Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Tyle razy to słyszałem, że nie dać pełnej dziesiątki to wstyd. Jedna z moich ulubionych piosenek. https://www.youtube.com/watch?v=LB_7Xmiy_GQ Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Nie przepadam za takim typem muzyki. No cóż każdy ma swój gust. https://www.youtube.com/watch?v=88merJap-iM Moim zdaniem jest to bardzo fajna , żywa piosenka. Piosenkarka która dużo przecierpiała w swoim życiu. Pokonała swoje lęki i działa dalej. Za to ją podziwiam. Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Polubiłem ten temat ! Tyle ciekawej muzyki odkryć, ja chyba rzeczywiście pod jakimś kamieniem żyje że tego wcześniej nie znałem . Moim zdaniem jest to bardzo fajna , żywa piosenka. Zgadzam się, poza tym że jest żywa to na dodatek czuć pozytywną energię podoba mi się 9/10 Borysewicz&Kukiz - JEST TAKI DZIEŃ Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Słyszałam to gdzieś kiedyś...nie mój typ,szczególnie też że to jest polskie to jest na minusie.Nie lubie polskich piosenek. 5/10 Może trochę Mikusi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 VOCALOIDY!!!x3 Wspaniały utwór.Wpada w ucho,oraz w moim typie. 10/10 http://youtu.be/wuhTxPRj-KU Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ja nawet nie muszę tego słuchać Kalinka Malinka~ 10/10 Może Matryoshka w wykonaniu Białorusi? Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 9,9/10 Troszkę mniej mi się podobało od oryginału A teraz może piosenka Dear you wykonana przez Keiichiego? Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 łaaa~ Wpada w ucho~ Jednak ten sam początek taki...głośny... 9.6/10 A teraz "Taniec Elfów" w wykonaniu mojego Norwusia~ Uwaga,spokojne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Piękne *-* Spokojne,ale piękne *-* 10/10 A teraz OP gry Higurashi Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Omg,to wciąga.To jest takie piękne a zarazem psychodeliczne *-* 10/10 A może Marukaite Chikyuu naszego kochanego Polaka Feliksa? Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Feliks ma taki kawaii głos *-* 11/10 Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 //No ba,Feliks ma taki totalnie hipnojzing głos <3333 // Tak bardzo początek i głos *-* 10.8/10 A teraz dowiedzie się ska wzięła się ma sygma~ (od 2.20 najlepsze~Chce to na sygme *-*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Lol xD 10.9/10 A teraz Nipa Nipa Nipa Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Totalnie nie moje klimaty niestety; 6/10 . Nothing else matters ( Wykonanie z filmu Zero Dark Thirty / Wróg Numer Jeden ) Moim zdaniem jest to najlepsze wykonanie Nothing else matters. Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Piękne *-* 10/10 A teraz pokatuje wam uszy Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) To...ma coś w sobie....7.8/10 A teraz Alianci śpiewają o przyjaźni i takich tam duperelach Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Emronn Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Szczerze powiedziawszy utwór trochę mnie przynudza. Lubie posucha czegoś spokojnego, ale to nie to. 6/10 - to było do utworu Eternala, spóźniłem się. Średnie jak dla mnie, ale to subiektywna opinia. Takie przegadane 6/10 Kaczki w akcji Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Znam to.Wpada w ucho. 9/10 A teraz ending higurashi kiry wykonany przez bliźniaczki Sonazaki http://youtu.be/FNNYRh42U1c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Rzygam tęczą <3333 Strasznie mi to przypomina głos Węgry lub Belgii... 11/10 A teraz nasz Alfie Bohatero namber łan zapodaje piosnkę o Hamburgerach i uliczy,jał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20ProcentCooler Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Lubię Higurashi.To jest takie słodkie! 8.5/10 http://www.youtube.com/watch?v=x2LodJjSLIY Pewien białoruski zespół i ballada Mickiewicza. Grrr...Ktoś mnie wyprzedził. Ok.Lubię to,chociaż wolę w rytmie Bad Apple!.7/10. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez 20ProcentCooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 BIAŁORUSKI? (już ma ten utwór powyżej 6 za to,i tu nawet o Hetalie nie chodzi ) O boże jak ja kocham ten język...jest taki piękny...i te głosy 12/10 Zapiszę to sobie gdzieś To może coś mocnego od Prusaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20ProcentCooler Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Niby ostre(co lubię),ale nigdy za tym nie przepadałam.Powiedzmy 4.5/10 http://www.youtube.com/watch?v=dZWM6PNVvqo Teraz coś polskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Nie lubię polskiej muzyki,a to szczególnie jakoś nie przypadło mi do gustu 4.5/10 A teraz to Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Niby jest bit, ale wokal średni, szczególnie refren. Nie porywa. 6/10 Też dam coś polskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20ProcentCooler Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Tekst jest dosyć specyficzny. Tak,tyle można powiedzieć.7/10 http://www.youtube.com/watch?v=nT9PVYE30jo RAMMSTEIN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się