Krulig Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Nie na żywo... Widziałeś/aś kota z różowymi wąsami(ludzkimi)? Edytowano Grudzień 22, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tag, mój. Widziałeś kota-demona o imieniu Shira, która się urodziła jako aniołek, ale ją Celestia wygnała do ciemnego lasu za bycie demonem i była wtedy wysoka brudna, prosta i śmiersząca?I wtedy M6 ją odczarowało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) ładowanie... Nie! ;-; Widziałeś/aś Boga? Edytowano Grudzień 22, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Yes, I am Bók. Widziałeś 10-cio letnią bazookę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nope. Widziałeś/łaś prawdziwego IS-3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Fajnie,że nie wiem co to...W skrócie "Nie". Widziałeś/aś widmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Taaa....>.< Widziałeś Tsune? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Fajnie że wiem co to... (inaczej nie) widziałeś sekstans? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie Widziałeś/aś *patrzy na sygnaturę...* Mikołaja sadystę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Yep. W mandze gore/hentai. Widziałeś Jeffa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 A kto to? Widziałeś/aś pluszowego misia - masochistę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Tia, Flippy'ego. Widziałeś Twilicorna w kiblu o 12? Bo ja o 11! Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 TAAAAKK......... Widziałeś mange Jappa no Amane? ----- I czy tylko mi przypomina ten koleś Jeffa the killera? http://centrum-mangi.pl/reader/Jappa-No-Amane/1/1/v1/#20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Nie Widziałeś/aś może <tu będę mówić oficjalnie> panicza Oz'a Vessalius'a a.k.a B-Rabbit'a? --- Niestety nie wiem kto to ten Jeff... Edytowano Grudzień 23, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ctz a.k.a? Widziałeś całe anime KHR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 W ogóle nie oglądałam Widziałeś/aś tom 9 mangi Pandora Hearts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie widziałam. Aktualnie w mojej księgarni nie ma nowych mang . Widziałeś maszyne do robienia lodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Nie widziałem Widziałeś jak oko Saurona mruga Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Nope... Widziałeś/aś najnowszy tom Pandorki (w Japonii, nie w Polsce)? Widziałeś/aś tom 9 mangi Pandora Hearts? Nie widziałam. Aktualnie w mojej księgarni nie ma nowych mang . To było podchwytliwe pytanie.Tom dziewiąty wyjdzie za miesiąc,góra dwa. Edytowano Grudzień 23, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nein... Widziałeś Twily Cane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Widziałeś Franka Kimono? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak Widziałeś osobę która jest podobna do jakiejś fikcyjnej postaci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nie Widziałeś czołg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 No ba... A to jeden... Widziałeś/łaś na żywo jakiś bombowiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 tak widziałeś kiedyś Audi R8? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się