Beerbarian Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Tak jak w tytule, szukam gier, które wejdą na klocka wyciosanego z drewna lipowego wolnego kompa. Mogą być gry "stare ale jare", ale chodzi mi głównie o nowsze. Oczywiście ten temat może wyjdzie komukolwiek ze słabym kompem "na rękę" (chociaż pewnie tylko ja jestem daleko za technologią) . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Half life. Bo dobry single i jeszcze multi z totalnym chaosem ma. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 (edytowany) Need For Speed: Most Wanted Gra wygląda, i gra się w nią naprawdę świetnie. (Moja ulubiona gra ) Powstała w 2005 roku, więc na pewno pójdzie (mam ją na swym starym komper, który ma 10-11 lat ) Edytowano Luty 24, 2017 przez Twister PS. Nie mylić tej gry, z jej (gównianą) nowszą odsłoną z 2012 roku ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Mass effect 2 chodzi dość dobrze na moim złomku, a polecam też Undertale . Mass Effect chyba nadal jest za darmo na Origin, warto pograć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Jak mi w zeszłym roku karta graficzna padła i nie miałem praktycznie nic, to sobie wróciłem do Tibii xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Z nowszych to zdecydowanie Undertale albo Hotline Miami 1/2. A jeśli chodzi o starsze to jeśli nie znasz Gothica [co myślę mało prawdopodobne] to pierwsze co sięgnij po niego xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Ze starszych: - Unreal (na upartego przeciętny Unreal 2) - Half-Life 2 (powinien ruszyć, poza tym jest dobrze zoptymalizowany) - NFS Underground 2 - Syberia 1/2 - Seria Myst - Torchlight (może i dwójka pójdzie) - Trackmania Nations Forever (darmowa, zero opłat) lub Trackmania United - Burnout Paradise - Portal - Worms Armageddon - Doom 1 i 2 - TES: Morrowind, ewentualnie Oblivion - Audiosurf 1 lub 2 - Flatout 2 - Oh Sir! The insult simulator - Katawa Shoujo (doskonała darmowa "nowela wizualna") - My First Trip to Jappan 2015 - Jakieś Hidden Object i Visual Novel Póki co, tyle wystarczy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Nie zapominajcie o Diablo 2 Settlers 2,3,4 cs 1.6 Terraria ... więcej nie pamiętam. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Masz tu OpenTTD i się pobaw 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 (edytowany) Undertale napewno Half-life? Quake? Cs 1.6? I chciałbym wiedzieć ile fps w Minecraft Spoiler Możliwe że pójdzie też CS:GO ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano Luty 24, 2017 przez Mielcar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 24, 2017 Autor Share Napisano Luty 24, 2017 3 minuty temu Mielcar napisał: Undertale napewno Half-life? Quake? Cs 1.6? I chciałbym wiedzieć ile fps w Minecraft Ukryj zawartość Możliwe że pójdzie też CS:GO ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobra, troche nakłamałem i aż taki gruchot to to nie jest CS:GO na najniższych możliwych działa w 45-60, momentami gdzieś poniżej 35. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 32 minuty temu Dank Lord napisał: Masz tu OpenTTD i się pobaw Jak OpenTDD, to i dodałbym OpenRCT2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Mount & Blade, może trylogia Prince of Persia, Spellforce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Darkened Skye 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Minecraft? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Na Game Jolt możesz znaleźć sporo gier które odpalą na tosterze. Z nie indyków to pewnie Warhammer 40k DoW zadziała, razem z dodatkami. Emulowanie SNES'a, GameBoy'a, NES'a albo jakiejś innej starej konsoli też jest opcją. Minecraft nie potrzebuje dobrej karty grafiki (ale 1gb to akurat jest przydatny jak chcesz mieć 30fps) ale wymaga sporo ramu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Hostile Waters: Antaeus Rising Dowodzisz lotniskowcem zdolnym do produkcji jednostek. Zbierasz złom i budujesz jednostki, którymi sterujesz zza pleców, lub dajesz im moduł z inteligencją (przechwyconą od poległych żołnierzy) i wspomagają Cię w walce lub w obronie lotniskowca. Wiele typów jednostek (np. czołgi, helikoptery, działa) i duże możliwości ich customizacji. I jeszcze jedno: my name is Ransom. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Istnieje modyfikacja do Wiedźmina 3, która obniża jego ustawienia graficzne do poziomu ekstremalnie niskiego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się