Celly Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 (edited) Ech, robię złudne nadzieje na nowy rozdział. Edited August 15, 2013 by celestyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Statków mu się zachciało No to niech cierpi teraz, o! Niech go Tempus trzaśnie... zegarem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieznany7x7 Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 Rozdział XVIII, który na pewno wzmocni oglądalność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakshasa Raja Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Akurat, gdy chciałem od początku przeczytać całość to dałeś nowy rozdział Przypadek? Nie sądze... Ale co do rozdziału. Zdecydowanie warto było czekać, bo wyszło zarąbiście. Dużo rzeczy sie wydarzyło, jestem wielce ciekawy co będzie dalej, dlatego mam nadzieję, że uda ci sie napisać następny rozdział szybciej niż ten Niech wena i banany będą z tobą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Oczekiwanie na kolejny rozdział trochę trwało, ale było warto. Zaskoczyła mnie scena w sypialni. Myślałem, że pocałunek jest prawdziwy, a tutaj ... taki numer. Zaskoczenie Twi i jej reakcja na zaproszenie Twinkie została świetnie opisana. Rozdział czytałem z wielką przyjemnością. Ewentualne uwagi i znalezione błędy umieściłem w komentarzach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerkampfwagen Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 O dziwo, nie miałam zbytniej ochoty na czytanie tego rozdziału. Długie czekanie, ale warto było! Genialnie fenomenalny rozdział! Teraz nic więcej, tylko oczekiwać dziwiętnastki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzia Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Wreszcie znalazłem trochę dobrej woli na napisanie komentarza. Rozdział jest fenomenalny, podoba mi się zwłaszcza przeszukiwanie zamku, zakończone pocałunkiem Poza tym brak uwag krytycznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar Dragon Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Ciekawi mnie czy Tempus ukarze Maggota. Edited August 21, 2013 by Ar Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celly Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Przyjechałam dzisiaj z kolonii a tu taka niespodzianka Już za chwilę zabieram się do czytania, może potem napiszę coś co można byłoby wziąć za porządny komentarz z sensem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Maggot ma już przesrane... mocno No, ewentualnie ktoś inny Fajny twist fabularny wyszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 No zajęło mi to równy tydzień ale w końcu przeczytałem. Bardzo ciekawe nie wyłapałem żadnych błędów. Bardzo podoba mi się Doctor i pomysł z płaczącymi pegazami. I mam nadzieję że będzie więcej Doctora. A teraz zostaje mi tylko czekać na następne rozdziały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk956 Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Nie żeby coś ale... kiedy rozdzialik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieznany7x7 Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Mam obecnie taki system, że na przemian piszę CiH oraz "Daedry...", zatem teraz wypada kolej na Daedry. Mam nadzieję, że w miarę szybko się z tym uporam, choć wątpię, bym dał radę w przeciągu tygodnia, jestem już zasypany sprawdzianami i lekturami do przeczytania. Nie patrzcie tak na mnie, gdybym miał wybór, to wolałbym pisać fici, a nie wkuwać funkcje kwadratowe i elektrostatykę. :LZ1bP: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Meh, Daedry... WIĘCEJ CZASU I HARMONII! ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerkampfwagen Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Tak czekam i czekam... może ktoś wie na co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celly Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 (edited) UP Nie mam pojęcia, powiesz? Edited October 12, 2013 by celestyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Przeczytałem fica, i oczywiście nie żałowałem - Fanfic rewelacyjny! A rozdział akurat musiał się zakończyć w takim momencie Wiadomo może kiedy następny rozdział? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Pewno tradycyjnie: jak będzie, to będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterq12 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Dobra postaram się streszczać. Czas i Harmonia to chyba jedyne dzieło które może konkurować z Crisis:Equestrią o pierwsze miejsce na liście moich ulubionych fanficków! Choć początek jest sztampowy, to fabuła szybko zaczyna zmierzać w dość nieoczekiwanym kierunku. Jednocześnie nie pędzi na złamanie karku do finału, ale powoli obrasta w poboczne wątki i postacie(Chcę powrotu Pani Kostki Towarzyszącej;Proszę XD). Nigdy też nie widziałem aby w opowiadaniu nie będącym randomowym bełkotem zawarte zostało tak wiele, tak odmiennych, uniwersów! Najlepszy jest tutaj fragment w mieście gryfów. Zupełnie jakbym czytał Pratchetta! Biję pokłony przed mistrzem. Kolejnych rozdziałów wypatruję bardziej niż czwartego sezonu. Tutaj są moje próby narysowania postaci z ficka http://piterq12.deviantart.com/art/Czas-i-Harmonia-Tempus-404952054 http://piterq12.deviantart.com/art/Czas-i-Harmonia-Steam-Clock-410666106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieznany7x7 Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Wreszcie rozdział dziewiętnasty, tym razem raczej mroczne, bojowe i mistyczne tematy: https://docs.google.com/document/d/1UnzMAyKewjY1hKfROR81QI8GV72PzzF-wd3OxN97akg/edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celly Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 YEAAHH! Chora i mam co czytac! Już się za to zabieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 O tak- jakieś pocieszenie w tym dniu. A podobnie jak poprzedniczka dzisiaj choruję. A rozdzialik- cud, miód i orzeszki. Te nawiązania do Skyrima . Za to nawiązania do Star Wars jakoś mi nie podchodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Log Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 No to czas na mój komentarz. Fic zacny ,jeden z moich ulubionych. Pamiętam ,że to ja pierwszy oddałem głos w ankiecie. Czytam go od bodajże od początku opublikowania. Zatem zachęcam do pisania kolejnych rozdziałów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Przeczytałem rozdział, oczywiście jest wspaniały, jak każdy inny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsjan Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 nie potrzebnie dodałeś star wars'y, a spiderpony to już kompletna głupota .A tak po za tym to nawet fajny fanfik, ale troche za wolno te rozdziały lecą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts