Khornel Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Przyniesie ktoś nóż? Są ciasta, które chyba będzie czymś pokroić. Na mnie nie na co liczyć. Jestem zbyt dużym psychopatą, by mieć przy sobie nóż. Ja zakupy już zrobiłem. A wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 A ja nie zrobię faworków :c Ale mogę kupić pierniczków. Noża nie wezmę :c Zakupy nie zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knic Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Przyjdę i przyniosę ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ja dzisiaj przyjdę trochę później, ale zato z ciastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Przyjeżdża do mnie mój brat cioteczny, który wciąż jest Bronym, istnieje więc szansa że pojawię się z nim w pierwszą sobotę nowego roku. Będą wtedy jakieś meety ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Podsyłam kilka zdjęć z naszego spotkania wigilijnego, mało zdjęcia wyszły, ale widać że spotkanie było naprawdę udane i arcypozytywne! Bardzo cieszem się, że udało nam się wpaść Brawa dla organizatorów, widać że sprawa była naprawdę dobrze ogarnięta i przesyłam specjalne podziękowanie dla Bestiariusza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Za około pół godziny powinny być już dostępne moje zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) W imieniu wszystkich organizatorów wigilii dziękujemy za tak zniewalającą frekwencję, genialną atmosferę i ogarnięcie. Było na prawdę świetnie, kochamy was bardzo, wesołych świąt! c: Edytowano Grudzień 21, 2013 przez Spring Apricot 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 W imieniu wszystkich organizatorów wigilii dziękujemy za tak zniewalającą frekwencję, genialną atmosferę i ogarnięcie. Było na prawdę świetnie, kochamy was bardzo, wesołych świąt! c: Dzięki. podzielam opinię. Wesołych świąt i porządnej Luny w Sylwestra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nie było mnie, mimo, że byłem niedaleko Przeważyło inne spotkanie, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak życzyć tutaj Wesołych Świąt i dobrego Sylwestra (żebyście pamiętali chociaż jego przebieg, bo to nie zawsze się udaje ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zdjęcia z dzisiejszej Wigilii https://drive.google.com/folderview?id=0B-PGwkWoxI3FTUYzM2xWVkkwUDQ&usp=drive_web Tym razem wszystko działa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Również bardzo chciałbym wszystkim i za wszystko podziękować, no, może oprócz molestowania laptopa. Mam nadzieję, że bawiliście się przynajmniej tak dobrze, jak ja. Za jedyny minus uważam wczesne wybycie głośników, jak również i nas samych. Ciekaw jestem, czy będę w stanie jutro mówić po tym składaniu życzeń. Ponadto dla tych, którzy wyszli wcześniej: Puściliśmy zeszyt do wpisania się pod koniec imprezy. Inicjatywa wyszła na samym początku spotkania, niestety zapomniałem o tym, za co przepraszam ewentualnych poszkodowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 No trudno, że nikt nie uwiecznił mojej osoby na tak epokowym wydarzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Przepraszam ale musiałem się zwijać już, dlatego te głośniki zabrałem :c Siła wyższa. Przez to nie ma mnie też w zeszyciku :c Też świetnie się bawiłem i dziękuję wam wszystkim za to wszystko Wesołych Świąt jeszcze raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zdjęcia z dzisiejszej Wigilii https://drive.google.com/folderview?id=0B-PGwkWoxI3FTUYzM2xWVkkwUDQ&usp=drive_web Tym razem wszystko działa Wielki plus za błyskawiczne wrzucenie zdjęć. No trudno, że nikt nie uwiecznił mojej osoby na tak epokowym wydarzeniu. Jak to nie? Tylko czemu mi wcześniej nie powiedziałeś że należy ręcznie lampę błyskową włączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Wielki plus za błyskawiczne wrzucenie zdjęć. Jak to nie? Tylko czemu mi wcześniej nie powiedziałeś że należy ręcznie lampę błyskową włączyć. Bo mnie nikt o to nie pytał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Bo mnie nikt o to nie pytał? Oj cicho było wrzucić to nieostre poruszone zdjęcie. A tak w ogóle to dziękuje wszystkim za wspólne życzenia i mile spędzony Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nie było mnie. Widziałem zdjęcia i szczerze żałuję, no, ale co poradzić, praca... A piszę tego posta, bo chciałbym życzyć warszawskiemu fandomowi wesołych świąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Było bardzo, Bardzo fajnie Brawa dla organizatorów Dziękuje wsystkim za mile spędzony czas. @Vunlinur oj tam, oj tam jak coś to się dopisze później, a jak nie da rady to trudno @Linds Tobie również wesołych i radosnych świąt oraz dużo szczęścia w życiu Edytowano Grudzień 21, 2013 przez Cessator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Cóż, ja postanowiłem wcześniej wyjechać na święta więc mnie nie było, ale widzę że wyszło wam to świetnie. Nawet przyszły osoby, które normalnie nie bywają na spotkaniach. Tylko szkoda mi trochę moperki, że ją tak dręczyliście. (To był żart.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Jeszcze dwie kwestyjki: po pierwsze ogromne podziękowania dla Komstusia, który był wielce pomocny w kwestii stolikologii. Mega hug dla ciebie. Po drugie, podziękowania także dla Linura, który zajął się laptopologią i ogarniał stadko w momentach, w których gnomki organizacyjne nie do końca ogarniały. Dla ciebie też hug :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ja jestem pierwszy raz w tym temacie ale ze jestem z Warszawy chce wam życzyć wesołych świąt . I mam pytanie czy będzie organizowany sylwester dla Bronies z Warszawy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitruź Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Było bardzo świetnie i w ogóle. Dziś nie będzie TL;DR bo mi się nie chce. Ale za to chcę jeszcze raz życzyć wszystkim Wesołych Świąt i dać Uszanowanko dla naszej podróży tramwajem. Bronies.rar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ja dotarłem dopiero o 18:30, ale i tak uważam, że było świetnie. Jestem tylko niezadowolony z tego, że wtedy faza obżerania się była już zakończona i nikt, oprócz mnie, nie jadł mojego ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ja dotarłem dopiero o 18:30, ale i tak uważam, że było świetnie. Jestem tylko niezadowolony z tego, że wtedy faza obżerania się była już zakończona i nikt, oprócz mnie, nie jadł mojego ciasta. Akurat nie przyszedłem się obżerać wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się