Ravebow Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Najnowszy, 21 rozdział już jest! Trochę długo trwało napisanie go, ale miałem przez długi czas zastój, a oprócz tego skasowało mi gotowych 8 stron i musiałem zaczynać od początku Zapraszam i mam nadzieję, że się spodoba. Z wielką przyjemnością przyjmę wszystkie komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Noo;p Podoba się i to bardzo;p Tyle rozwiązan i tyle nowych zagadek;p Troche poczekaliśmy, ale było warto^^ Teraz pozostaje czekanie na kolejny i domyślanie się co się będzie dziać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Witam. Naprawdę bardzo ciekawy i udany fanfic. Akcja rozwija się bardzo ciekawie. Czekam na kolejne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nowy rozdział (mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zawiera najważniejszą informację fabularną w całej powieści) pojawi się do końca stycznia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Oj znało się z FGE Pana Ravebowa. Czytałem Broken Bonds, ale z chęcią wrócę, bo to jest coś pokroju Past Sins, czyli epickość w czystej postaci. Szkoda tylko, że na arenie międzynarodowej nie wylądowało (chyba, że coś nie wiem). Gratuluję weny (heh szkoda, że mi się skończyła) i czekam na zakończenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Nowy rozdział "Kryształowe Serce" jest już dostępny! Znajdziecie w nim między innymi rozwiązanie najważniejszej fabularnej zagadki w całej powieści. Z tą wiedzą niektóre rzeczy z przeszłości staną się jasne i sensowne. Zapraszam do czytania i zachęcam do komentowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Musze przyznać, że nowy rozdział jest naprawdę bardzo dobry. Jedne problemy się rozwiązują, pojawiają się nowe przeszkody. Jest tu i żal, smutek i radość. Akcja rozwija się bardzo ciekawie. Pozostało tylko czekać na kolejny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 A teraz zauważyłem że nowy rozdział wciąż nie dochodze do siebie że luny nie ma choć to było pare rozd temu dziwny jestem co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Tyle treści... Aż zazdroszczę, że masz siły tyle i tak ciekawie pisać, Ravebow. Nadrobienie całości zajęło mi jakieś 3 godziny, ale nie żałuję czasu spędzonego przy tym ficu. Wcześniej uważałem, że tag Epic został dany tak na wyrost - teraz już wiem, że się myliłem. Więc mogę jedynie podziękować ci za napisanego tego dzieła. Tyle już się wydarzyło, tylu już umarło, a to wciąż nie jest koniec... Odnoszę wręcz wrażenie, że to ledwo połowa tego wszystkiego. Zdecydowanie fic zasługuje na jeszcze więcej uwagi niż otrzymał do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Dziękuję bardzo, miło mi to słyszeć Czy to połowa? Ogólnie FF już się kończy (w okolicach maja-czerwca powinienem go zakończyć oficjalnie), ale... potem od razu zabieram się za zapowiadany sequel. Powiem tylko tyle, że jego skala będzie o wiele większa. Jakby nie patrzeć tutaj walka toczy się na jednym kontynencie, na którym nie ma nawet głównych sił gryfów. W sequelu powróci duża ilość postaci, a akcja przeniesie się na zupełnie nową płaszczyznę. Twilight odwiedzi między innymi pewną kanoniczną krainę (wspomnianą w jednym z odcinków) i... zawędruje tam, gdzie jeszcze żaden śmiertelnik nie postawił nogi. Po zakończeniu BB będzie można pomyśleć "ale jak to? przecież wszyscy zostali pokonani!", ale w jednym z rozdziałów jest dobitna wskazówka do tego, co będzie się działo od początku Asimos: Eclipse (nazwa robocza). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Witam jak przebiegają pracę nad nowy rozdziałem? Od ostatniego minęło już sporo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Znowu odsubskrybowało mi posta -.- Prace stoją w miejscu (2 strony gotowe przez 1,5 miesiąca...). Przyczyny: - Zniszczone słuchawki (jak piszę, to tylko przy muzyce i tylko w łóżku, a przy uszkodzonym kablu boję się ruszać cokolwiek...) - Szkoła. Precyzyjniej (bo wcześniej w końcu też ją miałem): Widmo oblania matematyki. Jeżeli wszystko ułoży się tak, jak powinno, to wracam do pisania po zakończeniu edukacji i zakupie nowych słuchawek (czyli ~20 marca) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 No temat tego opowiadania wypowiem się tak: epicka epickość epicko wypływa epickim strumieniem z tego najepickowszego opowiadania na całym epickim świecie epickości. A teraz na poważnie. Samo opowiadanie potrafi porwać na baaardzo długo i nawet jak się już będzie czytało kilka godzin to chce się więcej. Stworzyłeś takie rozbudowane uniwersum, że swoją zawiłością dorównywuje uniwersum Star Wars. Krótko mówiąc czyta się to wspaniale i gładko, a do tego jeszcze dochodzi epicki klimat. Po prostu świetne opowiadanie. I takie pytanie: Czyżby Luna miała powrócić? Wywnioskowałem to z tej przepowiedni i mam nadzieję, że się sprawdzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baqterya Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mam nadzieję, że twoje odejście z FGE nie wpłynie nijak na ten epicki twór [gdzie lista tych zacnych emotek!]. No cóż, pozostaje mi tylko czekać na nowe rozdziały i prequel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mam nadzieję przeczytać jeszcze nie jeden dobry rozdział. Powodzenia w pisaniu i uporządkowaniu spraw w prywatnym życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Tym razem obiecuje: po napisanej maturze od razu biorę się do roboty. I odejście z FGE może mieć jedynie pozytywne skutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niteris Lunanox Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Powodzenia zarówno z maturą jak i z ff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie chce poganiać, ale matury się już skończyły. Z wielką przyjemnością przeczytałbym nowy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 To daj mi kilogram weny... mogę dać ci w zamian tonę pomysłów. Na tyle dużo, że połowę fabuły sequela mam już rozpisaną, ale nie mam ochoty pisać :/ Mam wrażenie, że ten rozdział będzie CHOLERNIE słaby, bo po prostu zrushuję go, by ruszyć dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie ma sprawy. Mam dla ciebie nawet kilka płynnych butelek weny. Zapraszam do osobistego odbioru w Głuchołazach. Może dasz sobie radę z pogodą nad moim domkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ohmygosh - udało mi się coś napisać przed końcem roku! To oznacza, że po 9 miesięcznej przerwie chyba wróciłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 No proszę, pozytywnie mnie zaskoczyłeś. Byłem przekonany, że fanfic nie doczeka się kolejnego rozdziału, a tu taka niespodzianka. Mam tylko nadzieję, że następne będą pojawiać się szybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Mówiłem od jakiegoś czasu, że jest wstrzymany nie anulowany... no i przed końcem roku blokada mi zeszła z umysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Siemanko. Chciałem tylko spytać czy fanfick będzie kontynuowany czy mogę go już spisać na straty? (Trochę długie to "wstrzymanie") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Aktualnie piszę sequel. Jeżeli aktualizacja nie pojawi się do końca maja to spisuj go na straty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się