turbo638 Napisano Sierpień 7, 2018 Share Napisano Sierpień 7, 2018 Lodówka zrobiła imprezę. Nazapraszała samych znajomych. Wszyscy bawią się nieźle: odkurzacz się nawciągał, kaloryfer już rozgrzany, kuchenka daje ostro w palnik, pralka się rozkręca, w łazience wiatrak dmucha suszarkę, impreza na całego. Gospodyni chodzi po mieszkaniu i rozdaje zimne drinki. Patrzy a pod ścianą stoi smutny Trabant. Podchodzi do niego i mówi: - Ej trabant, a co Ty taki smutny stoisz i się nie bawisz? Masz tu seteczkę walnij sobie to się od razu rozruszasz. A trabant na to: - Nie mogę jestem samochodem. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 9, 2018 Share Napisano Sierpień 9, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) Spoiler Spoiler Edytowano Sierpień 17, 2018 przez Chip 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 19, 2018 Share Napisano Sierpień 19, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 Gra dla hardcorów Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 (edytowany) Edytowano Sierpień 20, 2018 przez D.E.F.S 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 25, 2018 Share Napisano Sierpień 25, 2018 Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 25, 2018 Share Napisano Sierpień 25, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2018 Share Napisano Sierpień 26, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Pewien ginekolog postanowił rzucić pracę. Zastanowił się, co innego potrafi robić. Uznał, iż posiada kwalifikacje mechanika samochodowego. Poszedł do znajomego warsztatu, do Szefa z prośbą o przyjęcie do pracy. Szef mu mówi: - Jak zda Pan egzamin i poprawnie rozbierze i zmontuje silnik to dostanie Pan pracę. Szef wezwał Pana Kazia (swego pracownika) i rzecze: - Kaziu, weź Pana Doktora na warsztat, niech rozmontuje silnik od tego Fiata i potem go zmontuje. Za poprawne rozłożenie silnika dasz Panu Doktorowi 50 pkt., a za złożenie drugie 50 pkt. Po egzaminie zdecydujemy, czy Pan Doktor się nada. I tak zrobili. Po godzince, do biura szefa wraca pan Kazio i melduje: - Szefie, Pan Doktor na egzaminie uzyskał 150 pkt. - Jak to? - wykrzyknął Szef, przecież mogłeś przyznać 50 pkt. za rozłożenie i 50 pkt. za złożenie - razem 100 pkt.? - Tak, Szefie, dałem mu 50 za rozłożenie, 50 za złożenie i dodatkowe 50 pkt. za to, że Pan Doktor wszystko to zrobił przez rurę wydechową. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Spoiler Ciekawe ilu uczniów zadało sobie te pytanie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 31 minut temu, BiP napisał: Odkryj ukrytą treść Ciekawe ilu uczniów zadało sobie te pytanie? Psychika przeciętnego ucznia podstawówki i gimnazjum: - 14 września - ja chcę wakacji!!! Było tak fajnie, a teraz muszę chodzić do tej cholernej budy. - 21 czerwca - nareszcie wakacje!!! Będzie super! - 21 sierpnia - nuuuuudyyyy. To już lepiej iść do szkoły. Tam przynajmniej byli wszyscy kumple. - 14 września... I tak w kółko. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Fani Ricka i Morty'ego zrozumieją Spoiler A dla tych, którzy nie wiedzą "o so chozi..." Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 1 minutę temu, Triste Cordis napisał: Fani Ricka i Morty'ego zrozumieją Ukryj treść A dla tych, którzy nie wiedzą "o so chozi..." Ukryj treść Może jeszcze Teletubisie spotkasz? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 4 minuty temu, BiP napisał: Może jeszcze Teletubisie spotkasz? Teletubisie powiadasz? A proszę bardzo Spoiler Nie wiem dlaczego, ale to krzyczące słońce bawi mnie do łez 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Nie jestem pewien czy to tutaj powinno się znaleźć, ale skoro mnie to śmieszy, to może każdy się uśmiechnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 12, 2018 Share Napisano Wrzesień 12, 2018 Czy wiedziałeś/aś, że wygląd zamku Twilight Sparkle to wiadomość dla bronies? Hasbro chce nam powiedzieć... Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Co widzi pesymista na cmentarzu? Nieuchronny koniec naszego życia. A co widzi optymista na cmentarzu? Same plusy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 Zobaczyłem to i od razy pomyślałem o Minuette! Spoiler 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się