Poszukiwacz15 Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Fotka księżyca wykonana kilka dni po pełni Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 Korzystając z jakże rzadkiej okazji słonecznego dnia wyszedłem sobie w końcu na mały spacer. Widok jest jaki jest, ale też ma pewien urok. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Tym czasem festyn w Poznaniu, w tle widać hotel Bazar, gdzie przemawiał Paderewski i w którym rozpoczęło się powstanie Wielkopolskie Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 26, 2017 Autor Share Napisano Listopad 26, 2017 Dziś mhrrrocznie Trochę ciemności, troszkę Jaskra - Pana Ciemności. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Kilka zdjęć z Rosji. 2 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 21 minut temu, W.B. napisał: Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Kilka zdjęć z Rosji. Jaki rejon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Bondarski rejon w obwodzie Tambovskim. Jeżdżę tam prawie co roku. Spoiler Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 28, 2017 Share Napisano Listopad 28, 2017 Mikołaj giercuje! Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Listopad 28, 2017 Share Napisano Listopad 28, 2017 Zwinki: Spoiler Spoiler Spoiler Niektóre z wielu moich zwierzaków: Spoiler Spoiler Spoiler Nietoperze Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 I znów kilka fotecek: Spoiler Świątecznie: I detal: 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 Szary jest piękny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 (edytowany) Z dzisiejszego spaceru po Starym Rynku w Poznaniu. Na początek "Titanic". Spoiler https://puu.sh/yyHd6.mp4 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Grudzień 3, 2017 przez BiP 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Ponownie Poznań Spoiler https://puu.sh/yDsfN.mp4 Spoiler Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 (edytowany) Ładne szczególnie te zdjęcia Starego Rynku. Tak sobie myślę, żeby w końcu spakować aparat i popstrykać w Lublinie. Mam słabość do wszystkiego co ozdobione świątecznymi lampkami :3 Edytowano Grudzień 10, 2017 przez Dairinn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Tak strasznie podoba mi się to zdjęcie, bije od niego taka melancholia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Moje koty Pyra (ta z białym) i Mała Greta Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Idąc w nocy przez ciemno ziemie mojej wiochy, bo wracałem późno z pracy, zauważyłem obiekt szybko poruszający się w bok. Był to... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 Jedno świąteczne: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Grudzień 21, 2017 Share Napisano Grudzień 21, 2017 Bobry wybudowały tamę za moim domem Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 Kupiłem Rarity czapkę na zimę, aby jej nie było zimno. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 19, 2018 Share Napisano Styczeń 19, 2018 Śniegowym akcentem odświeżam temat paroma fotkami (może nie najlepszej jakości, ale klimatycznymi) Spoiler Panoramka Spoiler Imitacja zimowej pustyni Spoiler Takie nic nie znaczące zdjęcie, ale fajnie wygląda Spoiler Dróżka Spoiler Wisienka na torcie, zabili modrzewia xD (Nie, nie ja to zrobiłem) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 Wrzucę wszystko w jeden spoiler bom żeń leń. Może jakoś jakościowo niektóre nie są dobre. Ale załapały najwięcej favsów o dziwo. Cóż zazwyczaj jak nie jestem zadowolony z zdjęcia to ludzie to lubią. Magic Więcej na moim deviantarcie jeżeli ktoś zainteresowany - https://rdzeniuch.deviantart.com/ Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Kilka fotek wykonanych z pomocą teleskopu: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts