NightfallHeart Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Zobaczyłem tą czarną Octavię..... I teraz nie jestem pewien. Ile kosztuje z przesyłką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ja także byłabym zainteresowana, są wcale ładne + szansa na Spity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Też byłabym chętna. W sumie odpowiada mi każdy z tych kuców, więc jakby trafiła mi się figurka pożądana przez kogoś innego, to mogę się zamienić. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Szkoda ze są czarne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Mi też się te czarne nie podobają. Mają być kolorowe. No i zróbcie sobie wątek na te czarne kucyki a nie tutaj oftopujecie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Mi też się te czarne nie podobają. Mają być kolorowe. Proszę, nie bądźmy rasistowscy. No i zróbcie sobie wątek na te czarne kucyki a nie tutaj oftopujecie. Założę się, że Kxsu nie spodziewał się takiego odzewu na ten post. http://mlppolska.pl/watek/7602-mlp-mini-figure-pack-zam%C3%B3wienia-fandom-warszawski/ Proszę bardzo. Wracając: Ciekawa inicjatywa z tym niedzielnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Co by zapobiec nadmiernemu marnowaniu pieniędzy z kont broniaczy na mniej lub bardziej niepotrzebne telefony, anonsuję, że jutro mnie nie będzie, o ile przed 12:00 nie zacznie padac grad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Ale jutro nie ma meeta. jest w niedziele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Ale jutro nie ma meeta. jest w niedziele To przeczy prawom fizyki, dobrze o tym wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Wiem, ale wiesz, że lubię łamać otaczające nas prawa. Bo mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Chyba nie muszę wiele tłumaczyć W 10 numerze gazetki MLP na ostatniej stronie zamieszczono zaproszenie: ZAPROSZENIE Dzień Przyjaźni My Little Pony i MLP Equestria Girls W dniu 19 października 2013 przestrzeń wokół fontanny w warszawskim Centrum Handlowym Blue City zamieni się w świat Equestria Girls i My Little Pony, gdzie niektóre rzeczy się zmieniają, ale prawdziwa przyjaźń pozostaje magią! Zapraszamy więc wszystkich przyjaźnie nastawionych do magicznej szkoły Equestria Girls! Na gości czeka wiele czarodziejskich klas, a w nich liczne zabawy i atrakcje. Start zajęć: godz. 12:00, rejestracja uczestników od 11:30. W dniach 19-20 października 2013 w każdym sklepie Smyk otrzymasz 30% rabat na wszystkie zabawki My Little Pony i MLP Equestria Girls! Przed przybyciem prosimy o zapoznanie się z regulaminem imprezy dostępnym od 1 października 2013 na stronie www.miniminiplus.pl 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 idziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) idziemy Tylko znowu nie pozgniatajcie tych małych dziewczynek co tam będą :LZ1bP: Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Meet w sobotę w arkadii przy fontannie o 14:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Arpegius, ty też z nami idziesz MACIE WZIĄĆ CAŁY PONYSTUFF JAKI MOŻECIE NA SIEBIE ZAŁOŻYĆ/PRZYPIĄĆ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Niestety, muszę poinformować, iże na kolejnym meecie mnie nie będzie. Powodem tym razem zrywanie azbestu z domu babci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 zrywanie azbestu z domu babci. Zrywałbym. Może pomijając fakt, że rakotwórcze. Szafki nie są aż tak rakotwórcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 Mam nadzieję, że trochę tam będziecie. Spóźnię się. Będę około 15:30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Chyba nie muszę wiele tłumaczyć W 10 numerze gazetki MLP na ostatniej stronie zamieszczono zaproszenie: ZAPROSZENIE Dzień Przyjaźni My Little Pony i MLP Equestria Girls W dniu 19 października 2013 przestrzeń wokół fontanny w warszawskim Centrum Handlowym Blue City zamieni się w świat Equestria Girls i My Little Pony, gdzie niektóre rzeczy się zmieniają, ale prawdziwa przyjaźń pozostaje magią! Zapraszamy więc wszystkich przyjaźnie nastawionych do magicznej szkoły Equestria Girls! Na gości czeka wiele czarodziejskich klas, a w nich liczne zabawy i atrakcje. Start zajęć: godz. 12:00, rejestracja uczestników od 11:30. W dniach 19-20 października 2013 w każdym sklepie Smyk otrzymasz 30% rabat na wszystkie zabawki My Little Pony i MLP Equestria Girls! Przed przybyciem prosimy o zapoznanie się z regulaminem imprezy dostępnym od 1 października 2013 na stronie www.miniminiplus.pl idziemy Iść możecie iść ale poimprezować nie poimprezujecie Punkt piąty regulaminu mówi, że impreza jest dla dzieci od 3 do 13 lat. Ja pójdę, żeby zobaczyć co i jak no i ciekawi mnie czy jednak jakaś grupa bronies będzie chciała wbić na melanż Edytowano Październik 6, 2013 przez AppleshyEN57 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Tak, wbiją Bronies na imprezę dla dzieci 3-13 lat, matki tych dzieci będą się na nich gapić... (W oparciu o to, co się działo po Królewskim Weselu w Blue City) Edytowano Październik 6, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ale ja chcę zniżkę Zabiorę 12 letniego brata. Muhaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonius Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Przypominam o Gonitwie Spadających Liści w tę sobotę, info jakieś dwie strony temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Przypominam o Gonitwie Spadających Liści w tę sobotę, info jakieś dwie strony temu Ale coś liście nie chcą zżółknąć... a co dopiero spadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Bądź dobrej myśli, Arpegiusie. Widziałem już nawet opadłe, zczerwieniałe. Będzie co strącać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 U mnie liście z orzechów włoskich już spadają, ale z innych drzew tylko trochę. To niezły pomysł żeby przyjść na ten zlot jako opiekun młodszego rodzeństwa. Powinienem się pojawić w ciągu najbliższego tygodnia-dwóch, a już na pewno chcę być na tym zlocie. Tak w ogóle to jak tam z nową flagą? Z tego co widziałem, to nadgorliwi admini już zamknęli wątek. Stara flaga jest u Plothorsa razem z jego masztem i moją sznurówką. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się