Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Macie jakieś porady dla newbie . Może doradzicie mi jaki czołg kupić/wybrać jako 1'wszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlassSoul Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Siema!!! Jak wam potrzebny gościu do noszenia bandaży to ja się zgłaszam!!! To jest mój najlepszy wyczyn. Niestety rzadko mi się zdarza ale czasem jest. GlassSoul jak uważacie że mogę się przydać to wyślijcie wiadomość czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Do RedBalance'a: Czołgi są specyficzne, każdy ma jakieś zalety i minusy. Nie da się doradzić jaki czołg jest najlepszy, bo to zależy od ciebie i od tego jak grasz. Sam mam już prawie 6k bitew (dokładniej 5.733k). Idąc w każde drzewko, stwierdziłem że każdy czołg może być dobry na swój sposób. Grałem już każdym czołgiem do T5 oprócz T1 HT i BDRa, stwierdzam że każdy czołg może tłuc. Ja osobiście mam najwięcej USA, TD USA są zdecydowanie najlepsze, ciężkie też mają bardzo dobre, średnie też, a do tego mają Czapiego, który jest najlepszym LT T5 w grze. Ogólnie T5 są zrównoważone, niektóre są dobrze opancerzone np.: KW-1, drugie mają dobre działo np.: Churchill I albo StugIII, trzecie są mobilne takie jak PZki, albo Sherman. Wszystko zależy od umiejętności gracza, powiem tyle. No i oczywiście od teamu. A tu jeszcze chce się pochwalić. Best Battle Chaffee Best Battle T29 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Na razie gram M3 Stuart i M2 Medium, mam jeszcze T18. Zbieram na M3 Lee . Jeżeli mi się nie zacina gra to czasami nawet ustrzelę po 3 wrogie czołgi. Jeszcze i tak długa droga przede mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumper Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Naprawdę? nikt nawet nie wspomniał o kontowaniu czołgu (ustawianiu się do przeciwnika tak aby trudniej było go przebić) Najlepsze do tego są czołgi niemieckie dajmy mausa albo E-100 jak taki odpowiednio się ustawi to nawet pociski prem nie dają rady :/. Miałem kilka sytuacji gdy na X tierach gdy jeden E-100 potrafił zatrzymać całe natarcie i tkwił tak dopóki medy go nie objechały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zawsze można wystawić tylko wieżę, bez premium czy innej arty raczej nic ci się nie stanie. Ew można się zaopatrzyć w ST-1 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jak ktoś by chciał grać pisać do rom1421. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Zdarza mi się grywać w WoTa, a graczem jestem... dość średnim. BTW, po kilku bitwach postanowiłem nieco "poderpić" z modami. Efekt? Na T1, którą dostał każdy z okazji Nowego Roku, mam w załodze Vinyl, Derpy, i Bon Bon. Nick taki sam jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 aktualnie mam SU152, mardera, stpzII, kw1 i t34-85. jeżeli ktoś chętny na pluton to nick adrianziel2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Gotowy do akcji! Gram od niedawna z kluczami z CDA posiadam dopiero M3 STUART, ten poprzedni (nie pamiętam jak się wabił) jako Elitarny Lekki, Bisona i Medium II wiem nędza . Nick taki jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Canducus Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Też gram w WoT-a. Mam Matildę, Hetzera, Wespe, T82 i M5A1 Stuart. Nick taki sam jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jak ktoś chcę pograć ze mną to mam nick taki jak tutaj, jeżdżę T14. Jeżeli ktoś by był chętny do przyjęcia mnie do klanu to był bym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 A Chaffee jest najlepszy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Też grasz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Nie nałogowo, ale owszem, zdarza mi się. Mam swoje koto, ale że jestem leniwa wprost niesamowicie, wykorzystuję niecnie konto braciaszka. I zdecydowanie wolę czołgi lekkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Coraz bardziej mnie zaskakujesz :3. Może kiedyś razem zagramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Czemu nie. Nie widzę przeciwwskazań. Oprócz jednego: Po wejściu do bitwy robi się ze mnie oszołom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Jak coś to będziemy razem jeździli :3. Zaproś mnie do znajomych albo daj nick to ja cie zaproszę C: . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Osz ty, mój pierwszy nierodzinny pluton! Toż to będzie całkiem nowe doświadczenie... Muszę jakoś odkryć hasło do mojego konta... Albo jak zwykle pójdę na łatwiznę i zużyję konto bratu... Chyba mnie już nie lubi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 To jak coś to wyślij mi na pw nick i kiedy będziesz grała to sobie 1 lub 2 rundy pogramy :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Oj, coś czuję że pożałujesz. Nie wspominając o traumie do końca życia. Always look on the bright side of life... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Zobaczymy. To jak będziesz chciała to mi wyślij nick na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Oj' date=' coś czuję że pożałujesz. Nie wspominając o traumie do końca życia. [/quote'] Mimo wszystko, żałuję, że zacząłem w to grać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 *zauważa ten temat* Chiyuri, gram od równego miesiąca, od paru dni klan T-B-P. Obecnie w moim garażu znajdują się: Chi-Ha, H35, FCM36P40, Pz35t, Pz38t (dziś kupiony, jeszcze nie przejechany nawet), Cruiser III, M2 Medium, T-46, T-28. Głównie jeżdżę T-46 i T-28, ale zaraz trochę ruszę Chi-Hę i tego Pz38t. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Canducus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Małe przypomnienie/ogłoszenie dla graczy w WoT-a. Na World of Tanks jest urodzinowy event. Jeśli chcecie zdobyć bonusowy kod to wbijajcie tutaj: http://worldoftanks.eu/news/6822-happy-anniversary-bonus-code-pl/ Powodzenia w grze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts