Jump to content

Rozmówki damsko-męsko-drzewne

Delfinek Keola

Recommended Posts

Swoją drogą ciekawe, czy w archiwum można znaleźć pierwsze rozmówki, bo te obecne to chyba trzecia odsłona

Zapewne są gdzieś zakopane. Z archiwum chyba nie znikają tematy. Chociaż nie mam pewności. 

Lubi ktoś zupę brokułową~? 

Zapomniałeś jeszcze dodać, Irwin, że kiedyś miałem kompleks na punkcie swego wzrostu, żyję w iluzorycznym, wyimaginowanym świecie wyssanym z naiwnej literatury romantyczno-przygodowej i naprawdę wierzę, że kucyki mogą zmieniać ludzi na lepsze. Bez tych detali Twoja hagiograficzna opinia jest boleśnie niepełna.

Słucham, panie Von Marder, jak objawia się mój brak dorosłości. Słucham uważnie. Z chęcią zastosuję pańskie porady do mojego życia... po tym, jak znajdę motywację do czegoś więcej niż myślenia o własnym spie*oleniu.

Słucham, panie Von Marder, jak objawia się mój brak dorosłości. Słucham uważnie. Z chęcią zastosuję pańskie porady do mojego życia... po tym, jak znajdę motywację do czegoś więcej niż myślenia o własnym spie*oleniu.

Pisałem na FGE w jakimś poście dotyczącym fanfików Malva. Nawet mi odpisałaś, że nie będziesz stosować tych porad, bo jesteś... nie pamiętam dokładnego cytatu, ale mniej więcej wychodziło, że jesteś zgorzkniała i chyba zmęczona życiem. Biorąc pod uwagę Twój wiek to faktycznie przykre.

Skoro to offtop, to mogę to napisać... BURZA! Boję się burz jak Rarity sukienki z mięsa, a teraz w Warszawie grzmi i błyska. Wydaje mi się, że to moja druga fobia (po arachnofobii). No niestety, skoro przez dwa tygodnie było pięknie i cieplutko, to teraz muszę znosić burze : Poza tym, zauważył ktoś, że ostatnimi czasy strasznie zmienił się klimat? Byłam przyzwyczajona do burz najwcześniej w środku maja, a tu taka niemiła niespodzianka :C

Klimat zmienił się już w tym roku, w którym zimą zabrakło śniegu. Burze w marcu są kolejnym objawem zmian klimatycznych. Obawiam się, że śnieżne zimy mogą już do nas nie wrócić :C 

A co do samych burz to ja je uwielbiam <3 Mają w sobie tajemnicze piękno. I moc! 

No nie wiem, bo staram się nie łączyć życia "normalnego" z "fandomowym", a zresztą mój smartfon jest taki beznadziejny, że nie ma aparatu do selfie, a zdjęcia wiosennej trawki i chmurek nad blokami nikogo nie interesują :lol:

xD Fandom to w sumie jest dodatek do życia normalnego. Przecież ludzie tu są wszyscy czymś połączeni, bym stwierdził że nie ma czegoś takiego że rozdzielasz fandom a to życie "normalne". Jesteśmy tu bo chcieliśmy sie połączyć z ludźmi którzy lubią to samo. Tak więc wg. mnie czemu nie rozwijać wśród nas znajomości :P 

@up Właściwie to masz rację :3 Ale te pozostałe 80% mojego życia, które nie jest związane z fandomem ( :rdblink: ) chcę przeznaczyć na rodzinę, przyjaciół i tak dalej. Może, gdy zmienię komórkę (mam to w całkiem niedalekich planach :D ), utworzę sobie nowe, "orchideowe" konto na snapie :yay:

Co prawda to prawda. Spójrzmy chociaż na fandom anime. Większość ludzi, którzy lubią anime do tego stopnia, że mogliby należeć do fandomu jest bardzo fajna i ogólnie spoko ludzie, a jak wejdziesz sobie na jakieś typowo fandomowe stronki/memy/grupy na fejsie to strach się bać. A powiedz przy nich "chińskie bajki"! x.x

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...