Sowenia Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 (edytowany) Kupiliście kiedyś paczkę z zawartością, która to zawartość była dla was niespodzianką? Jeśli tak to pewnie wiecie, że to bardzo ekscytujące, a jeśli nie to powiem tyle, że to bardzo popularna rozrywka. Aukcje w ciemno, paczki z różnymi przedmiotami do gier i tym podobne rzeczy. Ten dreszczyk emocji co też może nam się trafić~ Zainspirowany tymże dreszczykiem postanowiłem, że będę rozdawał beczki z niespodziankami w tejże zabawie. Zasady: Zaprezentuję trzy beczki, których zawartość będzie wam nieznana. W każdej beczce znajdzie się coś innego. Mogą tam być rzeczy cenne, ale też kompletne badziewia. Pokażę trzy beczki. Trzej pierwsi użytkownicy mogą wybrać sobie jedną z pokazanych beczek, następnie ja zaprezentuję co każdy w swojej beczce znalazł i pokażę trzy nowe beczki do przygarnięcia. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało Tymczasem zaczynamy zabawę! Pierwsze beczki: Edytowano Marzec 14, 2018 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Poproszę beczkę numer 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaxx Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Jestem ciekaw beczki numer 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Biorę beczkę nr 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 14, 2018 Autor Share Napisano Marzec 14, 2018 2 godziny temu, darkblodpony napisał: Biorę beczkę nr 1 Oto twoja nagroda: 10 marchewek paczkę nasion fasoli żółtej, zielonej oraz brukselki lekko pordzewiałą konewkę kosiarka spalinowa Itamati PLM006 spleśniałe jabłko Mmm, tych marchewek to ci zazdroszczę 13 godzin temu, PervKapitan napisał: Poproszę beczkę numer 2 Oto co wylosowałaś: gruby sznur konopny model Czarnej Perły zamknięty w butelce 4 paczki ryżu 5 paczek kaszy gryczanej 3 paczki kaszy jęczmiennej stara, pozłacana busola Piękna ta busola. Na pewno jest antyczna! 8 godzin temu, Shaxx napisał: Jestem ciekaw beczki numer 3 Proszę bardzo, twoje niespodzianki: trylogia "Władcy Pierścieni" zamknięta w trzech księgach 9 starych, wyblakłych pergaminów 3 kałamarze z zaschniętym tuszem zmierzwione gęsie pióro wielka, puchowa poduszka Ciekaw jestem czy na tych pergaminach kiedyś coś pisało. No to prezentuję następne beczki. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Poproszę jedynkę, może trafię cydr xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Trójkę prosz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 (edytowany) 8 minut temu, Uszatka napisał: 2 godziny temu, darkblodpony napisał: Biorę beczkę nr 1 Oto twoja nagroda: 10 marchewek paczkę nasion fasoli żółtej, zielonej oraz brukselki lekko pordzewiałą konewkę kosiarka spalinowa Itamati PLM006 spleśniałe jabłko Mmm, tych marchewek to ci zazdroszczę Kosiarkę chętnie przygarnę. Nasiona posadzę a co! ( znając mnie opieka nad nimi skończy się na tym zadaniu ) Natomiast marchewkami się podzielę z tobą. Mhh... tylko co zrobić z spleśniałym jabłkiem i konewką. WIEM!!! Użyję konewki jako doniczki i posadzę w niej jabłko. To teraz 2... żeby mieć paliwo do kosiarki :-) Edytowano Marzec 14, 2018 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 15, 2018 Autor Share Napisano Marzec 15, 2018 Dnia 14.03.2018 o 17:00, Lemi napisał: Poproszę jedynkę, może trafię cydr xD Tak się złożyło, że rzeczywiście masz szansę na cydr, ponieważ wylosowałeś beczkę o tematyce alkoholowej~! Dostajesz: 2 puszki piwa Żubr skrzynkę korków do wina zestaw korkociągów o różnych wzorach 3 butelki cydru 2 butelki białego wina 1 butelkę rumu Dnia 14.03.2018 o 17:02, darkblodpony napisał: To teraz 2... żeby mieć paliwo do kosiarki :-) Wygląd beczki cię nie zmylił ;3 Dostajesz: szlifierkę kątową Bosch GWS zestaw farb Decoral: lawenda, błękit i biel zestaw pędzli do malowania ścian kanister z benzyną latarkę Dnia 14.03.2018 o 17:01, Kruczek napisał: Trójkę prosz No niestety, ale twoja beczka nie zawiera w sobie żadnych rewelacji...chociaż, kto wie? Może będziesz zadowolony. Dostajesz: 23 słoiki kiszonej kapusty 10 pustych słoików po kiszonej kapuście 3 główki kapusty gotowej do ukiszenia 5 litrów octu A o to następne beczki~! 1. 2. 3. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 15, 2018 Share Napisano Marzec 15, 2018 Wezmę pierwszą, może uda mi się zbudować statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 15, 2018 Share Napisano Marzec 15, 2018 Proszę o beczke 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 15, 2018 Share Napisano Marzec 15, 2018 W takim razie proszę beczkę numer 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 18 godzin temu, Uszatka napisał: Wygląd beczki cię nie zmylił ;3 Dostajesz: szlifierkę kątową Bosch GWS zestaw farb Decoral: lawenda, błękit i biel zestaw pędzli do malowania ścian kanister z benzyną latarkę Dzięki. Teraz tylko znaleść parę desek i mogę zbudować sobie warsztat. Tylko muszę pomyśleć jak pomaluję jego ściany. W paski, kropki a może kratkę lub każda ściana w innym kolorze? Nie mogę się zdecydować.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 18, 2018 Autor Share Napisano Marzec 18, 2018 Dnia 15.03.2018 o 20:51, PervKapitan napisał: Wezmę pierwszą, może uda mi się zbudować statek. Tym razem zawartość beczki raczej ci nie pomoże, ale nie poddawaj się! Dostajesz: Siodło INDIANA od A&M Reitsport westernowy pad pod siodło westernową uzdę zardzewiałą podkowę dwulitrowy worek owsa Dnia 15.03.2018 o 22:43, GlaceCordis napisał: Proszę o beczke 2. Mam nadzieję, że lubisz pisać opowiadania, recenzje czy może wiersze, bo trafiła ci się beczka o tematyce pisarskiej. Dostajesz: 10 pergaminów 5 zeszytów A5 10 zeszytów A4 wieczne pióro Conway Stewart The Balmoral etui na pióro Dnia 15.03.2018 o 23:34, Bertram Quist napisał: W takim razie proszę beczkę numer 3 Beczka o tematyce leśnej. Sam jesteś ciekaw co znajdziesz w środku. Dostajesz: atlas grzybów wiklinowy koszyk na jagody 5 słoików jagód poroże dorodnego samca jelenia Prezentuję wam następne beczki: 1. 2. 3. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 (edytowany) Poproszę beczkę #3. Pierwsza jest z plastiku, a druga jest otwarta Trzecia wygląda na solidną. Edytowano Marzec 18, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 Proszę o beczkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 Wezmę beczkę nr 2. Może i nie wygląda dobrze ale nigdy nie wiadomo co skrywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 2 godziny temu, Uszatka napisał: Tym razem zawartość beczki raczej ci nie pomoże, ale nie poddawaj się! Dostajesz: Siodło INDIANA od A&M Reitsport westernowy pad pod siodło westernową uzdę zardzewiałą podkowę dwulitrowy worek owsa Jak nie pirackie to kowbojskie, jak najbardziej mi się podoba xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 24, 2018 Autor Share Napisano Marzec 24, 2018 Dnia 18.03.2018 o 21:38, GlaceCordis napisał: Proszę o beczkę 1 Dostajesz beczkę idealną dla kolekcjonera i pasjonata motyli. Oto jej zawartość: Atlas motyli 3 obrazy naścienne z wizerunkami motyli gablotkę z motylami: mieniak tęczowiec, listkowiec cytrynek, greta oro, kallima inachus oraz morpho menelaus spinkę do włosów z motylem posrebrzaną broszkę przedstawiającą motyla Dnia 18.03.2018 o 21:41, Bertram Quist napisał: Wezmę beczkę nr 2. Może i nie wygląda dobrze ale nigdy nie wiadomo co skrywa Beczka przygotowana po czyimś remoncie łazienki, heh. Dostajesz: mydła do rąk Boheme mydła w płynie o zapachu: miodu z wanilią, jabłka z gruszką, kwiatu róży, czarnego bzu. mydelniczkę w kształcie delfina myjkę kąpielową stary ręcznik roczny zapas papieru toaletowego marki Velvet Dnia 18.03.2018 o 20:48, Triste Cordis napisał: Poproszę beczkę #3. Pierwsza jest z plastiku, a druga jest otwarta Trzecia wygląda na solidną. Beczka pełna filmów na DVD Dostajesz: całą serię Harry Potter Titanic Skok przez płot Doktor Strange Dzieci Ireny Sendlerowej Klątwa - cała seria Król Lew Shrek 2 To pora na nowe beczki. 1. 2. 3. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 Ja poproszę trzecią beczunie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 (edytowany) Poproszę beczkę #2. Dawno, dawno temu kisiliśmy w takiej beczce kapustę. Smrodu cała chata, ale te wszystkie surówki robione zimą w pełni to wynagradzały. Ech, zgłodniałem Edytowano Marzec 24, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 To ja chcę doniczkę ( beczka nr 1) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 28, 2018 Autor Share Napisano Marzec 28, 2018 Dnia 24.03.2018 o 21:46, darkblodpony napisał: To ja chcę doniczkę ( beczka nr 1) Dostajesz: 2 jadeitowe figurki słoni indyjskich parę ciosów słonia afrykańskiego 5 gumowych figurek słoni do zabawy pluszowego słonia prawdziwy, zasuszony ogon słonia Hmm...to chyba nielegalne... Dnia 24.03.2018 o 21:45, Triste Cordis napisał: Poproszę beczkę #2. Dawno, dawno temu kisiliśmy w takiej beczce kapustę. Smrodu cała chata, ale te wszystkie surówki robione zimą w pełni to wynagradzały. Ech, zgłodniałem Poprzednio trafiła ci się paczka filmów, a teraz dostajesz paczkę gier Wszystkie są na PS 4, w pudełkach. Dostajesz: kolekcjonerską edycję gry Wiedźmin 3 PS 4 Watch Dogs Bloodborne Śródziemie: Cień Wojny Dnia 24.03.2018 o 20:40, PervKapitan napisał: Ja poproszę trzecią beczunie. Beczka jest pełna kości Dostajesz: rozsypane szkielety wróbli rozsypane szkielety gołębi szkielet dzika czaszkę jelenia z dorodnym porożem ludzki piszczel szkielet szczura czaszkę konia To tak...hm...prezentuję następne beczki: 1. 2. 3. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 28, 2018 Share Napisano Marzec 28, 2018 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 28, 2018 Share Napisano Marzec 28, 2018 47 minut temu, Uszatka napisał: Beczka jest pełna kości Dostajesz: rozsypane szkielety wróbli rozsypane szkielety gołębi szkielet dzika czaszkę jelenia z dorodnym porożem ludzki piszczel szkielet szczura czaszkę konia Będę mieć czym ozdobić moją kajutę Biere teraz drugą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts