Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 Temat ten służy do pochwalenia się tym co w wolnej chwili robicie dla własnego ciała. Ja przykładowo lubię sobie pośmigać na rowerze albo zagrać w piłkę nożną ze znajomymi. A Rainbow jak to Rainbow kocha latać po niebie. A jak jest z Wami? Pochwalcie się swoją aktywnością! (Za każdą odpowiedź na temat 2 dyńki do Halloweenowego Eventu) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 We wtorki mam dwie godziny badmintona. Te zajęcia prowadzi mama mojej koleżanki z klasy, która też na to chodzi. Czas szybko mi mija na grze i gadaniu z przyjaciółką. Jutro idę z nią na zawody sportowe właśnie z badmintona. W wolne dni lubię też sobie trochę pojeździć na rowerze, w wąwozie obok mojego domu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 W lato sporo jeździłem na rowerze i co drugi dzień biegałem po 10-20 kilometrów. Podobnie jak Dashie, lubię pęd powietrza na twarzy Swego czasu też sporo chodziłem na basen, ale dawno mnie już tam nie widzieli. Będę musiał sobie odnowić karnet~ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 Trzy razy w tygodniu chodzę na judo. Dopiero zaczynam, ale coś czuję, że przewracanie się nawzajem z koleżanką nigdy mi się nie znudzi. We wtorki za to mam jazdę konną Też zaczynam, ale już złapałam bakcyla. Konie są po prostu... no wspaniałe, nie ma co ukryć. A jakby tego było mało, na dwóch pierwszych lekcjach w piątki zamiast wf-u jeździmy sobie na łyżwach Muszę przyznać, że przed wakacjami byłam dosyć bierną osobą... sama bym się nie spodziewała, że tylko jeden dzień roboczy w tygodniu będę mieć wolny od zajęć dodatkowych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Spoiler A tak na poważnie: jesień i zima to dla mnie najbardziej bierny okres czasu. Zdarza mi się wtedy jedynie od czasu do czasu pojeździć na nartach, a tak to siedzę na tyłku i ćwiczę nadgarstki przy komputrze xD Natomiast latem co roku biorę udział w tygodniowym spływie kajakowym, a wiosną od dwóch lat na maraton MTB. Z normalnych zajęć to częste pływanie i jazda rowerem. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Sport to moje życie a zjazdowa maszyna jest dla mnie tym czym skrzydła dla pegaza i bez niej po prostu przestaję istnieć. Uprawiam rowerowy extremalny downhill/freeride adrenalina pływa w moim ciele a ja czuje że żyje. Nawet teraz gdy za oknem zimno i mokro ale jak nie pada to korzystam kiedy mogę i w zimę przy tęgich mrozach też nie wymiękam. Pomimo że nie jestem profesjonalnym sportowcem to mam kilka fajnych osiągnięć. Już teraz zaczynam siłownie żeby do następnego sezonu i zawodów się przygotować (płacz na treningach śmiej się na zawodach) w między czasie ulepszając miejscówkę i maszynę tak aby te nadążały za moimi umiejętnościami a Rainbow Dash nakręca mnie i motywuje jeszcze bardziej bo jest moim prawdziwym idolem i liczę na to że uda mi się jej zaprezentować co potrafię. A to moje trofeum z zawodów z tego roku w Kluszkowcach. Zdjęcia i filmy to jest zawsze dobre trofeum. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 > twister > sport wybierz jedno Nie uprawiam zbytnio sportu, ale jak już ruszę swoje dupsko, to w 75% wezmę swego waveboard'a i ruszam na wieś z kuzynem, w 10% rower biorę, a w marnych 5% to albo gram w nożną, albo inne pierdoły robie 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 20, 2017 Share Napisano Listopad 20, 2017 W poniedziałek i czwartek mam zajęcia z MMA i Kickboxu. W soboty biegam. Od czasu do czasu pojeżdżę sobie na rowerze. I skoro idzie zima to mam nadzieję, że spadnie trochę tego białego gówna, bo mam ochotę wyciągnąć deskę i poszaleć na stoku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Założyłem grupę dla fanów wrestlingu. Ogólnie to trenujemy i mamy jechać do Wawy na eliminacje. Ale też gram w piłkę nożną na obronie na lewym skrzydle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Po powrocie ze szkoły wsiadam na rower, wkładam słuchawki do uszu i puszczam swoje ulubione kawałki. Jeżdżę tak na rowerze po moim sporym placu C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts