Foxjacz Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Jak to ja(tak) masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Nie. Masz truskawki? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Mam, nawet na torcie. Masz słuchawki Pioneer'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Nie (sony) ale myślałem o zakupie typu DJ. Masz łamaną wiatrówkę? Edytowano Lipiec 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Strzelałem, ale nie mam. Masz hajs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Ano mam. Masz dużo ubrań? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Wszystkich:tak, pasujących:nie. Masz zegar w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Tak firmowy (z zestawu montażownicy opon). Masz nakręcany zegarek na rękę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Nie, mam cyfrowy(tak to się nazywa?) masz koc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Tak. Masz OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Oj tak Masz książkę którą obecnie czytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Tak Masz dość czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Tak Masz duży zestaw kredek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Wszystkich: tak, nadających się do urzytku: nie masz slownik ortograficzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Nie Masz koszulkę z Twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Tak Masz namiot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Nope Masz ponad 1000 nieprzeczytanych wiadomości w skrzynce mailowei? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Nie. Masz coś, co chciałbyś zmienić za wszelką cene? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Właściwie tak. Masz coś, czego nie zamieniłbyś za żadną cenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 W sumie tak. Masz okno, z którego widzisz wschód słońca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Nie Masz drukarkę 3D ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Nope. Masz przy sobie nóż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Ciepła? Urgh.. nie. Masz farbowane włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Nie. Masz obcinacz do paznokci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Tak Masz pogodne niebo za oknem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się