Ares Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 nie wiem czy było ale wrzucam c: w razie czego proszę mówić to usunę ;p mówić jakby było : D tu też c: jak by było to mówić ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 (edytowany) Hmm... nie ma się co przejmować powtórkami, w miarę regularnie sprzątam tę galerią (raz na ruski rok)! ^^ Tylko nie wiem, czy niektóre arty nie są za bardzo grim/gore jak na tutejsze standardy... zawsze miałem problemy z sortowaniem tego typu materiału i... hej, gdzie zniknął pierwszy obrazek z poprzedniego postu? xP Co my tam jeszcze ciekawego mamy hmm... zestawienie Pinkie z Reną, bardzo fajne! I ta animacja... po prostu przeurocza! ^^ No a oprócz tego jeszcze całkiem fajne rzeczy nadające się na tapetę ;] a teraz... ^^double saucy xP] i mój ulubiony z tej kompilacji... Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Zabrakło tu czegoś ode mnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Mało nowych postów, mało jak na tydzień ...okej, a teraz coś uroczego, lecz bez kolorów niestety... a potem inne fajne rzeczy ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 (edytowany) No nie...zrobiło się tutaj ciszej niż w forumowym Archiwum ._. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ja dam jeden ale za to jaki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) No, no... jak na miesiąc niewiele artów, ale jakość niektórych... szczególnie ten rzut od góry... Też miałem coś ze skrzydłami, a co! Po normalnych artach czas na saucy, niestety, mam tego więcej ;__; I bonus... ale tylko dla odważnych! ^^ taak, EqG, tylko kwestia czasu aż pojawi się więcej tego typu interpretacji ^^ Edytowano Maj 26, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Hmm... mało! Mało!! Czyż li znowu wszystko muszę robić sam?! D: No, prawie, ale moglibyście się bardziej postarać ^^ Najlepsze jak zwykle na koniec~! ^^ I EqG bonus! ;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Humanizacja małej Pinkameny :3 Ten cosplay jest jakiś taki klimatyczny ^^ No...i jeszcze ten: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Ładna babeczka :3 i nawet cosplaye się znalazły! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 To i ja coś dam ^.^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Patrzcie państwo co znalazłam ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Bella... o_0 wowww... *-* i ta nazwa - rock farm - epickie! ^^ Co z tego, że gitara odłączona? I tak Pinkamena rocks!!! xD to było, ale u Pinkie, więc... Uwaga, creepy!!! Po tym już nigdy nie spojrzycie na Pinkie tak samo, żeby po tem nie było! :I Cóż... umm... ten, ostrzegałem, nie? xP Edytowano Lipiec 21, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Dobsz, czas na kilka nowych znalezisk ^^ Hm...Pinka w dresie w sumie nie wygląda źle, huh? :3 No i coś specjalnego na koniec: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Wybacz, ale było! I to nie raz...ale ten pierwszy śliczny ~Bellamina Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Hmm... ...może jednak powinienem się zdrzemnąć? Nie... przecież arty same się nie wrzucą! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Bardzo ciekawy temat a arty są świetne! A teraz ja coś dam ---------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.deviantart.com/art/Pinkamena-347835265 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.deviantart.com/art/Pinkamena-217002113 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.deviantart.com/art/Saga-is-Magic-Pinkamena-290777942 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ A tu coś nabazgrolone mą dłonią (i ołówkiem ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ coś małe te arty :/ tylko mój taki " TOO BIG FOR MY SCREEN " szkoda. ps Nie wiem jak powiększyć arty więc musicie najpierw nakliknąć na obrazek albo link Edytowano Sierpień 31, 2013 przez ZoomPL Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts