Hoshidesu Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 To wszystko ma być 23 listopada a wczoraj zaczęły się zdjęcia do nowego odcinka który ma być między świętami W świątecznym ma być regeneracja 11 na 12 doktora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Znalazłem chyba oficjalny trailer odcinka specjalnego: http://www.youtube.com/watch?v=7hRy2N2CMhQ EDIT: I z tego co mi wiadomo to: jedenasty Doctor, razem z dziesiątym powrócą do Wojny Czasu Edytowano Listopad 2, 2013 przez Gouren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Sorry za double post. Teraz mam stu procentowo oficjalny trailer odcinka specjalnego The Day of the Doctor - Official Trailer Będzie ciekawie, ja się już doczekać nie mogę. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Ja też! Ale, już nie długo. Tylko dwa tygodnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 a teraz z innej beczki<dostaje rybami po głowie> Dlaczego Donna nie zmieniła się w mistrza w odcinku The end of Time. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Doctor nałożył na nią jakiś mechanizm obronny, czy coś. Wtedy gdy do tego dziadka (Nie pamiętam jak się nazywał) zadzwoniła Donna to, gdy Mistrz się zapytał czemu ona się nie zmieniła to ten dziadek odpowiedział "Doctor poddał ją jakiemuś metakryzysowi" . Edytowano Listopad 18, 2013 przez Trivus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Wilf's granddaughter Donna (Catherine Tate), a former companion of the Doctor who acquired Time Lord biological traits in an earlier adventure. To chyba dlatego. Edytowano Listopad 18, 2013 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Może i dlatego, a raczej na pewno również dlatego, ale to co pisałem wcześniej to było w odcinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Musze obejrzeć go jeszcze raz ,tylko cały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Jeszcze 5 dni do odcinka specjalnego! (Oraz 4 sezonu My Little Pony :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Sorry za double post. Łapcie tutaj następny trailer, a raczej scenę (Zaraz po intrze z tego co widać na początku) odcinka specjalnego "The Day of the Doctor". The Day of the Doctor: A Preview Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Już się cieszę,bo powrócił Fez.a także poprzedni doctor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Właśnie usłyszałam że pewien zespół (1D) ma ponoć wystąpić w odcinku specjalnym... Proszę, powiedzcie że to nie jest prawda.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Właśnie usłyszałam że pewien zespół (1D) ma ponoć wystąpić w odcinku specjalnym... Proszę, powiedzcie że to nie jest prawda.... To musi być nie prawda! Jeśli to jest prawda to ... będzie źle :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Ta, słyszałem też że następny Doctor ma posturę Terminatora. Ludziki spokojnie, powtarzanie plotek nie spowoduje że staną się prawdą. Jak na razie, przez prawie 50 lat Ekipa nie popełniła żadnego błędu. Teraz miała by sobie strzelić w kolano? Akurat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Uff... Dobra jest. Wyjaśniło się. Będą tylko na after party. Faktycznie, gdyby okazało się że bendą w odcinku to by było słabo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Wiecie co wam powiem? PS: Nie bijcie za spam :C (W końcu to dział Discorda, więc chaos jest tu mile widziany!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 I jak tam odcinek wam się podobał :3 Według mnie to był jeden z najlepszych! Po prostu WOW! Nie będę spoilerować dla tych którzy nie widzieli, ale naprawdę ciesze się z tego co tam się stało A za miesiąc świąteczny odcineczek ale chyba będę ryczeć jak dziecko jak Matt umrze :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Cały odcinek mogę podsumować jedną sentencją. NO MORE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 I ja również się cieszę z tego odcinka. Czytałem różne opinie po obejrzeniu, takie głębokie analizy wszystkiego, a ja jakoś wolałem się po prostu nim cieszyć. Potwory faktycznie takie nieco meh, ale cóż... WINCYJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Pfff, analizy. Oglądałem cały odcinek z wypiekami na twarzy A nawiązań znalazłem tyle że hoho i do gwiazdki mi starczy xD Całość, i fabularnie i wykonawczo, mogę ocenić 9/10. Mimo, że jestem wielkim fanem,odejmuję jeden punkt za sentyment do starych Doctorów. 4 z 13 Doctorów nie wystąpiło w serialu. Pierwszych 3(1, 2, 3) jest świętej pamięci a 5 odmówił udziału. Przez co pełna prezentacja wszystkich na końcu odcinka była fałszywa(podejrzewam że gdyby wymazać efekty, to albo stali by tam dublerzy, albo na miejscu tych 4 było by "zielone tło"). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Odcinek na 50-lecie oceniam 13/10, bo był po prostu mega! Nie mogłam się doczekać faktu, że znowu zobaczę mojego ukochanego, 10 Doctora w serialu i cieszyłam się z tego jak dziecko. Do tego fakt 3 jednocześnie, Rose, jako Bad Wolf, no miazga. Teraz tylko czekać na świąteczny special. Nie będę płakać za 11, ale też i nie cieszę się z Capaldiego. No cóż, 10 był najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Kto to jest Capaldi? To tak na marginesie a odcinek na 50 lecie był tak epicki, że chcę go jeszcze raz obejrzeć. A po za tym nie mogę się doczekać kolejnego czyli świątecznego odcinka. Swoją drogą czy to nie w tym odcinku ma nastąpić zmiana Doctora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ta, tam jest zmiana, a teraz fajny link http://www.buzzfeed.com/paulaersly/greatest-easter-eggs-from-the-doctor-who-50th-anniver i numerek 31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Kto to jest Capaldi? 12 Doctor. A co do odcinka to odcinek specjalny był niesamowity ... po prostu niesamowity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się