Lemuur Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Cóż... Dostrzegam kolejną falę nowych, pora więc rzec "witajcie i bawcie się dobrze"! Życzę miłej zabawy i wspaniałej atmosfery na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Miłego pobytu na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witam mam na imię Karolina i mieszkam w Katowicach ...moimi obecnymi dwoma fandomami nr 1 jest MLP FiM oraz Neverhood . Pierwszy raz styczność z serialem miałam niecałe rok temu ,a pierwszego kucyka dostałam na swojej osiemnastce od przyjaciela (teraz jestem posiadaczka dość sporek kolekcji 4 gen). Moja pasja w codziennym szarym życiu jest amatorskie rysowanie i szczerze dzięki mojemu hobby... dowiedziałam się o tym serialu (na DeviantArt łatwo jest obserwować co jest na topie w fandomie). Moje ulubione kucyki to Pinkie oraz Fluttershy ..a użytkownik Alberich93 będzie miał ode mnie mam nadzieje niedługo w realnym spotkaniu opieprz ......Wybaczcie ,ale u mojego chłopaka nie ma polskich liter D: Witaj imienniczko! ;3 Miłego pobytu na forum, pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witajcie na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witam wszystkich, bawcie się i spamujcie dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Hmm... Witam wszystkich nowych, życzę dobrej zabawy i jeszcze lepszych kanapek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Z dnia na dzień coraz więcej użytkowników Witam Bartosza i Karolinę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witajcie bronies i pegasis. Nazywam się Paweł, mieszkam w Gryfinie. Gdy usłyszałem o tym serialu oraz o tym że ogląda ją bardzo dużo dorosłych osobników ^^ sam postanowiłem obejrzeć kilka odcinków. Wierzcie mi, uzależniłem się bardzooo szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Dobry wieczór Pawle. Miłego pobytu życzę. :3 (Gryfino - uwielbiam nazwe tego miasta.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witaj pawle i wszyscy nowi życzę powodzenia w dodawaniu postów i nie zgubienia się na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Hej, Paweł ; > Baw się dobrze na forum i od razu zmniejsz sygnaturę, zanim przyczepi się ktoś gorszy ode mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Hej, Paweł ; > Baw się dobrze na forum i od razu zmniejsz sygnaturę, zanim przyczepi się ktoś gorszy ode mnie ^^ i padło na mnie witam i miłego pobytu życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Siemanko wszyscy ! Tak samo jak Paweł jestem z Gryfina i pamietam czasy gdy wspolnie z nim czekalismy na kolejny odcinek xD lecz skonczylo sie na dluuzszy czas :( Jeszcze raz PIONTECZKA wszyscy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witajcie obaj , bawcie się dobrze na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witam parę bronies z Gryfindoru ! Have fun and enjoy your stay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witam serdecznie Życzę miłej zabawy na tym forum .... jeśli cenicie swoje życie prywatne to uciekajcie skąd !!!! ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Witam nowych bronies na forum, życzę miłej zabawy. Wybaczcie nieuprzejmość, ale polecam lekturę regulaminu... Arcza głownie do ciebie... sygna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Witam wszystkich obecnych na tym forum a wiec tak kilka słów o mnie: Mam na imię Damian mam 19 lat (prawie 20) mieszkam w Bydgoszczy fanem MLP jestem od kilku miesiecy za sprawą moich drogich przyjaciół (Domine i Dżem) którzy mnie do tego przekonali moją ulubioną bohaterka jest Apple Jack,interesuje sie programami komputerowymi (w tym także proramowaniem)muzyka grafika itp Lubie kwiaty jabloni,jak jest troche chlodno i zdrowo sobie podjeść mam nadzieje ze znajde ( o ile sie nie zgubie na forum Xd) ciekawe tematy w których bede sie udzielał życze miłego dnia wszystkim i rozpoczynam poszukiwania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Witam serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Witam wszystkich nowych na forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Również wszystkich witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 :pinkiehappy:Pozdro od Spina dla wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Cześć ja mam na imię Kacper - interesuję się ogólnie komputerowymi rzeczami, filmami oraz oczywiście MLP Moją ulubioną postacią jest Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Miło mi ciebie powitać jako pierwszy.. Miłego pobytu na forum : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Drugi!!! Witaj wśród swoich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się