Baneblade Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 O ktoś jeszcze pamięta o tym ficku, trochę szkoda że tłumaczenie zostało porzucone tak blisko końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 19 jest gotowy, nie wiem czemu go Cruz nie dał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 czyli jest nadzieja! no to... dawajcie! czy może jednak nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Dobra, dość już tego... Za długo już żeście czekali na coś, co jest gotowe, heh... Rozdział 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 No! to już koniec? czy jeszcze są dalsze rozdziały? no i czy zostaną w ogóle przetłumaczone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Żaden koniec, rozdziały są 22 wszystkie. Następny będzie w ciągu paru dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Rozdział 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Brawa dla tłumacza. Fanfik jest świetny. Tłumaczenie raczej bez błędów (w rozdziale 20 jest kilka razy PInkie Pie). Trzymam kciuki i czekam na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 miała być equestriańska wersja stalingradu w ruinach canterlotu a nie... to. :-( no i... 200 kuców to największe straty w historii equestrii? oj, mogą się od nas sporo nauczyć. że 200 straconych żołnierzy to nie wojna lecz potyczka naprzykład. celestia powinna odwiedzić berlin 1945. po tym stworzy celestiajugend i będzie nareszcie equestriański stalingrad z cutie mark crusaders w roli głównej z koktajlami mołotowa i miotaczem ognia! eem... żartuję. kiedy ciąg dalszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) A oto ostatnie dwa rozdziały Not Alone Rozdział 21 Rozdział 22 Teraz jak już jest całe, będę żywił pewnie złudną nadzieję, że pojawi się gdzieś w odmętach ponynetu jakaś recenzja czy coś oraz mniej złudną, że tu jakieś podsumowanie od Was Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Crusier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Dodałem linki rozdziałów 21, 22 do pierwszego posta, jak również do całego fica w jednym pliku. CAŁY FIC W: .pdf .docx .epub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Przeczytałem w przeciągu dwóch dni i nie żałuję tego. Cieszę się, że poświeciłem czas na przewertowanie opowiadania. Dziękuję Autorowi, Tłumaczowi oraz Tobie, Niklasie, za stworzenie, przetłumaczenie oraz udostępnienie dzieła na forum. Dobra historia, ciekawa forma (wpisy z blogów, newsy, proza przeplatające się), ukazanie ekstremizmów (FOL/POZ) bez sympatyzowania z żadną z grup. Niestety, wyłapałem kilka pomniejszych błędów (e zamiast ę, nieznaczne językowe), nie są one zbyt rzucające się w oczy i na pewno łatwo je poprawić. Raz jeszcze wyrażam wdzięczność za możność zapoznania się z "Not Alone". I taki mały plusik: podoba mi się ukazanie Celestii jako tej, która się pomyliła, a co gorsza, nie potrafi dostrzec błędu. No, i flaga ZSRR na plakacie. Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 jakoś wyszło na to że ostatnie dwa rozdziały przeczytałem dopiero teraz. piękne. jeden z najlepszych ficów w uniwersum TCB i chyba pierwszy z takim zakończeniem, czyli że atak na ludzi oznaczał początek końca władzy celestii. może ktoś jeszcze przeczyta jak fanfic ponownie zawita na szczycie działu. :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się