Lucpon Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Tak z innej beczki: Słyszeliście, że Disney kupiło (chce kupić) LucasFilm i tworzą siódmą część Star Warsów? Dużo osób dramatyzuje, ale Disney nie jest aż takie złe i może im się uda nie schrzanić wszystkiego... Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Tak z innej beczki: Słyszeliście, że Disney kupiło (chce kupić) LucasFilm i tworzą siódmą część Star Warsów? Dużo osób dramatyzuje, ale Disney nie jest aż takie złe i może im się uda nie schrzanić wszystkiego... Patrzy na kalendarz, upewnia się że nie jest 1 kwietnia, szuka w google potwierdzenia info... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Dwie trylogie to sensowna, zamknięta całość. Wystarczy, że jakiś niedorozwinięty umysłowo, żądny kasy kretyn nakręcił czwartą część Obcego, trzecią Parku Jurajskiego, inny planował drugą Leona Zawodowca Lucas właśnie zamordował Gwiezdne Wojny, wprowadzając kretyńskie zmiany na Blu-Ray zbezcześcił zwłoki, Disney tworząc kolejne epizody zrobi z nich pasztet, który z kolei zareklamuje Kasia Cichopek... Dziękuję za uwagę Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hanna Montanna wersja Star Wars Musical....... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Poza tym gwiezdne wojny już dawno minęły więc ja się o nic nie martwię...... Link do komentarza
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 http://gadzetomania.pl/2012/10/31/lucasfilm-sprzedany-disney-wyprodukuje-nowe-gwiezdne-wojny-kiedy-premiera Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Gwiezdne wojny miały skończone wszystkie wątki więc.....no nie wiem......ja w każdym bądź razie uważam ten film za zakończony a wszelkie jego kontynuacje za "herezje". Link do komentarza
Hajime Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hej kochamchemie Miło mi cie poznać Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 TEN AWATAR Myślałem że nas Siper szpieguje... Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 TEN AWATAR Myślałem że nas Siper szpieguje... Ja też xD Link do komentarza
Losse Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Bueee..teraz to jakieś kilkanaście użytkowników ma taki avatar XD Link do komentarza
Hajime Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 TEN AWATAR Myślałem że nas Siper szpieguje... Jaki avatar? Kogo? ; D Link do komentarza
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Santa Twi :3 Link do komentarza
Hajime Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Santa..? Santa... Aaa santa! Ctzn santa? ó.ó Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Święty (Santa Claus) I myślałem że jesteś siperem XD Link do komentarza
Hajime Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Tak? A powiedzieć ci coś jeszcze bardziej niedorzecznego? Dostałam ostrzeżenie za cherbatke Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 ale herbatka dobra Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Eee tam, po co się przejmować masami chłamu? Trzeba wyławiać te nieliczne perełki i tyle, a nie biadolić, jak to ta straszna komercja wszystko niszczy i redukuje poziom umysłowy każdego dzieła, by było "bardziej dostępne dla szerokiej publiczności". Buck, sam właśnie zacząłem biadolić... Szukam ofiary do przetestowania moich muffinek :djTyy: Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hmm...muffinki......skusiłbym się.....a co mi tam!!!!......jestem chętny do przetestowania:fluttershy5: Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Przy mojej prędkości neta to najwyżej w GO na kurniku:ming: kiedyś miałem lepszy......... Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hmm...muffinki......skusiłbym się.....a co mi tam!!!!......jestem chętny do przetestowania:fluttershy5: Już wysyłam. Pocztą Equestriańską, ma się rozumieć. Niestety mogą wystąpić pewne problemy z świeżością tudzież stanem opakowania... no i nie wiem, czy przetrwają tak długą podróż, jeśli dorwie je Derpy. :djTyy: Kocham muffinki... żadna inna słodkość nie może się z nimi równać. Ani ptasie mleczko, ani czekolada, ani babeczki, ba! nawet torty odpadają w przedbiegach! Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Osobiście nie miałem żadnych doświadczeń z tym programem, ale mam sporo relacji z pierwszej ręki. Tak czy siak, ponoć na osoby z moim słuchem to niezbyt działa, bo im lepszy słuch, tym trudniej go oszukać... ale to jest tylko zasłyszana opinia. Link do komentarza
JimJoy Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Temat umarł.... Może pogadamy o skarpetkach? Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Good idea. Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 http://fav.me/d5eznpu Hm... Chyba właśnie znalazłem arta, po zobaczeniu którego wpisałem do Wikipedii "My Little Pony: Friendship is Magic" A może to nie był konkretnie ten... Zresztą, nieważne Link do komentarza
Dybson Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Skarpetki? Ja mam dzisiaj czarne a wy? Link do komentarza
Recommended Posts