Victoria Luna Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Twilight Sparkle siedziała w swoim gabinecie, przekładając różnego rodzaju papiery, podczas gdy Spike przewijał długi zwój pergaminu, licząc wymienione tam imiona studentów uczęszczających do pierwszej Szkoły Przyjaźni w Equestrii. – 217... 218... – mruczał pod nosem. – Razem mamy 218 uczniów na najbliższy rok szkolny! – Mhm.. - odpowiedziała księżniczka, czytając pewien dokument. – Czekaj, co? – zawołała wyrwana z transu klacz. Purpurowy smok westchnął. – Mamy razem 218 stworzeń zapisanych na ten rok. – To świetnie! – zaklaskała w kopytka Twi. – Choć myślę, że możemy popytać w Ponyville oraz okolicy, czy ktoś nie jest jeszcze chętny. – Po co? - zapytał Spike. – I tak mamy prawie komplet... – Myślałam nad otworzeniem nowych kierunków – wyjaśniła księżniczka Przyjaźni. – Już wszystko jest przygotowane- pracownie, sprzęt, nauczyciele... Niestety, drukarnia, która drukowała nasze broszury, zapomniała dodać o nowych klasach, jakie będzie można wybrać. Nie zajrzałam na nie, tylko od razu wysłałam hurtem do różnych części Equestrii i poza nią. Dopiero kilka dni temu zauważyłam błąd, a wczoraj przyszły nowe, poprawione ulotki... – Rozumiem... – Smok odłożył pergamin na bok i ruszył w kierunku drzwi. – Gdzie idziesz? – spytał alikorn. – Po te ulotki... I tak nie miałem żadnych planów na dzisiaj... – westchnął. – Poza pomaganiem Rarity przy nowej kolekcji? – Nie wiem o czym mówisz... – wyparł się smok, lecz zaczerwienione policzki zdradziły prawdę. Twilight zachichotała, po czym poszła za swoim asystentem. Oto lista studentów Szkoły Przyjaźni czyli inaczej mówiąc - spis fanów księżniczki Twilight Sparkle @Victoria Luna @Grzegorz_Nikodem @darkblodpony @MLPFan @GlaceCordis @Starlight Sparkle @wampir221 @misterspauls @MagiMemNon @C.J Sparkle @Tempest Shadow @Autumn Blaze @Krystian Jurek @MarianWisniewski Edytowano Maj 26, 2020 przez Antilia 1 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Czcigodna Księżniczko Przyjaźni! Dopisanie mnie będzie dla mnie zaszczytem! Twilight Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Droga księżniczko Twilight Sparkle Dzisiaj dowiedziałem się o przyjaźni bardzo ważnej rzeczy. Mianowicie trzeba ją pielęgnować i dbać jak o rosiczki, by trwała ona jak najdłużej. Ważne jest też aby od czasu do czasu wyrwać rosnące wokół niej chwasty i zadbać o świeżą wodę. Wiem tylko tyle księżniczko. To mało. Dlatego potrzebuję pomocy. Proszę cię dopisz mnie do listy swoich przyszłych studentów, bym mógł znaleźć prawdziwą przyjaźń, a może nawet coś więcej? Twój nowy uczeń Darbloodpony. 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Droga księżniczko Twilight Sparkle Prosiłbym o dopisanie na listę twoich studentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Droga Twilight Sparkle Proszę o wpisanie mnie na listę Twoich studentów. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 19, 2018 Share Napisano Grudzień 19, 2018 (edytowany) Droga księżniczko Twilight Sparkle. Prosiłbym o rozpatrzenie mojej aplikacji przyjęcia mnie do twojej szkoły przyjaźni, gdyż muszę wiele nauczyć się w tej kwestii jeszcze. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego wniosku. Twój poddany DJ Pon 3. Edytowano Grudzień 19, 2018 przez wampir221 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Grudzień 19, 2018 Share Napisano Grudzień 19, 2018 Droga Twilight ja też poproszę o wpisanie na listę twoich studentów. Twój lojalny fan: Misterspauls. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Grudzień 25, 2018 Share Napisano Grudzień 25, 2018 Droga Księżniczko Twilight Sparkle. O przyjaźni nauczyłem się bardzo wiele, lecz chciałbym nauczyć się jeszcze więcej, a któż byłby lepszym mentorem od samej Księżniczki Przyjaźni. Gdy tylko w moje kopytka wpadła ulotka, postanowiłem nie zwlekać dłużej. Mam nadzieję, że tym razem się nie spóźniłem. Twój wierny poddany, oraz mam nadzieję przyszły student MagiMemNon. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 8, 2019 Share Napisano Maj 8, 2019 Droga Księżniczko przyjaźni,bohaterko Equestrii i dyrektorko Twilight Sparkle. Chciałbym cię prosić o wpisanie mnie na listę uczniów. Pomimo jakiegoś pojęcia o przyjaźni,czuje ciągle że niewiele umiem. Wiem,że trochę czasu minęło od wpisów. Wiem również,że się spóźniłem,ale mogę obiecać być gorliwym, przykładnym i pragnącym wiedzy uczniem. Twój wielki fan i wierny poddany. C. J Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 16, 2020 Share Napisano Maj 16, 2020 Droga księżniczko Twilight nie zawodna czy chcesz mnie wpisać na listę fanów swoich? bardzo mi na tym zależy. Chcę się uczyć przyjaźni i chcę się nauczyć pod twoją opieką. Twój wierny fan największy Krystian the rock. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Maj 16, 2020 Share Napisano Maj 16, 2020 Droga księżniczko, ja potrzebuję rad dla życia po skończeniu z serialem, z którym stowarzyszony byłem wiele lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Droga księżniczko Twilight od wielu lat byłam gorącą fanką Mlp i śledziłam każdy nowy sezon oraz odcinek.Od dziecka chciałam być tak mądra oraz mieć tak wspaniałych przyjaciół jak ty.Od niedawna uczę się przyjaźni i bardzo jestem z tego szczęśliwa .Więc czy mogłabyś wpisać mnie na swoją listę fanów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts