Paladyn Zanderson Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) A moimi mistrzami są oprócz Sabaton I Blindów oraz RuSh jest Brazylijski Thrash Metal, Death Metal, oraz sporo progresywnego rocka i metalu eokraszone lekkim indriustalem (PaIn, Rammstein) Edytowano Luty 8, 2014 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 A ja nie jestem w stanie wypisać konkretnych zespołów/wykonawców/kompozytorów, bo byłoby ich spooro. Ale tak dla przykładu podam: - Macklemore - Coldplay - Kajiura Yuki - Hans Zimmer - Peter Hollens - Lindsey Starling... Po prostu słucham tego, co mi wpadnie w ręce i akurat się spodoba. Są to różne gatunki i jestem otwarta na właściwie każdy jeden, bo nigdy nie wiem, kiedy uda mi się trafić na jakąś perełkę. Nawet jeśli jest to znienawidzony hip-hop lub techno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 W moim przypadku nie da się od tak stwierdzić, że "słucham tego i tego". Mam tak szerokie horyzonty muzyczne, że nie potrafię szybko i prosto odpowiedzieć na pytanie "czego ty słuchasz?". Jeżeli jakiś utwór trafi pod moją kopułę i nie wylatuje z niego przez kilka godzin, to oznacza, że mogę dodać go do swojej playlisty. I to nieważne czy jest to chorał gregoriański, czy death metal, albo folk czy dubstep. Słucha takich zespołów jak: -Junior Senior -ФлайzZzа (FlyZZZa) -Daft Punk -Weird Al Yankovic -Renard -Laibach -Zorka -Czeremszyna -Loituma Dodam jeszcze, że denerwują mnie ludzie, którzy mi wmawiają, że MUSZĘ znać takie zespoły jak AC/DC, Led Zeppelin, czy Queen. Niby dlaczego? To że oni to lubią, a ktoś inni okrzyknął ich legendami nie oznacza, że i ja mam ich lubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Co do mnie. Nie przepadam za ciężkim metalem. Niet W sumie słucham tego co mi w ucho wpadnie. Wymienię kilkanaście zespołów/solistów/i tytuły piosenek. Co do ost. Same piosenki z tego powodu że się podoba dokładnie ta. A nie wszystkie piosenki ów zespołu. Kpw ? Verba. ---> kocham ten zespół. Mają piosenki z przekazem. Enej ---> nie powiem że nie. Owl City ---> genialny piosenkarz. Ma kilka naprawdę super piosenek. Wiz Khalifa ---> niektóre wpadają w ucho. Jak śpiewa z kimś to wręcz genialne jest Avicii ---> początkowo nie przepadłam sama muzyka. Dopiero po Wake me up zaczęło się dziać Avril Lavigne ---> nie słyszałam wszystkich, lecz jest niezła Jason Chen = Best Friend ---> wpada w ucho DKA = Marzenia ---> pierwsza ich piosenka która przypadła mi do gustu. Bon Jovi ---> tu.chyba komentarza nie muszę dawać Bowling for soup = High school never ends ---> polubiana kiedy pierwszy raz usłyszałam. Polecam. Hm.. Pasuje na zakończenie gimnazjum. He jeszcze ten i następny. Heh Ke$ha ---> genialna jest Bracia = Parnassuss ---> nawet spoko Brand new day =Dr. Horrible cast. --->. Chyba fanowska Capital Cities = Safe and sound ---> no coment Cascada ---> up Swedish house mafia ---> oni mają to coś Katy Perry ---> nie wszystko lecz nie mówię nie Green Day ---> a myślicie ? :-) James Artur ---> Finalista chyba Mam talent. Było warto Jeden Osiem: <tu kilka piosenek> - Historie pewnych znajomości ---> mi się podoba - Jak zapomnieć ---> od tego się zaczęło - kiedyś było inaczej ---> eh... To prawda - być kimś więcej Likin Pank ---> super i już Lady Pank ---> kto słuchał wie Lisa Miskovsky = Still Alive ---> zaczęło się od filmu na YT Grupa Operacyjna = Dziwne zachowania Lamfo Sabaton Sean Paul Sidney Polak Skillet Phil Colins Hans Zimer Taylor Swift Stromae Kaney West = Stronger Taio Cruz Queen I coś jeszcze... Ci do MLP : Mando Pony Acoustimandobrony Mic the Microphone The Living Tombstone Jackle App WoodenToaster Aviators Ponky Eccentrifuge Pony rock anthem Raise this barn <sim gretina remix> Rarity feat. Elusive =Generosity I to chyba tyle Edytowano Luty 23, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Ja słucham byle jaką piosenkę. Nie ważne czy to Reggae lub Rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Jedna z moich ulubionych piosenek E-dubble- Be A King: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 hmmm... nie napisałem jakich wykonawców słucham więc: S.P.Y Danny Byrd Nu:Tone Cyantific Mistabishi Netsky High Contrast Logistics LONDON ELEKTRICITY Camo & Krooked 2Pac IceCube Sigma Drumsound & Bassline Smith Fred V & Grafix Chase & Status Skream Deekline And Ed Solo G Dub Dołączyłem załączniki do jednego utworu każdego z tych artystów...a pan Emokid niech idzie ciąć rzyły do kibla, bo ja na muzyce którą słucham znam się doskonale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blu PL Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Metal w szczególności Rammstaina i Slipknota oraz Disturbed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Mi w duszy gra czasem rap a gustuję w tych tekstach gdy autor w nawijce nakłania mnie do refleksji i rozmyśleń nad jego przekazem (nie mam tu na myśli rapu gdzie autor nakłania mnie do nienawiści stróżów prawa), jednak głównie preferuję elektronikę: -ATB -Tiesto -PON3 -Feed Me -Rusco -Seven Lions -Kill Paris -Dj Fresh -Gemini -Stephen Walking -Pegboard Nerds -Bassnectar -Flux Pavilion -Sub Focus -Obsidia -Klaypex -Knife Party -Nero -Noisestorm -Tristam -Caspa -Kill The Noise -Headhunterz -Zatox -D-Block & S-te-Fan I jeszcze trochę tego jest.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 (edytowany) Słucham wszystkiego co mi się podoba. Eot. Edytowano Lipiec 3, 2014 przez arkadiusz fuks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Hehe smieszne brzmienie jak dla mnie, za dużo hat kicków, ale miło się słuchało przy odrobienie mordoru w teledyskuHi-Hat i snarów * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nie mam określonego gatunku muzyki, jaki słucham. To, co mi wpadnie w ucho, od razu staje się moją lubianą piosenką. Choć z zespołów, to uwielbiam Coldplay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Słucham muzyki, nie gatunku. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Słucham muzyki, nie gatunku. ja słucham gatunku muzyki ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie będë gorszy. Macie Alestorm Black Veil Brides AC/DC Avenged Sevenfold Deathstars Dragonforce Avantasia Rammstein Obersleisen Hammerfall Metallica Kult Oddział Zamknięty Hunter Sabaton Powerwolf Amon Amarth Rainbow Led Zeppelin Blood Bound Disturbed Scorpions Lordi KoRn Ozzy Osbourn The Offspring Slipknot. To chyba wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Jeszcze mi się przypomniały fajne kawałki z pegasusa, chciałem je pokazać w odpowiednim temacie, ale ten zdechł. Werewolf: The Last Warrior- theme wilkołaka, bardzo klimatyczne, zapadające w pamięć. Alien III- tu lubię wszystko, choć po pewnym czasie piski powodują u mnie lekką migrenę. Prawie wcale nie słychać by była to jakość 8bit. BTW wszystkie soundtracki z nesa/pegasusa jakie kiedykolwiek wkleiłem, żyją w internecie po ponad 20 latach. Gry z których pochodzą cieszą się pozytywnymi komentarzami i mają dziesiątki(jak nie setki) tysięcy wyświetleń, wiele przekonwertowano np. na srajfony, powstały do nich emulatory na wszystkie możliwe urządzenia, trójwymiarowe sequele, etc. Nie wszystkie fandomy umierają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Musiałam ;-: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mici Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Zastanawiam się czy to źle, że mieszam WSZYSTKO? Od długiego czasu słucham metalu, metalu alternatywnego, rock'a, rapcore i innych gatunków tego typu. Poza tym electro, drum&bass, zdarzy się, że rapu, popu... Moje ulubione zespoły to Pendulum, TDG, A Perfect Circle, Linkin Park, Bring Me The Horizon (byłoby tego więcej...). Głownie zależy od mojego nastroju. Kiedy rysuję słucham zwykle soundtracków, ponieważ mnie inspirują~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Najbardziej lubię: - wszelką muzykę elektroniczną, najbardziej Dubstep - muzykę klasyczną (najlepiej ze skrzypcami ) - muzykę EPIC, takie epickie soundtracki są na prawdę świetne. - Samego metalu nie słucham, ale uwielbiam połączenie go z Dubstepem: https://m.youtube.com/watch?v=4WRj94wRZYc To mój TOP 2 utwór, po prostu uwielbiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Wiesio Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Jeszcze mi się przypomniały fajne kawałki z pegasusa, chciałem je pokazać w odpowiednim temacie, ale ten zdechł. Werewolf: The Last Warrior- theme wilkołaka, bardzo klimatyczne, zapadające w pamięć. Alien III- tu lubię wszystko, choć po pewnym czasie piski powodują u mnie lekką migrenę. Prawie wcale nie słychać by była to jakość 8bit. BTW wszystkie soundtracki z nesa/pegasusa jakie kiedykolwiek wkleiłem, żyją w internecie po ponad 20 latach. Gry z których pochodzą cieszą się pozytywnymi komentarzami i mają dziesiątki(jak nie setki) tysięcy wyświetleń, wiele przekonwertowano np. na srajfony, powstały do nich emulatory na wszystkie możliwe urządzenia, trójwymiarowe sequele, etc. Nie wszystkie fandomy umierają. NES wiecznie żywy! W końcu ta maszyna wyciągnęła cały przemysł z kryzysu i stworzyła podwaliny współczesnego rynku gier komputerowych. Co to muzyki, mnie osobiście zadziwia co kompozytorzy potrafili z tego sprzętu wycisnąć mimo wszystkich jego ograniczeń. Kreatywność w czystej postaci. Moje ulubione: Megaman III. W ogóle w ogóle wszystkie gry z serii, niesamowite soundtracki, aż chce się kopać robodupska Duck Tales. Kaczki i gry komputerowe, dwie z moich ulubionych rzeczy z dzieciństwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Pop,rock generalnie takie z lat 70 i 80-tych,chociaż nawet spodobała mi się jedna z piosenek Bibera O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Wiesio Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) A ja terez siedzę sobie przy radyjku i słucham na Trójce audycji Trzecia Strona Księżyca, którą emitują w każdą pełnię księżyca od północy do 4. Ten utwór jest znakiem rozpoznawczym programu, myślę że mówi sam za siebie: Coś pięknego, jeśli to teraz ktoś czyta - polecam gorąco, po prostu trzeba posłuchać. https://www.facebook.com/trojka.TSK Edytowano Luty 4, 2015 przez Towarzysz Wiesio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Klasyka. Trochę rocku, ale w większości klasyka. Głownie romantyzm i neoromantyzm: F. Chopin, A. Scriabin, C. V. Alkan. Tego ostatniego ostatnio chłonę w szególności, bowiem dopiero co go odkryłem. W Polsce jest mało znany, bo go przysłonił Chopin :( . Z rocku to robię takie mieszanki, co mi w ucho wpadnie. Metalica, Deep Purple, Iron Maiden itd.Słucham raczej starsze kawałki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Jeśli chodzi o ogół, to głównie metal (raczej każda odmiana, byleby gość nie brzmiał jak wyjący pies) oraz hard rock. Lubie również bardzo muzykę klasyczną, stary pop z lat 80 i 90, klimatyczne ambienty i DUBSTEP!!! Szczerze, to tylko nie przepadam za rapem i reggae, bo to nudne w uj jest. Tak to ze wszystkiego znajdę coś dobrego, ale głównie obracam się koło zespołów metalowych, posiadając jednocześnie folder z wszelaka inną muzyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 jeden z wielu najlepszych utworów Electric light orchestra nie mogę teraz obejść bez tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się