ApulJack 18 Report post Posted April 27, 2015 Będzie to co rok temu, czyli samozapłon wszystkiego xD Share this post Link to post
Uszatka 3,210 Report post Posted April 27, 2015 Upały mogą sobie być, grunt żeby często wieczorami deszcz padał. Albo w nocy. Share this post Link to post
PervKapitan 3,960 Report post Posted April 27, 2015 I od czasu do czasu były burze, żeby nie było duszno ^^ Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted April 27, 2015 Ale burze niech będą o 3-5 przed porankiem, bo w dzień mi są urządzenia elektryczne potrzebne Share this post Link to post
PervKapitan 3,960 Report post Posted April 27, 2015 O 3-5 to ja będę korzystać z komputera Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted April 27, 2015 No to duchota będzie musiała być rozwiązywana jedynie deszczem, bo nie mam w harmonogramie miejsca dla burz ^^ Share this post Link to post
PervKapitan 3,960 Report post Posted April 27, 2015 Listwa antynapięciowa? Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted April 27, 2015 Zostanie mi komp bez neta, bo tata na pewno nie zostawi podłączonej do prądu listwy, do której jest podpięty net, choćby to była listwa antynapięciowa :c Share this post Link to post
PervKapitan 3,960 Report post Posted April 27, 2015 Ale ja mówię o sobie Ty mieszkasz na wsi. Share this post Link to post
sloyth 06.0 31 Report post Posted April 27, 2015 Zostanie mi komp bez neta, bo tata na pewno nie zostawi podłączonej do prądu listwy, do której jest podpięty net, choćby to była listwa antynapięciowa :c Kup najtańszy starter z internetem w jakimś kiosku i będzie net Share this post Link to post
Uszatka 3,210 Report post Posted April 27, 2015 Z resztą nad czym wy się rozwodzicie? Nad pogodą i tak nie zapanujecie Share this post Link to post
PervKapitan 3,960 Report post Posted April 27, 2015 Z resztą nad czym wy się rozwodzicie? Nad pogodą i tak nie zapanujecie Skąd wiesz? Share this post Link to post
Kruczek 1,900 Report post Posted April 27, 2015 Burze są fajne, bo przy błyskach można ćwiczyć swój diabelski śmiech Share this post Link to post
SolarIsEpic 59 Report post Posted April 27, 2015 (edited) Wy się śmiejcie a ja w domu mam kota i młodszą siostrę. Obie panikują przy burzy. No i nie ma neta ;( Edited April 27, 2015 by SolarIsEpic Share this post Link to post
BiP 6,941 Report post Posted April 27, 2015 (edited) U mnie internet jest, ale w Poznaniu burza to wielka rzadkość... Edit... Dzisiaj pojawiła się burza Edited April 27, 2015 by BRONIESiPEGASIS Share this post Link to post
sloyth 06.0 31 Report post Posted April 27, 2015 Edit... Dzisiaj pojawiła się burza No właśnie prawie zawału dostałem jak grzmotnęło tuż nade mną 1 Share this post Link to post
Velvie 377 Report post Posted April 27, 2015 U mnie trochę grzmiało wczoraj. Share this post Link to post
ApulJack 18 Report post Posted April 27, 2015 U mnie sucho w luj ;-; Co do tej duchoty w lato to jest wtedy gdy ma nadchodzić właśnie burza xD Share this post Link to post
Velvie 377 Report post Posted April 27, 2015 Kiedy zanosi się na burzę, piecze mnie w nosie Share this post Link to post
Dayan 607 Report post Posted April 27, 2015 Masz takie paranormalne moce jak Pinkie Pie? Share this post Link to post
Mordoklapow 341 Report post Posted April 27, 2015 Przy burzy fajnie się gra na pianinie. I robi zadanka. I ogółem wszystko jest wtedy fajniejsze. Share this post Link to post
Uszatka 3,210 Report post Posted April 27, 2015 Burza ma w sobie to coś. Tę potęgę. A jeszcze jak przy okazji deszcz pada to już w ogóle jest świetnie. I zapach po burzy~ 1 Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted April 27, 2015 Tyle dobrego, że burze są na ogół latem, więc o 19 nie muszę płakać że jest zbyt ciemno by czytać książkę czy coś i się samotnie nudzić Share this post Link to post
Uszatka 3,210 Report post Posted April 27, 2015 Oj tam zaraz nudzić. Nie ma prądu to przecież można burzę oglądać~ Share this post Link to post
BiP 6,941 Report post Posted April 27, 2015 Nie ma prądu to przecież można burzę oglądać~ Fakt, jest ona tak mało spotykana, że warto popatrzeć na nią Choć raz taka burza złapała mnie na Śnieżce w Karpaczu, to nie miałem ochoty na podziwianie burzy, tymbardziej że w sąsiedniej miejscowości, ta sama burza zabiła kogoś w górach... Share this post Link to post