BiP Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 (edytowany) 3 minuty temu, MLPFan napisał: (najdziwniejsze jest to, że Trixie, która też była diabełkiem, pokochałem od razu). Jak i Luna, która też ma nie mały fanklub Edytowano Wrzesień 9, 2018 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 Kiedyś nie lubiłem Starlight. Po przejściu na "jasną stronę Magii" przez jakiś czas była taką Twilight w wersji beta. Jej absurdalna chęć uczenia się przyjaźni była wręcz irytująca. Na szczęście już tak nie jest. Starlight stała się bardziej samodzielna, i prawdę mówiąc jest bardziej ogarnięta od bibliotekarki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 (edytowany) Kocham ją za... Spoiler to, że propaguje komunizm jej piękną grzywę i to, że jest najlepszą postacią w uniwersum zaraz po Flutterce Lizus... Jakbym cię nie wziął to byś płakała całą noc ...No właśnie XD Edytowano Wrzesień 9, 2018 przez Anoax 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 Jak to brzmi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 1 minutę temu, BiP napisał: Jak to brzmi xD Ale co? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 5 minut temu, Anoax napisał: Jakbym cię nie wziął to byś płakała całą noc ...No właśnie XD To 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 W sumie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayka_87 Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Jakoś nie rozpisywałe sie o innych kucach, ale coraz bardziej pierwsze skrzypce w serialu zaczęła grać Starlight. Według mnie jest taka Twilight jaka znaliśmy od 1 sez. Kto wie moze ona też zostanie alicornem ;P PS: Duet z Trixie uwazam za najlepszy ship w przeciagu ostatnich sezonów 7 i 8 xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 31, 2019 Share Napisano Maj 31, 2019 Przed chwilą, Gość ugh napisał: nie cierpie jej. moglaby byc kucykiem epizodycznym a zostala jedna z glownych postaci? wtf kompletnie na to nie zasluguje to wyglada ze twilight woli ja niz przyjaciolki z mane 6 ktore zawsze z nia byly to wyglada jakby starlight tak naprawde byla zla i wykorzystywala twilight by stac sie alikornem na co kompletnie nie zasluguje doslownie wje*ala sie w mane 6 i jest na glownym planie, jest overpower,mary sue i po prostu nie zasluguje na to by byc blisko ksiezniczki i mieszkac w zamku lol starlight jest taka zwykla, bez charakteru i nie rozumiem dlaczego ona jest tak blisko twilight? czy tylko mi to smierdzi? nie zdziwilabym sie gdyby ta mary sue stala sie alikornem a przyjaciolki ktore nigdy nie zrobily nic tak strasznego jak starlight i zawsze z nia byly (nie jakies smieszne 3 sezony) sa zrzucane tak jakby na 2gi plan... bylo o wiele lepszych reformowanych postaci niz ona ktore mogly by byc uczennicami twilight ale napewno nie ona co wyscie hasbro zrobili.... przez ta bezbarwna i nudna postac nie mam juz tej samej frajdy z ogladania serialu co kiedys serio jak mozna nie widziec ze ona jest pusta mary sue ktora chyba z braku pomyslu dodali Czy robienie tylu błędów jest celowe, czy co? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 31, 2019 Share Napisano Maj 31, 2019 Ja tam lubię Starlight Glimmer 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 1, 2019 Share Napisano Czerwiec 1, 2019 (edytowany) Cóż Ja powiem tak Lubię Starlight jako postać ogólnie co mi narobiło tu wrogów bo większość lubi tylko jej jedną "stronę" - tą po rehabilitacji, a tą przed tym gani, pali i miażdży o czym się boleśnie przekonałem, będąc krótko wspólopiekunem jej działu. Ja właśnie lubię tą Starlight "komunistkę" co niektórzy nie bardzo akceptowali i mówili nawet że psuję tą postać i drugiego współopiekuna, którego przyjąłem i który w końcu został opiekunem jej działu. "Złą" Starlight lubiłem, bo posiadała spryt i inteligencję, co przed jej pojawieniem wykazywał tylko nie liczę bo ona robiła to co typowe dla podmiećców pod jej rządami, a tak samo z Tirekiem jego zachowanie było przewidywalne, zaś po nie sposób było odkryć co planuje pomimo, ze czuła że coś jest nie halo i rozciągniecie jej wątku jako głównego na 5 sezon było dobre i niestety zepsute przez jej zbyt szybką rehabilitację choć w sezonie 6 zdarzało jej się jeszcze zachowywać według "starych" nawyków dlatego nie jestem na twórców całkiem zły, bo ta nowa Starlight przynajmniej początkowo wydawała się taka ""ludzka". Niestety od 8 sezonu nie mamy już u niej rozterek niepewności i gdyby nie to ta postać by była skazana na zapomnienie, bo umówmy się z Cozy taki dla niej adwersarz jak ze mnie rusek . Tym nie Mniej lubię Starlight, bo ona jest najbardziej "ludzka" z bohaterek i choć wilele osób pewnie mnie zabije za to co powiem ale uważam ją za taki miks z Sunset Shimmer (bo widać że ma dobry kontakt z Twilight jak i z Sunset a nawet ona i Sunset przyjaźnią się z co jest nie lada wyczynem) Edytowano Czerwiec 1, 2019 przez Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Ja też bardzo lubię Starlight za charakter i jest uroczą klaczą jak się złości i rumieni się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts