coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Niekoniecznie. Ktoś trzyma na zapleczu żywego wężyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nie w życiu O_o Czu masz brązowy kapelusz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Obawiam się, że ni kija. Masz może laptopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 A mam. To masz może tego kija? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nie mam XD Czy masz telewizje UPC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Niekoniecznie. Masz może czerwony kawior w polewie truskawkowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nie. Czy masz ładny obrazek przesłany przez hakera bonzo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nope. Masz tapetę w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Tag. Masz jakiś poster z marvela lub animu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Nie. A czy masz gre GTA San Andreas ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marreq1234 Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Nie mam, ale mam gta vice city. Masz włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Mam :-) Czy masz w domu gazete wyborczą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie, ale mam wyborną. Czy masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (Chyba Wyborową ) Miałem ... ale już nie mam. Miał 16 lat. Masz może kolege, który potrafi cie jednocześnie zdenerwować i zmotywować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Oj tak Czy masz ferie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 W swoim czasie Czy masz kanapę z MANGO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie XD Czy masz nową torbe na ramie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie Czy masz Tymbarka? Jeśli tak, to co pisze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Akurat teraz nie :/ Czy masz zamiar zaraz odkurzyć mieszkanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Jeśli zaraz się pobrudzi. Czy masz ochotę na popcorn? Ja stawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Popcorn jest nie zdrowy ale jak stawiasz to ok Czy masz księdza w rodzinie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Już by zaraz mnie przeklnął za uczestnictwo na tym forum i ogółem z tym fandomem.Serio nie wiem jakby byłoby naprawdę, bo nie mam... Błagam, czy masz muffiny? Bo zaraz mnie zabije! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Mafinów nie ale ciasto z truskawkami mam Czy masz ochote na ciasto z truskawkami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Truskawki to moje ulubione owoce! Why not? Czy masz faworki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Niestety nie ale z chęcią bym zjadł Masz różowy kosz na śmieci ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się