Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Witaj, Martiś Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Aloha Ja i węszenie spisku Syrenek? No co ty? No i szkoda, bo ostatnio tak myślałem o Mysterious Mare Do Well... Link do komentarza
El Martinez Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Nie wiem, co tu robię, a do tego strasznie przeraziła mnie Twoja sygnatura, Kath ;x Czemu nie ma sb? xd Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Boże, czemu muszę jeszcze siedzieć w szkole?! Bo wierzysz w Latającego Potwora Spaghetti, IGNORANCIE! No tak... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Martiś, ta sygna jest właśnie po to, żeby straszyć ludzi Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Tyle ludu pisze! No i witajcie moi drodzy... co tam u Was? Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Smoku przyszedł, chowajcie kobiety dzieci i telefony U mnie nic nie słychać, cały czas próbuję sabotować forum jakimś wątkiem który mógłbym poprowadzić Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Kath To źle, że nic... powinno się coś dziać. Coś się powinno pisać, coś robić. A skoro trzeba czekać... to chyba będzie okupowanie tego tematu To może zarzucę temat... Jak tam było w szkole? Wiem wiem... szkoła nie jest fajnym tematem, ale zło konieczne, to pogadać o tym można! Dat logic! EDIT. Oj tam Drzewo... ;_; Sabotuj mnie czasem na TS swoim sexi głosem! Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Smoku STAHP Nie udało się z Bloombergiem to spróbuję z MMDW, bo moda na sesje ostatnimi czasy. Chociaż nie wiem czy znajdzie to jakichś entuzjastów i czy nie odpuścić i poczekać z tym do końca maja, kiedy już będzie po maturach... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Pobiliśmy chyba rekord, na jednej lekcji 2 nauczycielki przyszły się skarżyć na naszą klasę Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 No tak! Drzewuś też masz matury Widać będziemy razem padać przy matmie... polskim... anogolu Powodzenia życzę No i zobaczymy się na Pyrkonie! U mnie w szkole jedna klasa rozwalała strop... czyli swoją podłogę, a nasz sufit... pogrom był jak mało kiedy! xD Ale normalnie... wystarczyłoby, by przyszedł jakiś ziom, co lubi dubstep i miałby przy czym tańczyć D: Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Pyrkon Matury Powodzenia będę ci życzyć osobiście na Pyrkonie. Matma, polski, angielski... Będę miał jeszcze historię ;_; Choć i tak najbardziej stresuję się polskim (żeby wyciągnąć wysoki wynik) i matmą (żeby zdać) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Rozwalili sufit? Nieźle W podstawówce to drwi były regularnie wywalane, tylko w mojej klasie 2 razy wyleciały Normalnie to jest chaos, na WOS'ie 90% klasy robi, co chce. Codziennie ochrzany Normalnie takie gimbusy, że się żyć nie chce... Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ja to tam matmę rozszerzoną piszę... i fizykę podstawkę xD W sumie nie martwię się niczym... zbyt pozytywnie nastawiony chyba bywam No a na Pyrkonie to będziemy się bawić! Więc o maturze nawet... ani... słowa @Kath Rozwalić? Nie... jedynie lekko naruszyli i tynk na nas spadał xD Ale i tak było dosyć... ciekawie U mnie cała szkoła wyciąga drzwi z nawiasów... i czasem ławkami się bawi. Zwyczajnie: budowlanka ^^ Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Popieram całym sercem... Fizyka to dla mnie magia tak czarna, że do dziś dziękuję wszystkim możliwym bóstwom opiekuńczym fizyki za to, że skończyłem się jej uczyć z tłuściutką czwóreczką na koniec roku :3 Po prostu nie trafia do mnie idea mieszania w jednym działaniu literek i cyferek. To niezdrowe, zwłaszcza jeśli jeszcze wszystko nazywane jest po grecku, zamiast w jakimś normalnym języku. Arystoteles pewnie w grobie się przewraca jak na to patrzy Co do nastawienia, to ja jestem optymistą, ale zżeranym przez stres jak przez korniki. Na samą myśl o maju dostaję trzęsiawy... EDIT: Nie wiem jakim cudem nie mogę sobie przypomnieć, by uczniowie mojej szkoli próbowali dokonać w ten czy inny sposób jej rozbiórki... No, raz przypadkiem wyciągnęliśmy z rozmachem drzwi z zawiasów w męskiej ubikacji, ale to przez przypadek Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 W podstawówce też zrobili wgniecenia w drzwiach i ścianie... Ławki też się rozwalają Spuściliśmy też raz gąbkę do tablicy w toalecie A kiedy nikt nie przyszedł na zastępstwo, kręcili filmik, jak wyrzucają krzesło przez okno Drzewuś, tylko raz? U mnie wywalili co najmniej 4 razy w całej szkole. Dwa razy w mojej klasie, raz przy świetlicy, i jeszcze parę razy w toaletach. Ja też miałam niezłe przygody. W drugiej klasie oparłam się o świeżo malowaną ścianę i doprowadziłam do przewrócenia szafy Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 No to Wam się nudziło Kath i to strasznie się nudziło Ja z podstawówki kojarzę tylko latający pisuar... ale to była inna klasa Wiesz Drzewko... sam liczę na to, że napiszę tę fizykę... nic się nie ucząc xD I to absolutnie nic się nie ucząc! Więc w sumie jakieś 2-6% może się trafi ;_; Chociaż ciekawa będzie ta matma rozszerzona... w końcu też tak bardzo się uczę do tego No ale cóż... logika Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Latający pisuar? Nieźle Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Mnie dobija fakt, że trzeba pisać pracę na historii. Jak zobaczę temat pokroju "opisz stosunki polsko-węgierskie na przestrzeni wieków :trollface:" to nie zdzierżę i wbiję długopis w blat ławki... No bo rozszerzony polski i angielski to raczej luzem... Raczej... Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Wbijać długopis w ławkę! Przecież to zadawanie bólu temu... niegdyś drzewu ;_; Normalnie Drzewko, zawiodłeś mnie! D: Nie no joke Wiesz Kath... podstawówka to było magiczne miejsce Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 U nas tam tylko raz ktoś tak mocno w drzwi kopnął, że dziurę zrobił xD Ale ludzie faje palili, niektórych kamieniami obrzucali... Ja tam niektórym dawałem odpisać i chyba tylko dzięki temu jeszcze żyję Ba, jestem nawet całkiem lubiany... No, dobra, po prostu się nade mną nie znęcają, ale lubić to lubią pewnie też nieszczególnie ;d Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Chcę do podstawówki, nie widziałam jeszcze latających pisuarów ;_; Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Fajki? W podstawówce? No ok... zaczynam się cieszyć, że moje dzieciństwo było jakie było... W sumie nie było aż tak źle! Tyle wesołych chwil... a teraz? Teraz to jakoś tak trzeba samemu coś robić, by było więcej szczęścia dookoła, bo ludzie tacy smutni ;_; Link do komentarza
Recommended Posts