Sosna Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Tak. masz gaśnicę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Tak Masz papier toaletowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Tak Masz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ano mam. Podzielę się. Jakieś preferowane sposoby "shipment'u"? Teleportacja? Poczta? Przerzut przez satelitę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 To wyślij mi pocztą konną. Ja podam dalej. Masz w okolicy dobry zakład krawiecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nie, nie mam :I Masz ochotę na placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) W sume to tak. Masz intrygujące księgi? Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Tak Masz konsolę do gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Mam. Masz Haswella? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nie wiem q_q Masz jakiś puchar/medal/dyplom za osiągnięcia sportowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 ja? za osiągniecia sportowe? Nie C: masz mleko w lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nie wiem, nie chce mi się sprawdzać Masz Kanał na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Mam więcej Masz komórkę z klawiaturą QWERTY? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nie Masz smartphone'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Mam Masz profil na deviantarcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Mam :3 Masz konto na last.fm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Niet Masz kiełbachę w lodówce? (Jak wasz to dawaj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Mam. Masz jakieś figurki nie związane z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Tak mam z power rangers jak byłem mały to kiedys kupiłem pod Jasną Górą Masz Wii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Mam Masz żyletkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Tak...i zaraz chyba ją wezmę i załatwię się nią jak 2 lata temu tylko,że teraz świadomie... Masz...ostry nóż w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) No taki fajny szeroki i długi fajnie się nim tnie ludzkie znaczy swińskie kończyny Masz marchewkę? Edytowano Październik 20, 2013 przez Pookhi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Gdzieś pewnie jest Masz temperówki na ubyciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 tak... masz w szkole jako nauczycielkę siostrę zakonną i do tego z Rosji? (bo ja tak i ona zamiast cząstki "dia" mówi "dzia") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie ale miałam panią od angielskiego która była Rosjanką i zaciągała Masz bluzkę z "69"? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się