Delfinek Keola Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 (edytowany) Zapraszam do zapoznania się z tematem dyskusyjnym działu "Oceń poprzedni utwór", a także ze wskazówkami znajdującymi się w powyższym temacie.Regulamin działu określa on zasady zabawyNo to zaczynamy: Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 mógłbyś też dodawać z jakiego filmu jest muzyka (bo jest to dosyć ważne) fajne, krótkie, ale nie moje klimaty 5/10 ode mnie jeden z najlepszych soundtracków z filmu animowanego. czyli piosenka z Mustanga z Dzikiej Doliny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Lubię ten kawałek, ale heh, tego filmu nigdy na oczy nie widziałem (choć jako tako produkcję kojarzę)... 8.5 Akurat lada chwila Halloween, więc pora jak najbardziej odpowiednia na ten kawałek, jego klimat, jak i wspomnianego święta idealnie się pokrywają - "Inkantacja" Elfmana z filmu... Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice!!! ^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IBJAGreqN60&feature=fvwrel A Żukosoczek to w sumie przypomina lekko Discorda jakby się tak zastanowić nieco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 8/10 Elfman jest genialny ;3 Sam utwór ma klimat, brakowało mi troszkę budowania napięcia, któe cały czas utrzymywało się prawie na jednym poziomie. P.S. @Bouble - 10/10 ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Dobre to jest,warto czasem posłuchać czegoś innego aczkolwiek tego filmu nie oglądałem także o nim się nie wypowiem.Utwór ma fajny klimacik,przypominają się od razu jakieś bardzo dawne czasy i mafia .Ocena 9/10. http://www.youtube.com/watch?v=GaVNfZWBVhQ polecam ten film jak ktoś nie oglądał,jeden z moich ulubionych pomimo że jest dużo przemocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Soundtrack zacny tak samo jak i film, tak samo jak i reżyser 9/10 jednak pełnej dziesiątki nie dam ponieważ utwór z wyżej wymienionego filmu jest bardziej awsome. Utwór z jednej z moich ulubionych części Bonda w którym w role tegoż Agenta wciela się najlepszy aktor jaki kiedykolwiek go grał czyli Roger Moore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie przepadam za G'n'R, ale ten kawałek z ich repertuaru nawet lubię, niemniej ta wersja, którą słyszę po raz pierwszy znacznie bardziej się mi podoba, albo jest lepsza, albo nie wiem... 7.9/10 No to teraz po kinie akcji będzie... hmm... kino akcji xD bo Matrix to w sumie jednak film akcji + Sci-fi ^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=D9s18rUaubc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Utwór świetny, wpada w ucho i bardzo przyjemnie się go słucha. Najpierw odsłuchaj do końca, a potem oceń: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 8/10 z czystym sumieniem mówię/piszę-podoba mi się Teraz ze 'Spirited Away' Joe Hisaishi-One's Summer Day http://www.youtube.com/watch?v=hCpFeE68Yjg&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Filmu tego w ogóle nie kojarzę i nigdy o nim nie słyszałam, tak na początku powiem ale przy ocenie oczywiście nie będę brała tego pod uwagę. Ogólnie muzyka spokojna i przyjemna do ucha, taka delikatna, cicha i bardzo nastrojowa. Podobało mi się 8/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ILObfEzX92k Ode mnie moja ulubiona piosenka z miniserialu i przy tym z musicalu Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Ogólnie cały ten miniserial jest epicko zabawny, wciągający, a piosenki są całkiem fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Hehe, ta scenka jak jest duży od razu skojarzyła mi się ze Spike'em z odcinka, w którym urósł Ale głupio wyszło. No to takie 8/10 Polski tytuł "Tylko dla orłów" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie lubię tego typu muzyki słuchać choć faktycznie w filmie to zawsze bardziej pasuje... A teraz piosenka, którą zawsze będę kojarzyć... chyba nie muszę mówić z czego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Tu chyba nie trzeba się rozpisywać Jeden z najbardziej rozpoznawalnych soundtracków. 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 10/10 Z filmu Sunshine i (najważniejsze dla mnie) teaser traileru City of Bones (Miasto Kości) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dobre dam 9/10 Zauważyłem, że nie ma tu nic polskiego(mogłem coś przeoczyć) więc daję piosenkę z Kilera: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nie jest zła. Nie jest też jakoś przesadnie dobra... Ale sentyment mam, dlatego 7/10 + punkt za surrealistyczny tekst. 8/10. Ode mnie Vangelis z soundtracku do Blade Runnera: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Fajny klimat od początku do końca, chociaż początek trochę nudny, jednak od momentu, gdy dochodzi jeszcze... nie wiem, pianino? Ten motyw na klawisze jest genialny i świetnie komponuje się z całością... mam na myśli głównie ten moment minuta i dwadzieścia sekund... 8.4/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=snnwjoToN-8 Wczoraj usłyszałem na RMF Classic... filmu nie kojarzę, ale ten motyw - bardzo, no a poza tym mnie się podoba... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jakoś średnio mi podpadło, nie jestem w stanie dokładnie wskazać, dlaczego. 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ta muzyka jest wprost epicka... ale z drugiej strony nie wychyla się od innych tego typu utworów... 8.5/10 Z tego, co się orientuje oprócz OST-u z filmów i seriali można dawać tu także soundtracki z gier, więc... Enjoy! Sarafan Stronghold z produkcji Soul Reaver 2, mrocznej powieści o równie mrocznej ścieżce dźwiękowej ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david722 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mi to jakoś nie podchodzi. Według mnie ten soundtrack jest po prostu nudny, nie ma żadnego napięcia, ale to tylko moja opinia. 5/10 Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka - Jack Sparrow Jeśli komuś się spodoba, gorąco polecam wysłuchanie innych soundtracków z tego filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Siedem i pół minuty? .__. Okej, zaczyna się nieźle... ^^ aha, coraz lepiej, więcej instrumentów dochodzi, napięcie rośnie! Druga minuta... wciąż przyjemnie się słucha ^^ Hm, teraz trochę spokojniej i... znów główny motyw! I znów spokój... xD i chórek, bardzo fajny chórek Lubię te sporadyczne skrzypnięcia ^^ Po piątej minucie dalej przyjemnie i spokojnie ^^ chyba tego chórku już się nie pozbędziemy xP Trochę mi to w sumie przypomina Requiem Mozarta o_0 i... koniec! Hmm... tak, komentowałem kawałek na bieżąco, może to widać x) a ocena to... 8.4/10 http://www.youtube.com/watch?v=0hXf1XU4ZhU by Sumio Shiratori A teraz wstawiłem kawałek z dość znanego serialu, który kiedyś gościł u nas na dobranockę... ciekawe, jak go ocenicie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 ocenimy na 7, gdyż wpada nawet w ucho i miło sobie przypomnieć stare czasy http://www.youtube.com/watch?v=ZiN6t7K7txw a ja dam jeden z moich ulubionych soundtracków do gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 W pierwszą część Deus Exa zagrywałem się dłuuugo, a Human Revolution jeszcze nie miałem okazji zakupić. Więc od razu ocena idzie w górę. Ale fakt jest taki, że jak na utwór tytułowy, to temu zdecydowanie brakuje kopa i nie ma niczego, co pozwala go zapamiętać. Słabo. Dla mnie maksymalnie 5/10. A że 2 tygodnie temu moja warta się rozpoczęła i nie zakończy się aż do czwartego sezonu, zacząłem maltretować niczym Ramsay Theona soundtrack z 3 sezonu GoT, podzielę się moim ulubionym utworem z niego. http://www.youtube.com/watch?v=22yTf0kD6-g Tymczasem ciągle nie mogę się zdecydować, czy lepsze były sceny w Astaporze, Krwawe Gody, czy może popisy Ramsaya. 3 sezonie, dlaczegoś tak dobry? I dlaczegoś tak krótki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 W pierwszą część Deus Exa zagrywałem się dłuuugo, a Human Revolution jeszcze nie miałem okazji zakupić. Więc od razu ocena idzie w górę. Ale fakt jest taki, że jak na utwór tytułowy, to temu zdecydowanie brakuje kopa i nie ma niczego, co pozwala go zapamiętać. Słabo. Dla mnie maksymalnie 5/10. A że 2 tygodnie temu moja warta się rozpoczęła i nie zakończy się aż do czwartego sezonu, zacząłem maltretować niczym Ramsay Theona soundtrack z 3 sezonu GoT, podzielę się moim ulubionym utworem z niego. http://www.youtube.com/watch?v=22yTf0kD6-g Tymczasem ciągle nie mogę się zdecydować, czy lepsze były sceny w Astaporze, Krwawe Gody, czy może popisy Ramsaya. 3 sezonie, dlaczegoś tak dobry? I dlaczegoś tak krótki? Od długiego czasu zabieram się za oglądanie GoT i coś nie mogę się zebrać. A co do muzyki... coś pięknego... naprawdę wspaniałe. Kocham tego typu muzykę. MOCNE 9/10. Zack Hemsey - Empty room - Band of Brothers https://www.youtube.com/watch?v=Lf498amhQk4 Band of Brothers, piękny miniserial. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mimo bardzo wielu pozytywnych opini o tym miniserialu, nie miałem jeszcze okazji obejrzeć BoB. Przyznam, że utwór naprawdę robi wrażenie. 8,5/10. Pozostanę w klimatach kina wojennego: Francis Ford Coppola jest geniuszem, przyzna to chyba każdy, kto kiedykolwiek oglądał "Czas Apokalipsy". Użycie muzyki Wagnera było strzałem w dziesiątkę - powstała jedna z najlepszych scen w histori kina (wiem, że z moimi skłonnościami do przesady może to zabrzmieć podejrzania, ale to prawda). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się