Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak jakby. Masz dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak Masz poligon w swoim mieście/okolicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Coś się znajdzie. Warschau jest duże. Masz ochotę na grę w warcaby? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Trochę. Masz mózg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Sprzedałem. Masz honor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 mam ^ ^ Masz bolące oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nope. Masz radio w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak :3 Masz rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 tak, masz pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Obok siebie. Masz jakiś instrument w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak Masz kasety video w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak. Masz w domu modele z drewna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Bambus się liczy? To mam. Masz okna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Mam. Masz kogoś, na kim mogę przeprowadzić sekcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Już mi się skończyli :C Do you like suck bananas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie. Masz nieświeży oddech? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie wiem. Raczej nie. Masz skłonności do autoagresji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Zdarza się. Masz drewutnię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie Masz dom na przedmieściu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie. Masz dużo ładnych osób płci przeciwnej w szkole/pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Niee Masz pamiętnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak. W głowie. Masz hopaka/dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 niet Masz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Yhy. I w ch wielką wadę wzroku Masz nadzieję na lepszą Polskę? Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak Masz jakąś alergię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się