PrinceKeith Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 @Miszcz Tencz To też jeden z moich ulubionych artystów :< Nie wiedziałam, że twój też 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 19, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2017 @Clockwork Ruby Who Rainbow wygląda jakby miała bekę z tego, że scootaloo spada i jak ja nie złapie to tamta tego nie przeżyje xD No to panie @Pixelator co powiesz jak napiszę ... art Pani @Clockwork Ruby Who po raz PIERWSZY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Kwiecień 20, 2017 Share Napisano Kwiecień 20, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 20, 2017 Share Napisano Kwiecień 20, 2017 2 godziny temu Dark Technology napisał: Spóźniłeś się XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 22, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2017 Zapomniałem o licytacji xD Dałem wam chwilę odetchnąć. Nie wiem co tu się wydarzyło, ale ... ja ten art gdzieś już widziałem! Także art Pani @Clockwork Ruby Who po raz DRUGI! Jak ktoś ma jakiegoś podmieńca na zbyciu to niech da! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 23, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Art Pani @Clockwork Ruby Who po raz CZECI! Sprzedane! Zwycięzcy gratulujemy, a na licytację ląduje ten oto smoko-podmieniec: Spoiler Cena wywoławcza: Papierek po cukierku z umiejętnością samowyrzucenia do kosza! W tej licytacji przyjmuję tylko przedmioty magiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 (edytowany) Kapelusz nadrektora Niewidocznego Uniwersytetu. Edytowano Kwiecień 23, 2017 przez Pixelator 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Bilet do Sosnowca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Działo-Młot Jayce'a z League of Legends xdd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Flaszka niewypijka z wymienialną zawartością, jeśli z ciebie taki miętki abstynencik. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Klejnoty Harmonii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 23, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2017 Dobrze, widzę że parę przedmiotów magicznych już się pojawiło ... ale ja wybieram przedmiot mistyczny! godzinę temu Kinro napisał: Bilet do Sosnowca! Nikt go nie widział, a wszyscy wiedzą, że istnieje! Bilet do Sosnowca po raz PIERWSZY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Spray do włosów Celestii i Luny, dzięki któremu ich fryzura zawsze faluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 2 minuty temu Pixelator napisał: Spray do włosów Celestii i Luny, dzięki któremu ich fryzura zawsze faluje. To jest to co nam by się przydało nawet w prawdziwym życiu! Spray po raz PIERWSZY! Czy zobaczę jeszcze dzisiaj coś od tego lepszego?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Oryginalny kompletny kapelusz Starswirla Brodatego ! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 (edytowany) Magiczna stunożna skrzynia Starswirla Brodatego o imieniu Artur. Edytowano Kwiecień 25, 2017 przez Kinro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 2 minuty temu Kinro napisał: Magiczna stunożna skrzynia Starswirla Brodatego o imieniu Artur. Stunożna skrzynia, powiadasz? Khy,khy.. Świat dysku ...Khykhy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Amulet Alicorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 2 godziny temu Bertram Quist napisał: Oryginalny kompletny kapelusz Starswirla Brodatego ! Pokaż ukrytą zawartość Na co mi część garderoby jakiegoś tysiącletniego martwego czarodzieja? 2 godziny temu Kinro napisał: Magiczna stunożna skrzynia Starswirla Brodatego o imieniu Artur. A można do niej chować rzeczy? @Pixelator Kij mnie, że to plagiat 9 minut temu Clockwork Ruby Who napisał: Amulet Alicorna Patrz zdanie numer jeden w tym poście Ale dobra, widzę, że padają bardzo fajne przedmioty, a więc: Magiczna skrzynia po raz PIERWSZY! (i pozwól, że uczynię z niej kartę) Czy może być coś jeszcze bardziej magicznego niż STUNOŻNA skrzynia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Maybach Księdza Rydzyka z jego autografem na masce ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 7 minut temu Bertram Quist napisał: Maybach Księdza Rydzyka z jego autografem na masce ! Jeśli myślisz, że autograf księdza Rydzyka potrafi zaczarowywać przedmioty to się grubo mylisz! Magiczna stunożna skrzynia po raz DRUGI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonrise Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Turban Kwiryniusza Quirrella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 26, 2017 Share Napisano Kwiecień 26, 2017 Fizyka z unity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 26, 2017 Share Napisano Kwiecień 26, 2017 16 godzin temu Moonrise napisał: Turban Kwiryniusza Quirrella Sam turban nie był magiczny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 27, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Widzę, że nic bardziej magicznego nie padło w czasie kiedy mnie nie było, a więc: Magiczna stunożna skrzynia Starswirla Brodatego o imieniu Artur Pana @Kinro po raz TRZECI Smoko-podmieniec jest już twój. Witam szanownych panów i panie w naszych skromnych progach w jedynym takim domu aukcyjnym, naszym najnowszym nabytkiem jest ta oto maskotka: Spoiler Wylicytuje ją ten, który do słowa Toster doda najlepszy prefix i sufix! Np. Błyszczący Toster Zniszczenia Diabelski Toster Końca Świata Niech wygra najlepszy TOSTER. (kolory N/R nie muszą być dodawane, by Twój toster wziął udział w licytacji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts