochodzę z Śląska, a konkretnie Zabrza. Znajomi nie przepadają za kucykami, więc może choć na forum będzie z kim pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Baffling Glum, Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Witaj na forum Baffling Glum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upcoming Hope Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Siemanko wszystkim,nazywam się Marcel.Mam 14 lat i lubię grać na kompie.Od jakiegoś czasu jestem bronisem... Moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy (Yay! ;D). Mieszkam w Zabrzu,takie zanieczyszczone miasto na Śląsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Upcoming Hope, Witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Siemanko nowi & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dawno mnie nie było, więc pozdrawiam wszystkich nowych i łapcie cyder: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Witam Was wszystkich, a w szczególności Upcoming Hope i Baffling Glum. Życzę miłej zabawy i wszystkiego kucykowego. Na dobry poczatek trzymajcie ode mnie:muffin: lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Witam Wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Witam wszystkich, których nie witałem tzn wszystkich w tym wątku Bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuzikDestroyer Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Hehehe Nogalik tylko posty nabija Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fleja Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Siema. c: No to wabię się Wiktoria, rocznik '98. Ze śląska, tak ogólniej. Miałam już tutaj konto, ale chyba umarło, czy coś. Nick na last.fm - kupiepralke. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 To teraz czas na spamtime z mojej strony. Aloha (jak pawełżądzi) Jam jest Kamil lat mam 17 na karku. Pochodzę z Nowego Targu, czyli totalnego wygwizdowa w górach. Mam tutaj konto od X czasu, ale kożystałem z niego tylko po to, aby spamować swoim opowiadaniem. I Like Train Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Fleja i Trahall witajcie na forum i bawcie się tu dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Witam wszystkich,których tu nie powitałem. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Hehehe Nogalik tylko posty nabija Tutaj każdy posty nabija.. Jeśli masz z tym jakiś problem to zagadaj do admina, aby wyłączył posty w tym dziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Witam Was serdecznie na tym przekucykowym forum Fleja i Trahall. Przepinkastycznej zabawy:pinkie4: lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy.. Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Martyna, 12 lat mieszkam w woj.wielkopolskim bardzo lubię My Little Pony <333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Witajcie nowi bawcie się dobrze i banów nie łówcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Witajcie wszyscy nowi, których nie witałem od bardzo długiego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Martyno, Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Tak, tak witaj jestem już zmęczony tym witaniem...ups przepraszam. Ekhem co dalej? Aha... niech ci będzie dobrze na forum, zdobywaj nagrody, reputacje i bądź popularna itp. WITAJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 mam na imię Kamil mieszkam w warszawie kocham zwierzęta mam kota uwielbiam fluthershy ulubiony odcinek mlp sezon2 z asertywną fluthershy wolny czas spędzam przed kompem z kotem ^.^ (wiem że to dziwne ale mój kot patrzy co robie na kompie) lub bawie się z nim. Gdybym miał znaczek to były by 3 możliwości logo cs'a coś związanego z rysowaniem albo z zwierzętami i nie potrafię nienawidzić chodzby najdziwniejszego zwierzęcia najwyżej jest dla mnie neutralne fluthershy rzadzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się