Zegarmistrz Napisano Marzec 20, 2020 Share Napisano Marzec 20, 2020 Też grałem. Spoiler Shadow of the Colossus. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 20, 2020 Share Napisano Marzec 20, 2020 Tak jest! Remaster na ps4 to czyste złoto! Twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 20, 2020 Share Napisano Marzec 20, 2020 Przed chwilą, Cheerful Sparkle napisał: Remaster na ps4 to czyste złoto! Ja w to na PS2 grałem xD No to co powiedzie na to - też dawne czasy i nieprawda. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 21, 2020 Autor Share Napisano Marzec 21, 2020 Spoiler Ollie Follie? chyba commodore 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 22, 2020 Share Napisano Marzec 22, 2020 Owszem, model commodore 64 Dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 24, 2020 Autor Share Napisano Marzec 24, 2020 No to niech będzie coś takiego. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 29, 2020 Autor Share Napisano Marzec 29, 2020 Pierwsza podpowiedz. Gra wyszła w roku 1999. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 30, 2020 Share Napisano Marzec 30, 2020 (edytowany) Świat znów potrzebuje mojej interwencji! SĄDZĘ (choć dzięki podpowiedzi mam w zasadzie pewność...), że to: Spoiler Sid Meiers Alpha Centauri, zacna gierka skądinąd... Edytowano Marzec 30, 2020 przez Youkai20 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 30, 2020 Autor Share Napisano Marzec 30, 2020 Dokładnie Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 31, 2020 Share Napisano Marzec 31, 2020 Ależ proszę... To będzie banał, jestem od rozwiązywania zagadek, a nie ich tworzenia Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 31, 2020 Autor Share Napisano Marzec 31, 2020 Czy to może jakiś mod do fallouta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 1, 2020 Share Napisano Kwiecień 1, 2020 12 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Czy to może jakiś mod do fallouta? Spoiler Nope... Myślałem, że to "pęknie" w 10 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 2, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2020 Dobra porównując gry taktyczne po obrazkach w internecie, mogę stwierdzić, że to jest jakaś część Gorky... tylko jeszcze pasuje dojść która. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 3, 2020 Share Napisano Kwiecień 3, 2020 12 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Dobra porównując gry taktyczne po obrazkach w internecie, mogę stwierdzić, że to jest jakaś część Gorky... tylko jeszcze pasuje dojść która. Ciepło, cieplej... gorąco! W sumie szkoda, bo miałem właśnie dać śmiechową podpowiedź Ale skoro prawidłowa nazwa padła, to nie ma po co. Jeśli chcesz podać która to część - be my guest. Tylko się nie pomyl, bo będzie fail . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Hmmm, @Starlight Sparkle coś chyba stracił zapał, aby uzupełnić Swoją odpowiedź, no to podpowiem Wam, że to gra wydana w 1999 roku. Teraz nie będziecie już mieli kłopotów ze wskazaniem części, z której pochodzi screen, który zamieściłem. Kto pierwszy, ten lepszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Daruję sobie wstawianie w spoiler. Odpowiedź to: - Gorky 17 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 I brawo! Zabawę przejmuje kolega @Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Perełka, którą udało mi się kupić za 2.50zł Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 5, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Graficznie przypomina Myst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Tak, ale to nie Myst. A nawet gdyby był, to i tak bym nie uznał (nie ma pełnej nazwy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 5, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Cóż więc jeszcze graficznie podobne... na myśl przychodzi mi Syberia kiedyś dodana do CDA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Eony, to. Nie to nie Myst. To nawet koło Mysta nie leżało, ba, od Syberii też nie. Spoiler The Room 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Tak jest - The Room, czyli bardzo fajna gra o otwieraniu skomplikowanych zamków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 No to może to: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 11, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Takie sci-fi i z czatem... czy to nie jest może Anarchy Online? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts