Ciastek Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 (edytowany) Dzis .. kontynuuje swoje pisanie po scianach, rysowanie. Eh no i nocka z fizyka : / Edytowano Luty 20, 2017 przez Ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Front wschodni... Świst kul. Walki na bagnety. Wiele straconych nocy na taktycznych strzelankach jak RO2 no i czasem też nad książkami i fanfikami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 ROBIĘ SOS SALSA 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 (edytowany) No a ja słucham lektoratu "Kryzys Ciemnej Floty", z serii Star Wars EE Zamiast spać, ale to ciekawa historia Ps: Wykonanego przez polskiego lektora amatora "Mako New". Możecie go wygoglogować, niestety jego nagrań nie ma już na jego stronie :( Ale może kiedyś wstawię linka, bo materiały są legalne - a sam lektor działał w pełni charytatywnie i każde pobranie książki audio jego "produkcji", generowało dochód na leczenie jakiejś dziewczynki - na końcu nagrań sam mówi " że nagranie przeznaczone jest dla jego znajomych, oraz znajomych jego znajomych. I pod żadnym pozorem nie może stać się przedmiotem handlu". Z tego wychodzi, że dawanie znajomym, nie jest zabronione Edytowano Luty 27, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 W nocy wszystko jest ciekawsze jak w dzień! Mam więcej pomysłów i ogólnie lepiej mi się myśli bo mam tą słodką świadomość że nic nie muszę, żadnych obowiązków. W nocy pewnie że yt oglądam i nie tylko ale też nocną jeżdżę po lesie i okolicy bliższej i dalszej i klimat jest nie powtarzalny szczególnie przy prześwitującej przez drzewa pełni księżyca wszystko wygląda inaczej i najmniejszy szmer przykuwa naszą uwagę i można poczuć gęsią skórkę. Okoliczne wioski przemieniają się w wioski widma, ruchliwe i głośne ulice pustoszeją i cichną a w przydrożnych zaroślach w świetle potężnej lampki widać dziesiątki złowrogich łypiących na ciebie oczu... Tylko się nie zatrzymuj i nie oglądaj za siebie... No i te ogniska w weekend z przyjaciółmi to są błogosławieństwa Królestwa nocy naszej i Luny! Mieliście kiedyś świadomy sen? Ostatnio mi się to zdarzyło było super jak w filmie "Incepcja" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Głównie czytam fanfiki i przeglądam MLP Polska, bo nigdy tego nie robię w dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Tej nocy czas stworzyc nowy swiat, zjesc cos, posluchac Witchcraft. Btw. Uwielbiam nocne spacery, najlepiej solowe wypady na piechote albo na desce :' ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 No i podczas pory Luny, można patrzeć w gwiazdy i je obserwować. A nie jak za dnia Celestii, gdzie "chciwe słońce" skupia na sobie całą nasza uwagę, zagłuszając widmo reszty nieba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groomlake Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 (edytowany) Ja lubię siedzieć w nocy,często wybieram się z kolegą na rurę po podciągać,czy pobłąkać się na ścieżkach zdrowia(umiejscowione w lasach).W pracy też często siedzę w nocy,bardzo często są to miejsca tak odległe od jakiejkolwiek wioski,mieściny że gdy nie ma gwiazd to nie widzę swojej dłoni przed pyskiem,nie widać nawet łun takich świetlnych od miast...A jedyną formą rozrywki jest oglądanie nieba,bo co w las pójdę sam?Jak tam biega jakieś te...dziki,jelenie to mnie poprzetrącają..A prądu też nie ma na takich wyprawach tel trzeba oszczędzać wiec yt itp hehe zapomnijcie...bo jak by wjazd był to co z czego zadzwonię.Bo to raz na w trawach się leżało zasypiało nawet tak,i tak leżysz i patrzysz w te niebo aby do rana hehe i się zawsze te kucyki zwariowane przez łeb się przewiną a Luna w szczególności....Kucyka pluszowego sobie wezmę i leże,jak łobuz przytakuje nocą baki lub kabla to kucykiem rzucę głowę i się skończy. Edytowano Marzec 3, 2017 przez Groomlake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 4, 2017 Autor Share Napisano Marzec 4, 2017 Co robiłam dzisiaj? Grałam w Overwatcha Siedziałam sobie na Furvilli Zerknęłam na Flight Rising Wykapałam się Teraz ogladam filmiki na you tubie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Gdy nie śpię to głównie czytam. To właśnie tak przeczytałam większość książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunburst Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 Ja właśnie teraz nie mogę zasnąć i słucham sobie Erica Thomasa (mówca motywacyjny). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 Po nocach zazwyczaj siedzę sobie na YT, na forumach i gadam z ludźmi. Można mnie też - rzadko, ale jednak - spotkać na 6obcy, kiedy szukam sobie o 1 w nocy przyjaciół :') Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Sierpień 31, 2017 Share Napisano Sierpień 31, 2017 Noc jest cholernie ciekawa, W końcu mam chwilę relaxu przed kompem przy piwie i żadnych obowiązków. Czasami biwakuje albo bawię się na ognisku, jeżdżę też rowerem na nocne wycieczki przez lasy i pola, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2017 1 godzinę temu, Mgr. Dashie napisał: Noc jest cholernie ciekawa, W końcu mam chwilę relaxu przed kompem przy piwie i żadnych obowiązków. Czasami biwakuje albo bawię się na ognisku, jeżdżę też rowerem na nocne wycieczki przez lasy i pola, Też lubię nocne wycieczki, ale rzadko miewam okazje do nich, bo jednak wolę sobie spacerować z kimś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talkative Cloud Napisano Styczeń 29, 2018 Share Napisano Styczeń 29, 2018 Oglądam poraz enty parodie/teledyski/animacje mlp Albo po prostu same odcinki czy arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Jem. Albo jem. Albo patrzę w ścianę i myślę czy wszystko zrobiłem. Albo jem. Albo oglądam filmiki na YT Albo jem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Oglądam różne rzeczy związane z mlp.Albo siedzę na tym forum i nic tam nie robię.nie wiem czemu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Ja rysuję sobie coś z MLP, Star Wars czy z Sonica albo na telefonie oglądam filmiki z yt albo z cda lub też z Dailymotion MLP, Star Warsy i Sonica, Gram w jakieś swoje gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 (edytowany) Cz 487 czy starsza? Co do zapłonu na bezstykowy to się zgadzam. Osobiście proponuje naszego polskiego groma, bo vape swoje kosztuje. Sam miałem okazję serwisować cz 350 typ 472.5 6v co nie było łatwe (co raz silnik chodził w drugą stronę). A wracając do tematu: Aktualnie przygotowuje prelekcje na jeden z lokalnych konwentów i po drodze oglądam anime. Edytowano Luty 16, 2018 przez Kamiiru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 Ja weekendami jak nie sypiam to konstruuję (na razie na papierze) pompę ciepła do mieszkania na poddaszu. Wiedzę i materiały mam, tylko ułożyć to wszystko aby dobrze chodziła i była jak najwydajniejsza. Nawet już rozrysowałem sobie gruntowy kolektor bezpośredniego parowania, tak na razie to wygląda na papierze/komputerze: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asaznanie Napisano Marzec 1, 2018 Share Napisano Marzec 1, 2018 (edytowany) Ja w głównej mierze czytam książki głównie fantastykę. Tylko czasami tworzę lub działam w internecie. Nie lubię grać po nocach bo nie mam z kim, a i też zazwyczaj przesypiam je. Tylko w ostatnie dni siedzę po ciemku przed oknem z kubkiem herbaty i rozmyślam, obserwując niebo przez okno. W lecie jak ciepło to siedzę w ogrodzie. Zawszę w szlafroku rodem z ''Opowieści wigilijnej'' Edytowano Marzec 1, 2018 przez Asaznanie błędy ortograficzne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 Gdy nastaje noc odpalam po raz n-ty tą samą kasetę lub płytę, gotuję pierogi ruskie z "Biedronki" w moim niezawodnym czajniku, biorę z podłogi jakąś książkę, a jak mi się odechciewa czytać to zabieram się za rysowanie, origami, haftowanie, wyszywanie, skrobanie lub tworzenie innych pierdół które i tak lądują w koszu lub obok. Wspominam też moje długie samotne nocne szwendaniny po mieście na które nie mogę sobie teraz pozwolić. Gapię się w okno i wymyślam różne sposoby na wyjście nim, ale wciąż zastanawiam się jak wejść z powrotem. Myślę też nad sensem życia. Zdarza mi się pisać lub rysować zwęgloną zapałką na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 Piszę opowiadania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 Zazwyczaj oglądam filmy lub gram w Heroes'ów, czasami też czytam przed snem, ale wole to robić w dzień 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts