Sowenia Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Swoją drogą ciekawe, czy w archiwum można znaleźć pierwsze rozmówki, bo te obecne to chyba trzecia odsłona Zapewne są gdzieś zakopane. Z archiwum chyba nie znikają tematy. Chociaż nie mam pewności. Lubi ktoś zupę brokułową~? Link to comment
SPIDIvonMARDER Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Zapomniałeś jeszcze dodać, Irwin, że kiedyś miałem kompleks na punkcie swego wzrostu, żyję w iluzorycznym, wyimaginowanym świecie wyssanym z naiwnej literatury romantyczno-przygodowej i naprawdę wierzę, że kucyki mogą zmieniać ludzi na lepsze. Bez tych detali Twoja hagiograficzna opinia jest boleśnie niepełna. Link to comment
Sowenia Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ale kucyki rzeczywiście mogą zmienić ludzi na lepsze ;__; Wystarczy trochę dobrych chęci. Link to comment
ApulJack Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Albo wgl zamienić, przyleco sobie na statkach kosmicznych i sobie "zamienią" ludzi na kucyki (jakby sie ktoś nie domyślił to chodziło mi o eksterminacje a dalej kolonizacje :3 ) (tak odbiegam od tematu xD ) Link to comment
Ylthin Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Słucham, panie Von Marder, jak objawia się mój brak dorosłości. Słucham uważnie. Z chęcią zastosuję pańskie porady do mojego życia... po tym, jak znajdę motywację do czegoś więcej niż myślenia o własnym spie*oleniu. Link to comment
Velvie Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 *bezczelna propaganda mode on* Kucyki sprawiają, że świat jest wesoły i kolorowy! :yay: *bezczelna propaganda mode off* 2 Link to comment
PervKapitan Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Mam jedzenie, więc jestem szczęśliwa :333333 Link to comment
SPIDIvonMARDER Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Słucham, panie Von Marder, jak objawia się mój brak dorosłości. Słucham uważnie. Z chęcią zastosuję pańskie porady do mojego życia... po tym, jak znajdę motywację do czegoś więcej niż myślenia o własnym spie*oleniu. Pisałem na FGE w jakimś poście dotyczącym fanfików Malva. Nawet mi odpisałaś, że nie będziesz stosować tych porad, bo jesteś... nie pamiętam dokładnego cytatu, ale mniej więcej wychodziło, że jesteś zgorzkniała i chyba zmęczona życiem. Biorąc pod uwagę Twój wiek to faktycznie przykre. Link to comment
Velvie Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Skoro to offtop, to mogę to napisać... BURZA! Boję się burz jak Rarity sukienki z mięsa, a teraz w Warszawie grzmi i błyska. Wydaje mi się, że to moja druga fobia (po arachnofobii). No niestety, skoro przez dwa tygodnie było pięknie i cieplutko, to teraz muszę znosić burze Poza tym, zauważył ktoś, że ostatnimi czasy strasznie zmienił się klimat? Byłam przyzwyczajona do burz najwcześniej w środku maja, a tu taka niemiła niespodzianka :C Link to comment
Sowenia Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Klimat zmienił się już w tym roku, w którym zimą zabrakło śniegu. Burze w marcu są kolejnym objawem zmian klimatycznych. Obawiam się, że śnieżne zimy mogą już do nas nie wrócić :C A co do samych burz to ja je uwielbiam Mają w sobie tajemnicze piękno. I moc! Link to comment
Velvie Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Śnieżne zimy to są w USA :3 Też chciałabym znowu zobaczyć śnieg, ale nie stać mnie na wizę Link to comment
Sowenia Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 O, kolejny dowód na zmianę klimatu. Śnieg pada w tych częściach USA, gdzie wcześniej go nie było, albo było tyle co teraz u nas. Zazdroszczę im Link to comment
ApulJack Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Kiedyś uwielbiałen burze ale teraz gdy wiem o nich troche wiecej to musze przyznac ze przeraza mnie ich moc. Co do zmian klimatu to kurcze w tym roku w srodku zimy byla u mnie burza xd oczywiscie zamiast wody lecial grad. Link to comment
Velvie Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Brohoof, u mnie też! Wtedy w centrum miasta trafiło w jakiś dźwig, który spadł i uszkodził trakcje tramwajowe ^~^ Link to comment
PervKapitan Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 U mnie burze zawsze wywołały niepokój. Tak samo jak silne wiatry. Myślę, że to przez to że po prostu czuję respekt do matki natury, a nie jest to żadna fobia, bo na raz podziwiam to. Może to trochę dziwnie brzmi... Link to comment
ApulJack Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Dobra, teraz tak poza tym tematen to kto z zebranych tutaj ma może snapchat'a? :3 Link to comment
Velvie Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 No nawet, ale zwykły czat też jest możliwy :3 I jeszcze wysyłanie filmików. A snapy znikają po 24 godzinach (w Stories). Link to comment
ApulJack Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 No skoro masz to może sie pododajem xd moj nick raczej nie trudno zgadnac bonazywam sie : apuljack Link to comment
Velvie Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 No nie wiem, bo staram się nie łączyć życia "normalnego" z "fandomowym", a zresztą mój smartfon jest taki beznadziejny, że nie ma aparatu do selfie, a zdjęcia wiosennej trawki i chmurek nad blokami nikogo nie interesują Link to comment
ApulJack Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 xD Fandom to w sumie jest dodatek do życia normalnego. Przecież ludzie tu są wszyscy czymś połączeni, bym stwierdził że nie ma czegoś takiego że rozdzielasz fandom a to życie "normalne". Jesteśmy tu bo chcieliśmy sie połączyć z ludźmi którzy lubią to samo. Tak więc wg. mnie czemu nie rozwijać wśród nas znajomości Link to comment
Sowenia Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 A moim zdaniem życie fandomowe jest życiem normalnym, ponieważ to nieprzymuszona część naszego własnego życia ^^ Link to comment
Velvie Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 @up Właściwie to masz rację :3 Ale te pozostałe 80% mojego życia, które nie jest związane z fandomem ( ) chcę przeznaczyć na rodzinę, przyjaciół i tak dalej. Może, gdy zmienię komórkę (mam to w całkiem niedalekich planach ), utworzę sobie nowe, "orchideowe" konto na snapie Link to comment
PervKapitan Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ja nie uznaje czegoś takiego jak "fandom", bo właśnie z tych "fandomów" za przeproszeniem, największe **** się wynajdują, przez których aż nie chce się przyznawać do tego. Link to comment
Sowenia Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Co prawda to prawda. Spójrzmy chociaż na fandom anime. Większość ludzi, którzy lubią anime do tego stopnia, że mogliby należeć do fandomu jest bardzo fajna i ogólnie spoko ludzie, a jak wejdziesz sobie na jakieś typowo fandomowe stronki/memy/grupy na fejsie to strach się bać. A powiedz przy nich "chińskie bajki"! x.x Link to comment
Recommended Posts