NightfallHeart Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 To wiem tylko informacja Vunlinyr'a mnie lekko zdziwiła. Zamierzacie iść tam jeden dzień czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Plan jest taki by koło 8:00-8:30 spotkać sie w centrum, podjechać do falenicy (W SOBOTE) i zapier..... do otwocka na piechote (ok.10 km) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 A robi ktoś spotkanie w Warszawie w najbliższą sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 I dunno. Meet trwa 11-18 coś potem można porobić. Pójść do KFC czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 A robi ktoś spotkanie w Warszawie w najbliższą sobotę? W warszawie nie, jest spotkanie w Otwocku a to koleją miejską S1 z centrum można dojechać za 6.40zł (3.20zł ulgowy). Iść z buta to bardzo głupi pomysł... naprawdę chce wam się tyle iść po niezbyt ciekawym terenie? Rozumiem np przejść się nad brzeg wisły w mróz, rozgrzać się grzańcem, i dalej sobie iść podziwiając kry na wodzie. Natomiast wasz pomysł jest kiepski. Natomiast co będziemy robić potem to się zobaczy po spotkaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 W warszawie nie, jest spotkanie w Otwocku a to koleją miejską S1 z centrum można dojechać za 6.40zł (3.20zł ulgowy). Zostaje kwestia rejestracji. Nie wiem, czy chłopaki będą wpuszczać nie mając jak wydać identyfikator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 O, nie sprawdziłem na mapie i nie miałem pojęcia że Otwock to taka sama część Warszawy jak np. Piaseczno. Gdybym wiedział to bym się zapisał, ale na forum ludzie pisali coś o nocowaniu i dojeździe, więc myślałem że to gdzieś daleko. Teoretycznie przy rejestracji na miejscu mogliby mieć przygotowane identyfikatory czy inne znaczki i dopisywać na tym coś ręcznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 O nocowaniu ludzi z poza Warszawy takich jak Stachul... i znowu będę nazywany deszczową skałą co nie jest takie złe:stachulwperuce: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 O 7:20 podobno jest zbiórka na patelni, bo meet zaczyna sie o 9:00 Ps. Linur jednak nie będziemy szli, nie chce sie przeziębiony tyle włóczyć, tym bardziej, że meet jest wcześniej niż planowano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Iść z buta to bardzo głupi pomysł... naprawdę chce wam się tyle iść po niezbyt ciekawym terenie? Rozumiem np przejść się nad brzeg wisły w mróz, rozgrzać się grzańcem, i dalej sobie iść podziwiając kry na wodzie. Natomiast wasz pomysł jest kiepski. Nie rozumiem, dlaczego pomysł dwu- trzygodzinnego spaceru jest głupi, zwłaszcza, jeśli na niektórych meetach przechodzimy po 16km. Co kto lubi, trust me. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Nie rozumiem, dlaczego pomysł dwu- trzygodzinnego spaceru jest głupi, zwłaszcza, jeśli na niektórych meetach przechodzimy po 16km. Co kto lubi, trust me. No dobra może przesadziłem, nie jest tak źle. Do przejścia 14km, ruch na tamtej trasie jest spory, ale tylko na krótkim odcinku nie ma chodnika, pogoda też będzie ładna. Nie ważne, spotkamy się na miejscu. Ja jak zwykle się późnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Iść piechotą? Już dość jestem chory po bieganiu po mieście w obecnych warunkach... A w pokoju zimno, bo towarzysze z pokoju obok zostawili otwarte okno. heh... :I Jakaś ciepła S1 poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Radzę się zapoznać z tym:lunathink: http://ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=911&c=100&l=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Oni są przeciwko wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Zaraz zaraz, blokują SKMki w kierunku zachodnim... ale Otwock jest w kierunku wschodnim, więc utrudnienia go nie powinny dotyczyć. Obczajcie sobie zmieniony rozkład jazdy SKMek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Pociągi w kierunku zachodnim będą jechały po torze, po którym zazwyczaj jeżdżą pociągi w kierunku wschodnim a te w kierunku wschodnim - czyli też do Otwocka - będą jechać przez Centralny czyli z pominięciem przystanków Ochota, Śródmieście, Powiśle i Stadion. Ponadto niektóre pociągi w kierunku wschodnim - czyli też do Otwocka - bedą poskracane czyli S1 będzie do Otwocka tylko co godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 meet w sobotę o 14 na patelni cel: Random stuff/munchkin/rpg i co tam jeszcze chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Chętnie wbiję... Czekaj... Czy ten meecik ma coś wspólnego z kucami? A tak wgl to kto będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Zdecydowana większość z tego wątku... Pewnie KochamChemie, Donard, Ja, Arpegius może, Ślimak, Maklak, może Vulture, Thorus i Lanoklak... Nieee, raczej nie posiada cech wspólnych z tymi, jak mówiłeś, kucami. ^ironia A poza tym, zapraszamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Vunlinur,a o mnie to się zapomina:sab:? Meh, a zresztą masz racje, ja tam robię tylko za tło:aj2. Jak to nie ma nic wspólnego z kucykami? Ponymunchkin to sama nazwa wskazuje, ale oprócz tego mało nawiązań, trochę gadania, artów itp. PS: Zgodnie z moimi informacjami Balerona nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Będę. Po prostu rpg nie kojarzy mi się z mlp ale ja świerzy jestem, życia nie znam... A tak wgl to jestem Kacper i niektórych z was znam z pierwszego otwockiego. Jeżeli potrzeba miejsca to w weekendy można Zorganizować coś u mnie w szkole w aninie, info na mejla kasperczak13(at) gmail.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Meh na cotygodniowe meety takie miejsca nie są potrzebne. A rpg jest po prostu wersja pony, no chyba, że gm postanowi zmienić sesje i przestać znęcać się nad biednym dobrodusznym pegazem:sorainfire:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ja też może będę... Mam nadzieję, że mnie nie przestraszycie @AwesomeRollerbladingBrony: witam Cię i polecam przedstawić się w dziale Na start... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Olaf jest tłem i ja znęcać się nad tobą bo robisz coś takiego w jednej lokaci plus zostałeś pozbawiony wszelkiego uzbrojenia i teraz ty komu ratowałeś plota teraz on ratuje tobie twojego plota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Zdecydowana większość z tego wątku... , Arpegius może, Niestety mnie nie będzie, będę kodzić i haczyć na namecollision.pl (Hackathon - meetup programistów). Olaf jest tłem i ja znęcać się nad tobą bo robisz coś takiego w jednej lokaci plus zostałeś pozbawiony wszelkiego uzbrojenia i teraz ty komu ratowałeś plota teraz on ratuje tobie twojego plota. Jest osobny wątek do RPG'a, nie śmieć tutaj. EDIT: Jednak będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się