Raoul Duke Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Wiecie dlaczego biedronki z ciężarówek Biedronki są takie wesołe? Bo 2 razy dziennie je od tyłu ładują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Czarny humor tutaj lubią? ;-; Jaka jest niejadalna część warzywka? Wózek Inwalidzki. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) "Powstawaj bezustannie, aż owce zamienią się w lwy wilki" - napis na rękojeści miecza Czy to czasem nawiązanie do "Gry o Tron"? Lwy- Lannisterowie Wilki- Starkowie Mój ulubiony bohater to Jon Snow i jego Duch(wilkor) Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 W jednostce wojskowej nr. 1563. Pułkownik do majora- jutro o 9:00 nastąpi zaćmienie Słońca, co nie zdarza się każdego dnia. Niech wszyscy żołnierze wyjdą na plac ćwiczeń. Będę im udzielał wyjaśnień. W razie deszczu, ponieważ i tak nie będzie widać, proszę zebrać ludzi w sali gimnastycznej. Major do kapitana- Na rozkaz pułkownika jutro o godzinie 9:00 rano odbędzie się uroczyste zaćmienie Słońca. Jeśli zajdzie konieczność deszczu, pan pułkownik wyda w sali gimnastycznej oddzielny rozkaz, co nie zdarza się każdego dnia. Kapitan do porucznika- Na rozkaz pułkownika jutro o godz. 9:00 rano nastąpi zaćmienie Słońca. W razie deszczu zaćmienie odbędzie się w sali gimnastycznej, co nie zdarza się każdego dnia. Porucznik do sierżanta- Jutro o godz, 9:00 pułkownik zaćmi Słońce na sali gimnastycznej, co nie zdarza się każdego dnia, Sierżant do kaprala- Jutro o godz. 9:00 nastąpi zaćmienie pułkownika z powodu Słońca, jeżeli na sali gimnastycznej będzie padał deszcz, co nie zdarza się każdego dnia, zebrać wszystkich na placu ćwiczeń. Dwaj szeregowi między sobą- Zdaje się że jutro będzie padał deszcz, Słońce zaćmi pułkownika na sali gimnastycznej, nie wiadomo dlaczego nie zdarza się to każdego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Pani każe Jasiowi wytrzeć tablicę,Jasio nie mógł znależć ścierki,więc poszedł poszukać.Pani w tym czasie pyta się dzieci co by napisały na jej grobie?A Jasio znalazł ścierkę i krzyczy: -Tu leży szmata! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukTychy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 http://hardcorowo.pl/49484_Mlody_mezczyzna.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 13, 2016 Share Napisano Luty 13, 2016 I Siedzą razem baba i chłop żeby uchronić się przed mroźnym łotewskim zimnem. Kobita pyta "Kochasz bardziej mnie, czy zimnioka?" "Ciebie". Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu. "Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutaj naprawdę". Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia. I śmierć. Takie jest życie II Łotewski chłop mówi do syna: "Mam złą i dobrą wiadomość". Syn: "jaka zła?" "Politbiuro przyszło i zabiło matkę". "A jaka dobra?" - "Twoja łza posoli zimnioka". Ale nie ma zimnioka, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć. III Trzech Łotyszy przechwala się swymi syny: "Mój syn żołdak, może gwałcić tyle kobiet ile chce". Drugi " Mój syn rolnik, może jeść tyle zimnioków ile chce" Trzeci mówi: "Mój syn trup, dla niego trud skończony". Mówią oni "Tyś wygrał z nami". Ale wszyscy smutni. IV Pukanie do drzwi. "Kto tam" pyta łotewski chłop. "Sprzedawca zimnioków" Chłop otwiera drzwi, a tam tajna policja z Politbiura. V Dylemat w Szkocji - jeść zimnioka, czy pić łyski. Na Łotwie nie ma dylematu, nie ma ani łyski, ani zimnioka. Jest tylko chłód i śmierć z niedożywienia VI Chłop woła do kobity "Cho no, znalazłem zimnioka!" Kobita wbiega i woła "Zimniok, zimniok, cały jeden!" Na co chłop: "Prima aprilis" VII Rosyjski gangster spotyka Łotewskiego chłopa i powiada: "Rzucę monetą i jak będzie reszka wygrasz zimnioka, jak orzeł, przegrasz zimnioka", na co chłop "Ale ja nie mam zimnioka" - "To oddasz życie". Szczęśliwy dzień dla łotewskiego chłopa! Konkurs, w którym można tylko wygrać. Ale mafii nie ma, dawno wytępiona przez Politbiuro, to tylko halucynacje z niedożywienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 (edytowany) Co to jest? Czorno-biołe, czorno-biołe, czorno-biołe. Łup! Spoiler Zakonnica spadająca ze schodów! Co mówi Chińczyk gdy widzi okno? Spoiler Toshiba. Jak nazywa się gabinet szefa po Japońsku. Spoiler Jama-hama Uwaga Rasizm! Spoiler czym różni się żyd od murzyna? Spoiler Tym że jeden jeździ na obozy, a drugi na kolonie. Edytowano Kwiecień 8, 2016 przez Patriot1939 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Dwa suche dowcipy mojego autorstwa Jak się nazywa europejskie miasto, w którym można zostać uwięzionym za wiarę w Boga? Bukareszt B) Kto jest silniejszy rockowiec czy metalowiec? Rockowiec. Bo kamień niszczy nożyce. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Październik 29, 2017 Share Napisano Październik 29, 2017 No to jedziem 1. Czym różni się kaczka od teściowej?1 Spoiler Tym że kaczka zasro ci całe podwórko, a teściowa całe życie. 2. Jak najlepiej zakopać teściową? Spoiler Obok domu, tyłkiem do góry, aby było gdzie koło postawić. 3. Jak nazywa się magiczna sowa? Spoiler Hoo-dini 4. Co to jest: małe, zielone, i łapie muszy? Spoiler Żaba sierota wychowana przez koty. 5. Ile dentysta ma szczoteczek w szufladzie? Spoiler Stomatologiczne Nie rozumiesz? kliknij tu Spoiler Sto-ma-to-logiczne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Październik 29, 2017 Share Napisano Październik 29, 2017 Jak się nazywa człowiek nóż? Spoiler Janusz. Jak się nazywa żona popa? Spoiler Poparzona. Opowiem Wam bajkę o komendzie. Spoiler Żule podbiły oko mendzie. Opowiem Wam bajkę o selerze. Spoiler Mąż pracuje, a ja se leżę. Podchodzi Jezus do Piotra i pyta: -Piotrze po ile ryb dziennie łowisz? Spoiler Apostołowie. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 (edytowany) 1.Tekst na podryw którego lepiej nie używać. Spoiler -Moja miłość do ciebie jest jak biegunka. Nie mogę jej w sobie utrzymać. 2. Jak najlepiej zakopać teściową? Spoiler - Obok domu dupą do góry. Spoiler Aby było gdzie rower postawić 3. W jakich butach chodzi prezydent USA? Spoiler W Trampkach Edytowano Marzec 6, 2018 przez Forest Wind 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Jaki jest najbardziej znienawidzony cukierek gracza?Malaga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 (edytowany) Podczas II wojny światowej Niemcy złapali trzech żołnierzy. Amerykańskiego, ruskiego i polskiego. Torturowali ich aż nie powiedzą prawdy Amerykanin zaczął gadać po tygodniu. Rosjanin po dwóch tygodniach. Polak natomiast jest torturowany przez miesiąc i niczego nie chce powiedzieć. Pewnego razu strażnik usłyszał rytmiczne stukanie z celi Polaka. Podchodzi i patrzy przez judasza, a tam Polak wali głową o ścianę i powtarza w kółko: - Jak sobie nie przypomnę to oni mnie zabiją. Edytowano Marzec 6, 2018 przez Forest Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2020 Share Napisano Czerwiec 20, 2020 Uwaga, nie dla najmłodszych dzieci Spoiler Do warsztatu samochodowego wchodzi Arab i ciągnie za sobą powoli idącego wielbłąda. Mechanik patrzy na niego, po czym pyta: - Pomóc w czymś? - Tak. Mam problem - odpowiada zdesperowany Arab. - Weź pan coś zrób, bo wielbłąd nie chce biegać. Chodzić chodzi, ale strasznie powoli. - Panie... Ale ja jestem mechanikiem. Z czymś takim trzeba iść do weterynarza. - Byłem u dziesięciu. Żaden nic nie wskórał. Chodziłem też do psychiatry zwierzęcego, i nic nie pomogło. Proszę chociaż spróbować, zapłacę jak z naprawę limuzyny, Mechanik zamyślił się, rozejrzał po zakładzie, po czym powiedział: - Dawaj go pan na kanał. Mam pomysł. Arab wykonał polecenie, a mechanik wszedł pod wielbłąda. Wziął dwie cegły (po jednej w rękę) i zmiażdżył zwierzakowi jaja. Wielbłąd ryknął z bólu i wystrzelił jak z procy. - Patrz pan jak zapierdala! - powiedział dumny - Jak ja go teraz dogonię? - No jak to jak... Spoiler wskakuj pan na kanał 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ĄąĆćĘꣳŃńÓ󌜏źŻż Napisano Styczeń 21, 2021 Share Napisano Styczeń 21, 2021 (edytowany) Wulgarny żart: Spoiler Murzyn z nożykiem był sobie nad rzeką ,głód go męczył ,więc zaczął łowić ,po czasie złowił rybę ,okazało się iż owa ryba nie była zwykłą rybą ,była to złota rybka. Złota rybka zaczęła błagać murzyna: --Daruj mi życie murzynku drogi ,a spełnię twe jedno życzenie ! Jako iż murzyn był głupim głupcem ,nie no ,był zakutym debilem ,zażyczył sobie zamienienia go w kwiatek. Złota rybka zdziwiona postanowiła spełnić jego idiotyczne życzenie ,wzięła jego nożyk i odcięła mu kutasa. Murzyn padł z bólu zakrwawiony na ziemię. -RYBKO ,RYBKO !!!! -Wykrzykiwał murzyn -Czemuż mi to zrobiłaś ?! Chciałem zostać kwiatkiem ,a ty mi mego kutasa odcięłaś !!! -No co ? Teraz jesteś czarny bez... Edytowano Styczeń 21, 2021 przez ĄąĆćĘꣳŃńÓ󌜏źŻż 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ĄąĆćĘꣳŃńÓ󌜏źŻż Napisano Styczeń 28, 2021 Share Napisano Styczeń 28, 2021 - Jak jest po angielsku ,Polski banan ? - pyta się blondynka - Eeee ,Polish banana... - Spadaj zboczuchu ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się