BiP Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Dlaczego Morze Czarne, ma taką nazwę ? Bo jest tylko, dla " Kolorowych " . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Jak nazywa się murzyński magik? Czarnoksiężnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Co mówi geograf podchodząc do mapy? Witam państwa! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 -jak się piszę niewiem czy nie wiem -nie wiem -ja też niewiem i kolejny suchar: Klient oddaje TV do serwisu: - Nie wiem co się stało - po prostu siedzę sobie , grzebię gwoździem w uchu i nagle wysiadł dźwięk ... ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Najbardziej obrzydliwa zabawa świata .... zabawa klockami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 http://sucharry.pl/23873/Maslo.html ale się uśmiałem ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 -Podaj Hasło -Hasło , Hasło , trzasło w masło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Kubixx:statystycznie 1 na 3 osoby ma cheaty Ja:ja nie mam Kubixx: ja też nie No sound:no co nigdy nie widzieliście tłumika w awp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Takie suche że mi pranie wyschło.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dziś do sklepu wtoczyła się gruba baba, była tak gruba że wokół niej orbitowały dwie mniejsze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 - Gdzie mieszkają Chińczycy? - W ChinaTown 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 to się stało na prawdę lecz imiona są zmienione pani mówi do jasia: stawiam ci pałę a jasiu na to: dziękuję mam już dziewczynę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Poszła baba do lekarza... A tak lekarz ! [jeśli nie kumacie, przeczytajcie 20 razy.] Jedzie Jasiu rowerem i gdy chce przejechać przez ulice zapala się czerwone światło. - Zatsymaj sie lowelku Pani, która stała obok niego: - Taki duży chłopiec, a nie może powiedzieć r... - Zamknij mor**, stara, gruba s**o! A ty lowelku jedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Pani, która stała obok niego: - Taki duży chłopiec, a nie może powiedzieć r... - Zamknij mor**, stara, gruba s**o! A ty lowelku jedź. No to też znam, ale bez cenzury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 No to też znam, ale bez cenzury Że [cenzura] co do jasnej [cenzura] ? Moich [cenzura] [cenzura] do [cenzura] jasnej, nie zna [cenzura] żaden [cenzura] [cenzura] ! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Przychodzi baba do lekarza.... A lekarz.... ....TEŻ BABA! ŁOHOHOHOHOHOHO śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja mam coś bardziej śmiesznego.... Słowo, od którego od razu wybuchniecie śmiechem.... niżej... Podłoga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jedzie jasiu samochodem, a tu okręt podwodny...jaki z tego morał? Nie leć wanną dwudrzwiową nad pustynią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Sekcja zwłok wykazała, że denat... nie żyje. Samobójstwo skończyło się dla samobójcy śmiertelnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pewien hinduski listonosz w godzinach pracy wpadł pod pociąg. Przeżył, ale jest teraz pisklęciem gołębia pocztowego. Czytać książki nie tylko lektury, a sucharki same się znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Sucharzymy, everypony - Jak się nazywa wilk zjedzony przez własnego syna ? - Wilkinson ~! XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 "- Aha, a co było na polskim? -O bohaterach narodowych. Dowiedliśmy, że nazwa naszego bohatera to 404. -Czyli kto? -404 - bohater nie istnieje." "-Porzuciła bloga i zaczęła zajmować się hodowlą trylobitów." "-Stary najpierw wyglądałeś jak byś gadał z latarnią, a potem odpierał atak niewidzialnych szerszeni." "-O-cho, idzie miś Niezły Skrót." Pisane z pamięci. Nie wszystko się zgadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 -Ale czad! -CO?! (taki suchar-chemicy zrozumieją ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ok to teraz ja. -Jak nazywa się kapitan łodzi w markowych ciuchach? -BOSSman! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować, wypie**alasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się