Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 tak... Masz fajny avatar ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Myślę że tak. Masz 100% frekwencje w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie, kiedyś miałem... Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 mam dwa psy masz kotka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie. Masz gifa w sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 mam dwa Masz słodką sygnaturę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Wydaje mi sie że... nie, nobo co w niej słodkiego? Masz plakat z kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie Masz coś kucykowego w zasięgu wzroku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak. Masz naprzeciwko siebie telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie. Z boku. Masz z czegoś bekę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 tak xD z wiewiórki . Masz temperaturę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 W pokoju tak, ciała też 36,627365°C Masz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak. Masz tableta graficznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mam zwykły, graficznego bym chciał. Masz dość szkoły/pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Taaak Masz kredki pastelowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) NIe mam. Masz auto? Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez MnemonikTM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Stara toyota carina II na złom sie liczy? sprawna co z tego że połowa części na polu leży! Masz gumowy ołuwek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nope xD Masz farby olejne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 mam mam kredkę... a właściwie pomarańczową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Tak. Masz lęk wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nie. Masz rysia w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Zostaw Raindrops Masz tygrysa w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Pomysła nie miałem! Nie. Masz w domu konia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Gadżety z MLP sie liczą? Masz prawdziwego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie. ;___; Masz kurę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się