Valair Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 No więc jestem z 96, mam na imię Konrad i jestem z Katowic. Moja ulubiona postać to Steven Magnet. Witam wszystkich jako nowy użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 I kolejna osoba z Śląska. Jak miło ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkanusek Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 Zapomniałem dodać - Sosnowiec here Zauważyłem, że w województwie mamy chyba najwięcej fanów kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 A w świętokrzyskim dalej pusto... Ok. Więc spodziewajcie się masowych ilości imigrantów do Waszych Katowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Po co emigrować, lepszym rozwiązaniem jest bronyfikacja pozostałych terenów, by każdy był zadowolony . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 No to to już robię ;p Ale i tak nie ma to jak forumowe spotkanie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Zbronifikuje się obszar całej Polski, rozpowszechni forum i będziemy organizować spotkania dla całej Polski gdzieś w centrum, z dobrym dojazdem xD... A później... Później przejmiemy kontrolę nad światem! Buahahahaah.... A tak poważnie... Stop już z offtopem xD. Często ostatnio odbiegam od tematów, muszę to poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Dodałem parę info o sobie w moim profilu. Wy również możecie to zrobić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Witam wszystkich Bronies i wszystkie Pegasis. Mam na imię mateusz, rocznik 93 (i salwa śmiechu) i jestem z Sosnowca. Moją ulubioną postacią jest Celestia XD. To chyba tyle. obiecuję być "grzeczny" na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Salwa śmiechu? Chyba nie Nikt tutaj nie patrzy na wiek ^^ Sam jestem z '94, a na forum jest sporo ludzi i starszych, i młodszych ; > So welcome to the herd, na pewno miło spędzisz na forum czas ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Ooo, Tarreth się ucieszy, że jeszcze ktoś lubi Celestię ^^ Widzisz - dużo jest (praktycznie wszyscy, kurde) "starych koni" xd. Witamy na forum ^^ Możesz opowiedzieć coś o swoich zainteresowaniach? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Salwa śmiechu boś z 93 roku? Dude ten sam rocznik tutaj ^^ Kolejny z Śląska więc milej od razu (naprawdę dużo tu śląskich bronies). Anyway witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Witaj na naszym forum HoryPl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Hej ! witamy i nie martw sie wiekiem, tak jak pisali tutaj to bez znaczenia kto ile ma lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Witaj HoryPl (fajny nick ). Ja też jestem rocznik '93 i dobrze mi z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Witaj (rocznik 95 here) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 W tym układzie wita cały rocznik '95 Tutaj się nie patrzy na wiek, najważniejsza jest doktryna- "Love and Tolerance", bez względu na wszystko. Życzę miłego pobytu na forum ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Rocznik 94, więc nie taka różnica Witam na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Cze. Rocznik '88 - lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Dzień dobry! A może zły? Kto tam wie... Mam na imię Paulina i liczę sobie lat 13 (tak, rocznik '99). Interesuję się... Wieloma rzeczami, m.in. MLP (a jakżeby inaczej?), dajmonizmem (ah, nieważne), grafiką komputerową (kiepsko mi idzie D: ), fotografią, no i zwierzętami, które kocham nad me życie. Nie będę się rozpisywać, w każdym razie... Witam Was, kochani! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Witaj Paulino! Czuj się jak w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Jakże miło mi Cię poznać, Paulino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Witaj na forum, miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Witaj Paulino widzę,że mamy klika wspólnych zainteresowań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Ok, zanosiłem się już dłuższy czas na rejestrację, w końcu się udało Witam wszystkich kuco-zapaleńców Jestem z Poznania, data urodzin pamięta jeszcze komunę, w fandomie jestem od września 2011 (czyli stosunkowo niedługo). Studiuję, pracuję, oglądam kreskówki, filmy, czytam komiksy i uwielbiam gry komputerowe Ulubionym kucykiem z Mane6 jest oczywiście Applejack, następnie Luna, Vinyl Scratch, Lyra, i Daring Do. Peace! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się