Zegarmistrz Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 No to walnijmy czymś starym, ale nie aż tak. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 Spoiler Power Stone? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 Jak najbardziej - mało popularna gierka, miała nawet serial, ale jakoś się u nas nie przyjął. Dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 Hmmm... Powodzenia w zgadywaniu Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 Nie wiem czy zgadłem odsłonę, ale Spoiler Ford Racing 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2020 Share Napisano Marzec 13, 2020 2 godziny temu, Triste Cordis napisał: Nie wiem czy zgadłem odsłonę, ale Ukryj treść Ford Racing 2 Nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 15, 2020 Share Napisano Marzec 15, 2020 Uwaga: podpowiedź! Spoiler Gra wyszła na PS2, rozbijało się w niej samochody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 18, 2020 Autor Share Napisano Marzec 18, 2020 Spoiler Destruction Derby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Starlight Sparkle napisał: Ukryj treść Destruction Derby Nie Aż mi głupio dawać dalsze podpowiedzi, bo mogę niezwykle naprowadzać na odpowiedź, ale... mówiąc enigmatycznie: Spoiler Gra wyszła na PS2, rozbijało się w niej auta. EDIT: o k... ta podpowiedź już była i nic nie dała, pardon... Druga podpowiedź: Spoiler To nie jest wyścigówka. Punkty dostawało się za kaskaderskie wyczyny! Edytowano Marzec 19, 2020 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 To chyba jest Carmageddon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 O. Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Zgaduję, że to: Spoiler Flatout 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 YOUKAI CIĘ ZAŁATWI! To jest Spoiler Stuntman 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 32 minuty temu, Youkai20 napisał: YOUKAI CIĘ ZAŁATWI! To jest Ukryj treść Stuntman Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!! @Youkai20 A ja Ci załatwiam kolejkę w postawieniu następnej zagadki <> Tak w ogóle to jakiś czas temu pomyślałem, żeby wywołać Youkaia, bo może by wiedział. Ja nie wiem jak to jest - telepatia jakaś czy co... :O <> 2 godziny temu, MarianWisniewski napisał: O. Przepraszam. A nie szkodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 6 minut temu, Cheerful Sparkle napisał: jakiś czas temu pomyślałem, żeby wywołać Youkaia, bo może by wiedział. Spoiler Dedukcja, mój Watsonie... Dobra, skoro i ja w końcu mam tu swoje pięć minut (a już byłem pewny, że się nie doczekam, bo nawet nie śledzę tego tematu), to ode mnie takie proste coś. Coś, co nie wymaga pewnie podpowiedzi i pozwoli Wam odetchnąć od koszmaru, który zgotował Wam ten ancymonek powyżej... Tak więc szto to: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Heroes 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 1 godzinę temu, Nightbringer napisał: Heroes 4 Spoiler jakoś zawsze wolałem HoM&M IV nad trójkę... Prawidłowo, dawaj następną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Spoiler Space Hack - jak ja tej gry nie cierpię. Pomysł był dobry, ale wykonanie powinno sobie strzelić w potylice... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Zgadza się Grałem w to w starożytności jak jeszcze byłem mały i myślałem że to świetna gra. Miesiąc temu znów chciałem w to zagrać ale po jakichś 15 minutach zdałem sobie sprawę że to jednak gówno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 19, 2020 Share Napisano Marzec 19, 2020 A to nie jest... Spoiler Mr. Robot? @Youkai20 Uważam, że moja zagadka była o wiele lepsza, bo wielu forumowiczów głowiło się nad odpowiedzią prawie tydzień, a Twoją banalną zagadeczkę odgadnięto od razu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 20, 2020 Share Napisano Marzec 20, 2020 Jak najbardziej - przegrałem na tym ładne kilka lat z młodszym. Dajesz dalej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 20, 2020 Share Napisano Marzec 20, 2020 Daję: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts