Marsun Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 A po kiego do wojska?! ;O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 A po kiego do wojska?! ;O Pielęgniarek potrzebują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 i kucharzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Bartłomiej, lat 15, Łosice w Mazowieckim. Metal, metal, i ogląda ponies. Znienawidzony przez siostrę z tegoż ostatniego powodu. Fan Twilight i twórca Lilith, niecierpliwie czekający na sejse RPG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 No, musimy zrobić sesję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Jestem jak najbardziej za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Co do sesji RPG, zajmę się odpowiednim działem do tego. Ale to w swoim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Michał, lat 16, od trzeciego roku życia mieszkający w naszej stolicy. Słucham najczęściej Red Hot Chilli Peppers i Linkin Parku. Kocham MLP: FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAHA Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 A ja, Szymon, lat 15, mieszkający w woj. Kujawsko - Pomorskim, lubiący gry, lola , MLP FiM, interesujący się kosmosem, sportem, bronią oraz wszelkimi sprawami dotyczącymi komputerów, nie zamierzam się wam przedstawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Bonią? A jak z ogółem? Czyli wojsko? Interesujesz się wojskiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Bonią? A jak z ogółem? Czyli wojsko? Interesujesz się wojskiem? Lepiej powiedz, bo Tarreth idzie do wojska na pielęgniarkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menmors Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Remigiusz , Remik , 97 rocznik Fan MLP FiM. W wolnych chwilach przesiaduje na komputerze i oglądam anime, lubię dobrą muzykę (nie słucham tylko HH albo rocka bo to jest mój styl i koniec) ale preferuje reggae . Jestem raczej pokojowo nastawiony. Ulubiona postać z MLP - RainbowDash ! ;D . Mieszkam w Pile woj. Wielkopolskie. Gimbus 2 stopnia od września Z natury leniwy ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirzenX Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Igor, także 97 rocznik. Lubię oglądać anime, jestem przyjazny, spokojny, trochę jak Fluttershy. Moja ulubiona postać? Princess Luna . Mieszkam w małej miejscowości w woj. Opolskim. Edit : O kurcze, ja chyba źle się czułem . Miała być Księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Igor, także 97 rocznik. Lubię oglądać anime, jestem przyjazny, spokojny, trochę jak Fluttershy. Moja ulubiona postać? Princess Celestia . Mieszkam w małej miejscowości w woj. Opolskim Nareszcie! Mój druh i przyjaciel na placu boju pośród wszystkich Celestio-trolli! D: Brohoof, Brony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Olek, lat 15. Lubię czytać książki, grać na komputerze i oglądać MLP:FiM. Mieszkam w Rybniku w Śląskim. Nie taka mała wieś, te 160k mieszkańców jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 18, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2011 Pffff, wieś to nasz kraśnik jest ^^, jakieś 30tysięcy mieszkańców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Pff wieś. Ja w Dąbrowie Białostockiej mieszkam - 7 tysięcy mieszkańców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Dobra skończcie bo zaczyna się offtop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 Dlaczego offtop? Topic "Poznajmy się". Poznajemy swoje miejscowości Żeby nie było offtopu. Mam problem z częstym rejdżowaniem na soloQ. No bo co mam zrobić, jak wygrywam topa, a bot 0/4 mi przegrywa grę ;/. A niby na 1600 ludzie powinni mieć mózgi. Teraz już tak nie rejdżuję, bo i tak będzie soft reset elo. Ale nie lubię tak wyzywać. Pomóżcie, Bronies ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 graj z nami - rejdżujemy tylko Pana T Jak nie chcesz ze mną grać to powiedz - a grać nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 Mr. T, to przecież to ironia była, zresztą, nie ważne z kim gram, rejdżuję wszystkich teammate'ów (najczęściej siebie, ale to tylko mało ważny szczegół). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 Tarreth -ale ja lubię z tobą grać... Nie żeby coś ale wolę mieć kogoś kto nie ogarnia tak bardzo w premade niż randoma:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 Na prawdę daję z siebie wszystko. Uczę się i wyciągam wnioski. Może wolno, ale ja już widzę różnicę pomiędzy moja grą teraz a dobrych kilkanaście gier temu. (moich epic killów pomiędzy dwoma wrogimi turretami na midzie, gdy ktoś musi recall bo nie ma hp z ulti... priceless) Warmog, Atma.. dobry build, ale spotkałem dziś Pantheona, który szedł full dps. Też MÓGŁBYM tak grac, ale ja zbyt agresywnie atakuję i nie mając tego survi bym padał w team fightach. Dlatego wybrałem warmoga i atmę. A jak ktoś mi powie, że Black Cleaver jest kiepski dla Pantha, to strzelę facehoofa ;x atmong hum hum ;d jakoś bardziej wole buty->brutalizer->phage->yommu/BF->BC/IE/BT->sytuacyjne; early game z runami pod ad i brutalizerem jest cudne ;d spam spearami boli //Pinkie Pie : Od posta kozła do twojego posta jest offtop Nie ładnie, nie ładnie A sam mnie upominałeś, Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 to jeszcze napisz czego się nauczyłeś po 70 minutowym meczu, który zabroniłem poddawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 23, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2011 Ja chciałem go poddać, na to samo by wyszło, jakbyśmy przegrali to byśmy jeszcze 1 zagrali, i wyszło by tyle samo ip w tym samym czasie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się