Littlepip Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 14-15 jestem nie osiągalny, ale trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Prawdopodobnie ja też nie będę mogła się wtedy (14/15) pojawić z okazji prawdopodobnego operacyjnego usuwania dolnych ósemek (operacja na żuchwie, 3/4 dni w domu). W ogóle... Nie róbcie mi tego. Nie dość, że będę boleć szczęką to jeszcze miałabym mieć świadomość, że wy się wigiliujecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Prawdopodobnie ja też nie będę mogła się wtedy (14/15) pojawić z okazji prawdopodobnego operacyjnego usuwania dolnych ósemek (operacja na żuchwie, 3/4 dni w domu). W ogóle... Nie róbcie mi tego. Nie dość, że będę boleć szczęką to jeszcze miałabym mieć świadomość, że wy się wigiliujecie Rozumiem, co czujesz, Springy... jeszcze połowa przede mną. Wyrok w zawieszeniu. Nie przejmuj się. Nawet jeśli nie będziesz w stanie dotrzeć na Wigilię, jestem pewien, że znajdą się osoby, w tym i ja, skłonne zorganizować spotkanie wyjątkowo dla Ciebie. Nie smutaj. Kupię Ci pastę do zębów na pocieszenie, zgoda? Trzymaj się tam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Ja mogę zarówno w sobotę jak i piątek. Niestety lokalu nie udostępnię ale mogę coś zrobić/przynieść Jeżeli w piątek to będę osiągalny po 15. W sobotę... Praktycznie od każdej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Mnie w tym tygodniu w sobotę mnie nie będzie. Idę hakować deskę klozetową w Centrum Nauki Kopernik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 A co masz na myśli mówiąc ,,deska klozetowa"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 A co masz na myśli mówiąc ,,deska klozetowa"? Ciii, bo usłyszą Jak wrócę i nie skończy się to kompletną klapą to opowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Czyli meet w sobotę o 14 na patelni, potem na 17 na iluminację. Tak? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonius Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Co do wigilii, to ja mogę zarówno w piątek jak i sobotę, z czego w tym pierwszym dniu dostępny jestem od 14. Tylko u kogo by to miało się odbyć, bo "wszyscy chcą, a nikt nie robi"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jeśli chodzi o mnie mogę 20, 21 grudnia. Jakoś nikt nie chce się zadeklarować co do miejsca, chyba pozostanie plener. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Najlepiej byłoby znaleźć gdzieś miejsce, żeby się z tym rozstawić. Może mniejszej i tańszej sali poszukać W ostateczności (ale to wymaga wkładu z mojej strony) bierzemy rozstawiamy jedzenie i picie w bagażniku samochodu (otwartym ), a z odtwarzacza puszczamy muzykę. Tylko to taki wariant zupełnie ostateczny, no i potrzebujemy wtedy pola czy czegoś w tym stylu. EDIT: A środek transportu mam zapewniony na 75%. Jak tylko blacharz go dłużej nie przetrzyma. Edytowano Grudzień 5, 2013 przez Lord Komisarz Amolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Tylko to taki wariant zupełnie ostateczny, no i potrzebujemy wtedy pola czy czegoś w tym stylu. Ale jak wtedy z dojazdem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Może powsin? Można by zrobić ognisko, pole tam jest, tylko nie wiem jak z wjazdem samochodem aczkolwiek czasem widziałem tam auta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Spróbuję spytać moją szkołę, czy nie udostępniła by nam na jakiś czas jednej sali (tak, jest to prawdopodobne). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Spróbuję spytać moją szkołę, czy nie udostępniła by nam na jakiś czas jednej sali (tak, jest to prawdopodobne). A jest jakiś wstępny termin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jeśli to wynajęcie od szkoły jest możliwe... to jesteśmy ustawieni A jaki adres, dzielnica itp? Żebym wiedział, jak dojechać (i chyba nie tylko ja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Raszyńska 22, tuż przy filtrach. Termin... Myślę że z udostępnieniem jednej sali nie będzie większego problemu. Ale myslałam, żeby jednak było to w piątek: będzie łatwiej. Często się coś dzieje wieczorem. Czyli najlepiej (tak przynajmniej myślę), żeby 20.12. Jutro pogadam z dyrekcją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Przypominają się stare czasy wigilii klasowych Bardzo stare czasy. Prawie już zapomniane. Pomysł idealny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 20go popołudniu możemy zająć salę nr. 24 w mojej szkole. Mamy być grzeczni i zostawić po sobie porządek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Czyli teraz nie na patelni tyle w szkole tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wigilia jest w szkole A zresztą ja proponuję ustalić jakąś godzinę tego 20 na patelni i pojedziemy razem do szkoły, żeby była pewność, że wszyscy dotrą. Btw tam niedaleko jest spożywczak, więc jak coś, to się dokupi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jutro jest siódmy. Wigilia w szkole będzie dopiero dwudziestego. Także - jutro na Patelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wszystko mi się plącze xd Czyli jutro o 14:00 na patelni, a 20 na Raszyńską 22 w szkole, tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 A jutro nie 12 metro Racławicka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się