Cahir Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Taa.... Ja praktycznie z Rarity mam tylko whining. ^.^''' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 No i wyszło szydło z wora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Zrobiłem sobie drugi raz. Trochę wyszło inaczej w porównaniu do poprzedniego wyniku, ale tylko trochę xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 eee tak sobie zrobilem , posiedzialem , zastanowilem sie nad odpowiedziami i mam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 What... The... Buck... Takiego wyniku to jeszcze nikt nie miał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 Wynik podobny do Warmana. Jestem RD. Szczerze, to spodziewałem się Pinkie, ze względu na moje zakrzywienie światopoglądowe. Podobno jestem nieprzyzwoicie optymistyczny i trudny do ogarnięcia dla przeciętnego ludzkiego umysłu. Z Raity, to lubię sobie czasami ponarzekać (z niczego się bluesowych tekstów nie pisze) . AJ też mam przyzwoity wskaźnik (lubię westerny ). Jeśli chodzi Dashie, to przede wszystkim wytrwałe dążenie do wybranego celu. Upartość i spora doza lenistwa (początkowo nawet tego testu nie chciało mi się rozwiązać) . Do tego lojalny jestem. Szkoda tylko, że mało mam Flutter, choć do osób cichych nie należę. Twi też nie za dużo, ale zawsze coś. EDIT: LOL! Teraz zobaczyłem, że mój wykres wygląda niemal identycznie, co mojego brata (El Martineza). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 Ujdzie, tylko szkoda, że tak dużo RD. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Retm Napisano Styczeń 17, 2012 Share Napisano Styczeń 17, 2012 Mi wyszło znaczna większość Fluttershy i trochę Twilight. Jakbym maił to analizować to Twilight za to że nie migam się od pracy, a Fluttershy za to że wolę stać z boku i patrzeć na rozwój wydarzeń. Czyli wciąż mogę być bezduszną istotą nie posiadającą przyjaciół! Yey! Mimo wszystko lepiej by było, gdybyś dodawał same obrazki, niż załączniki, skoro chodzi o tak niewielką i ogólnodostępna rzecz, jak pony personality test :3 Imageshack, Tinypic i tyle! EDIT: Nie mam pojęcia czy mogę (nigdzie nie dopatrzyłem się żeby nie) jeszcze edytować, ale po prostu nie wiedziałem jak wtranżolić obrazek do postu. Tutaj jest obrazek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Styczeń 17, 2012 Share Napisano Styczeń 17, 2012 Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Flvttershy Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 [attachment=32]Twilight , domieszka Fluttershy oraz Applejack. ajm soł fak..hufi epik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?img=plz&q=ODk4N3wxMjc0OTE Bardzo fajny test, zdecydowanie jeden z lepszych xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 9, 2012 Share Napisano Luty 9, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?img=plz&q=MzgzOHwxNzM0MjQ Zrobiłem test jeszcze raz... Duża zmiana, co nie? Zrobiłem test... Tysięczny raz, o wiele bardziej się zastanawiając nad pytaniami. Wynik? http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?img=plz&q=NzgwNXwxODIwMDM znooowu Rarcia. Widocznie jest mi przeznaczona. ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snick Napisano Luty 10, 2012 Share Napisano Luty 10, 2012 I'm Pinkie Pie. Chociaż spodziewałem się Twi .o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 10, 2012 Share Napisano Luty 10, 2012 Whooa Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Na Celestię... Wiedziałem, że będzie oscylować wokół Twilight i Fluttershy, choć i Rarity nie jest dla mnie zaskoczeniem, ale żeby Pinkie? Cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 Nie ja w to nie wierze http://desmond.imageshack.us/Himg805/scaled.php?server=805&filename=kopia20120225170435.png&res=medium Robie test jeszcze raz tylko tym razem wybiorę pegaza. Zaznaczyłem jednorożca z względu na magie ale skoro wypada na Rarity to... WTF ja jej nie lubie bo to taka damulka :dodgy: Myślałem iż będzie Fluttershy lub Rainbow Dash a tu szok i trafiła mi się rarity Nakładam na Ciebie klątwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=ODkxNHwyMjA3OTM Rainbow ale widzę ze w stronę pinkie też idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 Nie myliłem się zmieniłem na pegaza no i mam Osobiście jestem zdziwiony bo najbardziej lubię Fluttershy. Mam z nią wiele wspólnego... Oboje kochamy zwierzęta i przyrodę a tu nawet odrobinę w jej stronę nie poszło. Fakt iż trafiłem na RD mnie nie dziwi mam wspólną wadę nie cierpimy przegrywać... (offtop: przez co mam zakaz występowania w szkole...w końcu to nie fair, że wredna baba dostała role bo miała układy z nauczycielem a ja znałem tekst na blache :@ i osobiście przygotowałem scenariusz) Twi to dla mnie rzecz oczywista bo magia to moja pasja od zawsze. No i mam tendencje do zakuwania... wkońcu mam najlepsze wykształcenie w domu Pinkie ... w sumie mam coś z niej zawsze chodzę z bananem na twarzy i lubie się wydurniać dla zabawy... ale tak szczerze to się jej boje Rarity ... mam czasem ... no dość często mam tendencje do robienia z siebie gwiazdy i bóg wie kogo. Applejack w przeciwieństwie do mnie lubi pracować ale oboje mamy to samo zajęcie. Zbieranie jabłek.. w mojej okolicy jest kilka sadów, od dziecka chodzę tam i zbieram jabłka które sprzedaje potem sąsiadkom lub robimy z nich kompot. ahhh no to muszę zmienić projekt avatara XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 niech ktoś powie że ma więcej " wszystkiego po trochu" niz ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanuszek Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NzAwNHwyMjMyNTA Pinkie! Czemu mnie to nie dziwi xD w sumie swego czasu bardzo mnie irytowała:D ale jestem w sumie podobna. Może stąd czasami mnie drażni ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 sweetgrove masz to jest moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Widze, że są tu osoby które w pojedynke mogły by używać elementów harmonii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Re: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Powtórka. xd O dziwo stężenie eggheada zmalało, tak samo z PP i Rarcią. ;x Miałem wątpliwości z paroma odpowiedziami, niedługo spróbuję ponownie. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klan189 Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts