Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Mam. Masz zęby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 mam Masz co jeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie :< Masz na sobie słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Mam Masz na sobie okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam Masz zwierza w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam trzy. Masz MP4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam Masz MP5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam. Masz może na zbyciu magazynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie Słuchasz Stachurskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie xD Masz pluszaka MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie Masz figurki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam cztery Masz Pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 jakieś tam mam Masz hamburgera zamiast mózgu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie...chyba xD Masz gryzonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 nawet 2 Masz "ringo" w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie Masz mnie dosyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie! :3 Masz jabłka w domu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak, w moim brzuchu. Masz wrednego sąsiada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak :/ Masz figurkę Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak i nawet ma berecik! x3 Masz telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 mam masz ser w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam Masz może grę The Icewind Dale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Nie Masz porządek na pulpicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Nie Masz porządek w folderach? (Ja nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Tak Masz pulpit? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się