BiP Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 (edytowany) 2 godziny temu, MarianWisniewski napisał: 1stChoice, niektórzy, jak BiP nie wierzą, że pojawi się sezon 10 serialu. Bo serialu już nie robią xD Czytaj ze zrozumieniem, tylko w komiksach, nie w serialu lol... Oooo prawda zabolała jak widzę xD Edytowano Styczeń 21, 2020 przez BiP 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 Dlaczego Artem nie lubi tego, co ja ostatnio napisałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Dodatkowo gdyby serial się skończył, to by ED przestało wydawać informacje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Dnia 20.01.2020 o 09:54, MarianWisniewski napisał: Dziwne. Przecież dalej tworzą nowe komiksy, a nawet stworzono o kucykach mangę... Może nowa generacja będzie częścią tego serialu. Zakończenie serialu nie oznacza zakończenia wszystkiego, co jest związane z serialem. Przykład - Gravity Falls. Najnowszy komiks powstał długo po ostatnim odcinku serialu. Dnia 21.01.2020 o 11:41, MarianWisniewski napisał: Niestety w okresie dojrzewania możliwość oglądania jest ograniczona. Spoiler 39 minut temu, MarianWisniewski napisał: Dodatkowo gdyby serial się skończył, to by ED przestało wydawać informacje. Aha, czyli skoro serial został zakończony, to ekipa ED ma zwijać manatki? Mają o czym pisać, to piszą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Więc po co zapowiadają 10 sezon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 34 minuty temu, MarianWisniewski napisał: Więc po co zapowiadają 10 sezon? "10 sezon" to tytuł nowej serii KOMIKSÓW Będą one kontynuować wydarzenia z serialu. Źródło Czwarta generacja dobiegła końca, i nie wróci. To pewne. Odnoszę wrażenie, że trochę za bardzo wkręciłeś się w MLP. Polecam obejrzenie innych seriali (Amphibia, Gravity Falls, Infinity Train, Dragon Prince, The Owl House, Star vs the Forces of Evil) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Dnia 21.01.2020 o 16:59, BiP napisał: tylko w komiksach, nie w serialu lol... ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 No to pa. Jak będzie zwiastun, ja już z wami porozmawiam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 2 godziny temu, MarianWisniewski napisał: No to pa. Jak będzie zwiastun, ja już z wami porozmawiam! No cóż... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 38 minut temu, Triste Cordis napisał: No cóż... Odkryj ukrytą treść Ok. Z gorsza złego wolę już z wami być. Nawet gdy pojawi się zwiastun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Nie chcę spoilerować (ale muszę), ale w finale IX sezonu Spike urósł do rozmiarów dorosłego smoka i pozagryzał wszystkie kucyki oprócz Rarity, więc wątpię, by dało się to jakoś kontynuować. Jest co prawda samozwańczy X sezon w komiksie, ale jego akcja toczy się przed finałem IX sezonu, więc on również nie pokazuje dalszych losów (nie za bardzo jest co pokazywać). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 20 minut temu, fallout152 napisał: pozagryzał wszystkie kucyki oprócz Rarity, Rozumiem, że jeszcze cofamy się w czasie, ale Spike nie pożarłby żadnego kucyka! Absolutnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 24, 2020 Share Napisano Styczeń 24, 2020 Mamy zatem pierwszą zajawkę komiksów sezonu 10! https://www.equestriadaily.com/2020/01/my-little-pony-friendship-is-magic-89.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 24, 2020 Share Napisano Styczeń 24, 2020 Z tego co tam napisali, to numer będzie mieć raptem 36 stron. A co za tym idzie, jeśli pojawi się w Polsce to po wydaniu 3-4 tomów (tak żeby było ze 120 stron). W sumie, to zapowiada się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 24, 2020 Share Napisano Styczeń 24, 2020 Będzie co czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 25, 2020 Share Napisano Styczeń 25, 2020 (edytowany) https://www.equestriadaily.com/2020/01/new-series-my-little-pony-potion-party.html?m=1 Oni dalej animują kucyki, i to już nie jest animacja komputerowa. Edytowano Styczeń 25, 2020 przez MarianWisniewski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 (edytowany) ekhm jeśli ktoś jest zainteresowany 10 sezonem to już ruszyły zamówienia na stronie wydawcy jesli chodzi o pierwszy komiks 10 sezonu a premiera komiksu na rynu bedzie w końcówce kwietnia jeśli wnioskować z newska bo to są zamówienia przedpremierowe https://www.equestriadaily.com/2020/01/my-little-pony-friendship-is-magic-89.html Edytowano Styczeń 29, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Lecz w Polsce jeszcze ich chyba nie ma (znaczy się w Polskiej wersji)...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 1 godzinę temu, BiP napisał: Lecz w Polsce jeszcze ich chyba nie ma (znaczy się w Polskiej wersji)...? Nie. Komiksy w Polsce wydawane są nieco inaczej niż w USA. U nas do sprzedaży trafiają kompilacje kilku pomniejszych wydań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Nie. Komiksy w Polsce wydawane są nieco inaczej niż w USA. U nas do sprzedaży trafiają kompilacje kilku pomniejszych wydań. Tak wiem, kupowałem je swego czasu i potem widziałem, że za granicą było ich znacznie więcej, ale mniej stron one miały (co jednak było plusem, bo niektóre miały spoko okładki, jakich u nas nie było, ale trzeba było ich kupować więcej razy). Nie mniej, u nas po Polsku też one wyjdą jak mniemam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 4 minuty temu, BiP napisał: Tak wiem, kupowałem je swego czasu i potem widziałem, że za granicą było ich znacznie więcej, ale mniej stron one miały (co jednak było plusem, bo niektóre miały spoko okładki, jakich u nas nie było, ale trzeba było ich kupować więcej razy). Nie mniej, u nas po Polsku też one wyjdą jak mniemam? Trudno powiedzieć. Myślę, że tak. Poprzednie jakoś wychodziły, a marka nadal jest popularna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 A co z serialem Pony Life? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 10 minut temu, MarianWisniewski napisał: A co z serialem Pony Life? Nie dam sobie za to ręki uciąć, ale najprawdopodobniej został anulowany. Nie oszukujmy się - sam pomysł spotkał się ze sporą krytyką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Jestem zdziwiony, ponieważ figurki są sprzedawane, a na Amazonie i pewnej karcie urodzinowej są postaci z Pony Life. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 1 minutę temu, MarianWisniewski napisał: Jestem zdziwiony, ponieważ figurki są sprzedawane, a na Amazonie i pewnej karcie urodzinowej są postaci z Pony Life. Hasbro to ogromna korporacja. Mają tam ludzi mądrzejszych od nas, którzy wiedzą jak najtańszym kosztem zarobić trochę kasy. Być może zabawki z Pony Life sprzedają się na tyle dobrze, że nie potrzebują reklamy. W końcu od samego początku MLP było tylko reklamą zabawek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się