Skocz do zawartości

Spontaniczne\Zorganizowane(niepotrzebne skreślić) Mini meety w Warszawie

KochamChemie

Recommended Posts

Podsyłam kilka zdjęć z naszego spotkania wigilijnego, mało zdjęcia wyszły, ale widać że spotkanie było naprawdę udane i arcypozytywne! Bardzo cieszem się, że udało nam się wpaść :D

01_by_turonie-d6ynsrf.jpg02_by_turonie-d6ynsqz.jpg03_by_turonie-d6ynsqn.jpg

Brawa dla organizatorów, widać że sprawa była naprawdę dobrze ogarnięta i przesyłam specjalne podziękowanie dla Bestiariusza!

Również bardzo chciałbym wszystkim i za wszystko podziękować, no, może oprócz molestowania laptopa. :TaTds:

Mam nadzieję, że bawiliście się przynajmniej tak dobrze, jak ja.

Za jedyny minus uważam wczesne wybycie głośników, jak również i nas samych.

Ciekaw jestem, czy będę w stanie jutro mówić po tym składaniu życzeń.

Ponadto dla tych, którzy wyszli wcześniej:

Puściliśmy zeszyt do wpisania się pod koniec imprezy.

Inicjatywa wyszła na samym początku spotkania, niestety zapomniałem o tym, za co przepraszam ewentualnych poszkodowanych.

Zdjęcia z dzisiejszej Wigilii

https://drive.google.com/folderview?id=0B-PGwkWoxI3FTUYzM2xWVkkwUDQ&usp=drive_web

Tym razem wszystko działa

Wielki plus za błyskawiczne wrzucenie zdjęć.

No trudno, że nikt nie uwiecznił mojej osoby na tak epokowym wydarzeniu.

Jak to nie? Tylko czemu mi wcześniej nie powiedziałeś że należy ręcznie lampę błyskową włączyć.

Było bardzo, Bardzo fajnie :D Brawa dla organizatorów :) Dziękuje wsystkim za mile spędzony czas.

@Vunlinur oj tam, oj tam jak coś to się dopisze później, a jak nie da rady to trudno :P

@Linds Tobie również wesołych i radosnych świąt oraz dużo szczęścia w życiu :)

Edytowano przez Cessator

Cóż, ja postanowiłem wcześniej wyjechać na święta więc mnie nie było, ale widzę że wyszło wam to świetnie. Nawet przyszły osoby, które normalnie nie bywają na spotkaniach. Tylko szkoda mi trochę moperki, że ją tak dręczyliście. (To był żart.) 

Jeszcze dwie kwestyjki: po pierwsze ogromne podziękowania dla Komstusia, który był wielce pomocny w kwestii stolikologii. Mega hug dla ciebie. Po drugie, podziękowania także dla Linura, który zajął się laptopologią i ogarniał stadko w momentach, w których gnomki organizacyjne nie do końca ogarniały. Dla ciebie też hug :3

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...