Jump to content

Śmieszne filmiki

Adisso
 Share

Recommended Posts

Dobra, mała prośba. Nie wiem czy mam syndrom "o jeden odcinek za dużo" - tym bardziej, że ojciec w pokoju ogląda siatkówkę (chyba) w trybie "robimy z domu stadion" a za plecami matula rozmawia na Skype. Mówiąc krótko - ni siana nie słyszę :rd8:

Pytanie. Wy też w okolicach 2:05 słyszycie "Isaac Clark vs Applejack"? Najlepiej słuchajcie od 2:00

Było by miło. Robi świetne recenzje.

• 3 weeks later...

UWAGA! PONIŻSZY FILMIK ZAWIERA WULGARYZMY!

A właściwie to jeden, lecz wielokrotnie powtarzany.

Uśmiałem się przy tym jakby nigdy nic. Najbardziej epicka linia obrony 4ever :D... Poza tym to moja reakcja na zablokowanie 90% odcinków 2 sezonu na YT i ogólnie na hejterów MLP.

Nie rozwijaj tego spoilera, jeśli nie widziałeś mojego... "rysunku"? :D

Ale też stanowi on... moją reakcję na komentarze z nieistniejącego wątku dotyczącego mojego rysunku i "dziękuję" wszystkim tym, którzy sprawili, że niczego więcej nie narysuję (poza rysunkami do zadań z matematyki ewentualnie fizyki). Jak dobrze, że wtedy był jeszcze stary silnik i można było zniszczyć tamten wątek po 20-30 minutach od założenia.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Oglądać KONIECZNIE z polskimi podpisami. Jeśli podpisy nie działają tu, przejść na YT. Ale oglądać TYLKO z napisami. Dzięki temu wkurzające śmiechy zamieniają się w... a sami zobaczcie.

Link do YT - oglądać z napisami. Tylko i wyłącznie.

Edited by Triste Cordis

• 3 weeks later...

Siemanko!

Chciałbym się z Wami podzielić jakże niezwykłym tutorialem. Kto kiedyś otworzył kiedyś czupaczupsa ( :spike:) bez używania dodatkowych narzędzi może mówić o szczęściu. A więc!

Prosto z obozu Catch The Flava, mój ziomek Rainman na oczach fanów dokona niemożliwego! :)

Zapraszam http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vFwDv3lwbqs

Wątek wrzucony do tematu ogólnego na śmieszne filmiki, nie ma sensu żeby był osobno.

Udzielam upomnienia słownego. ~Mad Mike

Wymówki są azylem słabych.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...