mishka Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) godzinę temu Nightmare Xeno napisał: Witam cię mój imienniku. to bylo do mnie czy do kolegi/koleżanki? Edytowano Maj 2, 2016 przez mishka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Hejka! Po prawie 3 letniej przerwie od kucyków moc powróciła . Mam na imie Sebastian jestem z lubelskiego, interesuje się motoryzacją muzyką i trochę sobię mechanikuje 17 lat, singiel, miło poznać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Cześć @Dark Fly , miło mi cię powitać po przerwie Życzę ci miłej zabawy i wielu nowych przyjaźni Na dobry początek: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Witaj Sebastian. Skoro powiadasz że jesteś z lubelskiego to zapraszam Ciebie do NAS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frowzie Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (edytowany) Cóż, od czego zacząć.... Nie lubię swojego imienia, więc wszędzie przedstawiam się jako Frowzie. Obecnie z Sosnowca, 24-letnia pracująca za granicą pegasis. Przejechałam się kiedyś na polskim fandomie więc trzymałam się od niego z daleka siedząc bardziej na angielskim fandomie. Jakoś dziwnie się czuje wracając powoli do polskiego fandomu, ale dopiero tęsknota za krajem przez pracę zachęciła mnie do ponownej próby. Mam nadzieję, że znów się nie przejadę. Jakby ktoś chciał pogadać, śmiało ^^ Miło poznać ^^ Edytowano Maj 20, 2016 przez Frowzie Bom sobie coś przypomniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Czołem Frowzie! Witaj na forum, życzę ci miłej zabawy i wielu nowych znajomych Na dobry początek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Cześć wszystkich! Mam na imię Karol, lat 16. Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Interesuję się grami komputerowymi, filmami, historią i w zasadzie wszystkim po trochu. Chętnie poznam innych bronies o podobnych zainteresowaniach. Miłego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Siemanko! 32 minuty temu Gringo37 napisał: Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Pozdrawiam wzajemnie W jakie gry grasz? Jaki jest twój ulubiony film/serial? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Witam, nazywam się WilkU i jestem Kucocholikiem od jakiś 3 lat. Kucy nie oglądam od jakiegoś tygodnia i myślę że to duży progres. Wspierajcie mnie duchowo w walce z nałogiem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 32 minuty temu WilkU napisał: Witam, nazywam się WilkU i jestem Kucocholikiem od jakiś 3 lat. Kucy nie oglądam od jakiegoś tygodnia i myślę że to duży progres. Wspierajcie mnie duchowo w walce z nałogiem. 57 minut temu Bronek napisał: Siemanko! Pozdrawiam wzajemnie W jakie gry grasz? Jaki jest twój ulubiony film/serial? Fajnie Bronek, że też jesteś z Białego, jakby była opcja dodania do znajomych to bym ją wybrał, jeśli chcesz wiedzieć w co gram to zapraszam na steam'a http://steamcommunity.com/profiles/76561198034795422/. Jeśli chodzi o mój ulubiony serial to jest to chyba My Little Pony^^, ewentualnie totalna porażka, choć ta seria akurat podupadła ostro po 3. sezonie i oglądanie jej nie daje jakiejś specjalnej przyjemności. Jeśli chodzi o twój nałóg @WilkU to nie mogę ci pomóc. Najlepiej znajdź plusy kucoholizmu i próbuj z tym żyć. Ja też jestem kucoholikiem i nie widzę absolutnie żadnego problemu. Życzę miłego dnia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 20.05.2016 at 10:09 Frowzie napisał: Cóż, od czego zacząć.... Nie lubię swojego imienia, więc wszędzie przedstawiam się jako Frowzie. Obecnie z Sosnowca, 24-letnia pracująca za granicą pegasis. Przejechałam się kiedyś na polskim fandomie więc trzymałam się od niego z daleka siedząc bardziej na angielskim fandomie. Jakoś dziwnie się czuje wracając powoli do polskiego fandomu, ale dopiero tęsknota za krajem przez pracę zachęciła mnie do ponownej próby. Mam nadzieję, że znów się nie przejadę. Jakby ktoś chciał pogadać, śmiało ^^ Miło poznać ^^ Sosnowiec... Witam z Katowic. Make love not war. Wiesz, to miłe ,że wracają starokuce. 19 godzin temu Gringo37 napisał: Cześć wszystkich! Mam na imię Karol, lat 16. Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Interesuję się grami komputerowymi, filmami, historią i w zasadzie wszystkim po trochu. Chętnie poznam innych bronies o podobnych zainteresowaniach. Miłego dnia! Pozdrawiam kolegę o podobnych zainteresowaniach. Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 20.05.2016 at 16:27 Gringo37 napisał: Cześć wszystkich! Mam na imię Karol, lat 16. Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Interesuję się grami komputerowymi, filmami, historią i w zasadzie wszystkim po trochu. Chętnie poznam innych bronies o podobnych zainteresowaniach. Miłego dnia! Witoj Karol!! Miło cię powitać na forum, życzę miłego pobytu, wiele dobrej zabawy i duuuuuuuużo fajnych znajomych Tradycyjnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 20.05.2016 at 16:27 Gringo37 napisał: Cześć wszystkich! Mam na imię Karol, lat 16. Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Interesuję się grami komputerowymi, filmami, historią i w zasadzie wszystkim po trochu. Chętnie poznam innych bronies o podobnych zainteresowaniach. Miłego dnia! Siemka Gringo . Fajnie słyszeć, że są tutaj bronies z Podlasia . A co do zainteresowań to jesteśmy niemal braćmi, z takim wyjątkiem że wole seriale niż filmy Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 23 godziny temu Zexel napisał: Siemka Gringo . Fajnie słyszeć, że są tutaj bronies z Podlasia . A co do zainteresowań to jesteśmy niemal braćmi, z takim wyjątkiem że wole seriale niż filmy Pozdrawiam. To fajnie! Szczerze nie wiedziałem, że jest trochę bronies z regionu, a tu proszę Jakby była opcja 'dodaj do znajomych' to bym ją wybrał. No ale nie ma więc cóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Cześć, tu Nikodem z Sadlinek ( pod Kwidzynem ). Interesuje mnie informatyka. Mam 16 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Właśnie teraz wopybookLight46 napisał: Cześć, tu Nikodem z Sadlinek ( pod Kwidzynem ). Interesuje mnie informatyka. Mam 16 lat. No witaj! Może powiesz o sobie coś jeszcze? Jak poznałeś MLP? Od ilu je oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Zobaczyłem jeden z odcinków w telewizji ,a potem samo poszło. Oglądam już 2 lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Witam cię człowieku bez awatara. Baw się dobrze i miej tu dużo znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 2 godziny temu wopybookLight46 napisał: Cześć, tu Nikodem z Sadlinek ( pod Kwidzynem ). Interesuje mnie informatyka. Mam 16 lat. Siemanko Sorry, ale jakie to województwo? Serdecznie polecam te forum. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Województwo Pomorskie Powiat Kwidzyński Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 Witam was. Bawcie się dobrze i życzę wam wielu nowych znajomych Muzyczka na początek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 (edytowany) ja również witam wszystkich i nowych i starych I życzę miłej zabawy Na mnie wołają Ratchet i chyba jestem tu najstarsza bo mam 30 wiosen Edytowano Czerwiec 7, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 4 godziny temu Ratchet napisał: ja również witam wszystkich i nowych i starych I życzę miłej zabawy Na mnie wołają Ratchet i chyba jestem tu najstarsza bo mam 30 wiosen A ja czuję się tu staro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 (edytowany) 5 minut temu Daring Do Muffins napisał: A ja czuję się tu staro... Przesadzasz wcale stary nie jesteś A mnie tam nie przeszkadza te moje 30 wiosenek i to że mam bzika na punkcie kucyków i Ratcheta Edytowano Czerwiec 7, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się