Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Hmm no jakoś nie słucham tego pana,ale nie powiem ta piosenka jest całkiem całkiem.Teledysk mi się nie podobał,ale muzyka jako tako ujdzie.Aczkolwiek do Skrillexa się nie przekonam,dam 6/10. taki przyjemny dla ucha klasyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 10/10 Nie ma to jak klasyczna,włoska elektronika:twilight5: Zamieszczam za to solidne,angielskie brzmienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Trudna w ocenie. Jako kawałek słuchany na codzień - 5/10. Ale nadaje się idealnie do UT2004 do podkręcenia i tak szalonego już tępa. Także ostatecznie 7/10 A tu coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ah tam, Buuren 8/10, i tak ma lepsze kawałki, to niby też złe nie jest. Dla tych, co wolą tego "LL" czyli Skrillexa : Szczerze mówiąc to nawet ja mogę tego posłuchać :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Może być, 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Takie... no, elektroniczne. Ale za bardzo użytkowe jak dla mnie. Nie ma się jednak do czego przyczepić, dam aż 8/10. Ja za to dam coś o zupełnie odmiennym klimacie - IDM w starym, dobrym, analogowym stylu (mimo tego, że jest z 2011r.). Warto przesłuchać całe, krótkie jest, a druga połowa utworu jest przegenialna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Piękne, brakuje słów by to opisać. Po prostu genialne w swej prostocie. Bardzo ale to bardzo mi się podoba i co tu więcej dodawać? 10/10 znowu breakcore, wiem że to nie jest do końca elektronika. Uwaga: To nieźle rozwala mózg moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Przyjemna pioseneczka, przypomina mi styl z lat 2000-2004, wtedy powstawało sporo podobnych, brakuje mi ich dzisiaj D: 8.5/10 + fav A ja zarzucę czymś nowym, fajnie się przy tym kanapki robi http://www.youtube.com/watch?v=vDP7t4qDQDs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Xyz dowaliłeś z tymi kanapkami Wracając do utworu, ma fajny klimat i szczerze wkręcił mnie. Fajnie mi noga chodzi w rytm tej muzyki xD. Nie no teraz tak serio, wokalistka ma bardzo śliczny głos, muzyka też bardzo dobra. Nie mam co krytykować, łap 9/10. Strzeżcie się, wzięło mnie na dubstep także bawcie się dobrze: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Zeds Dead... Całkiem ciekawe nutki mają, ta akurat nawet miło wpada w ucho 8/10 To ja też zarzucę dubstepem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Gdzie Ty to znalazłeś o_O? Przecież to czysta epickość jest, na dodatek te zdjęcie z anime i taki super dubstep w tle, ahh jarz się rozmarzyłem ;P. Tak czy inaczej bardzo dobry utwór, nawet dałem łapkę w górę mu . Teraz trochę odejdźmy od dubstepu, tym razem trance: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Troche niezgrane. patetyczne, i niepasujący nastrój 4/10 http://www.youtube.com/watch?v=_wcwNJQ8HqA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nawet fajne z lekka przypomina House: 8/10 A teraz to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Gdzie Ty to znalazłeś o_O? Przecież to czysta epickość jest, na dodatek te zdjęcie z anime i taki super dubstep w tle, ahh jarz się rozmarzyłem ;P. Tak czy inaczej bardzo dobry utwór, nawet dałem łapkę w górę mu . Subskrybuję ten kanał z którego pochodzi ten utwór, polecam go, bo naprawdę wiele ciekawych nutek gość ma [Reklama] HDDubRave to jedno, Akurat jego mam w subach od niedawna. Osobiście polecam jeszcze dla fanów muzyki elektronicznej: Epic Music Networks, MusicVVawe i HD Music Nexus. Mam jeszcze kilka takich kanałów, jak coś to PW [/Reklama] ~Dżem A teraz to: Wokal fajny, ale Avicii mnie zbytnio nie przekonał, średnio to wszystko razem brzmi. 7/10 Ode mnie teraz kolejny dubstep, później zarzucę czymś innym -> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cereal Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Dobre, szczególnie ze sosikiem 9,6/10 Trudno zaliczyć mi to do elektroniki, bardziej pasuje to do funku, ale mam nadzieję, że offtopa nie dostanę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 6/10 (Polecam od 4:00 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cereal Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 5/10 A teraz nieco klasyki: c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cereal Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Takie sobie 6,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hm, czemu to trwa tak krótko? ._. Chciałoby się słuchać i słuchać w nieskończoność. Bardzo mi się podoba, dlatego 9,5/10. Rozkręca się długo, ale poczekać warto: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zefir Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 trochę za proste, 4/10 ;/ http://www.youtube.com/watch?v=WNEG1mthp4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Że ja tego nie znałem o_O Utwór bardzo udany, miło się słucha i w sumie minusów się niedosłyszałem. A zdjęcie też całkiem, całkiem. Ogólna ocena to 8/10. Podwyższona ocena dzięki skrzypcom ^^. Tiesto tym razem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dobry nawet kawałek od Tiesta, jednak dla mnie cudowny to nie jest. 7/10 Trochę polskości: A.R.D.I. & Ren - Infinity! - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cóż... jak na EDM nie jest źle. Słyszałem lepsze rzeczy, no i trochę nudzi, bo oparte na jednym motywie. 5/10 Hm... sci-fluidy IDM <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 4/10, wybacz, nie mój styl http://www.youtube.com/watch?v=tKi9Z-f6qX4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się