Hajime Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Nie. Widziałeś nagiego człeka na ulicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 NIE Widziałeś koguta przy biedronce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Nie. Widziałeś krowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Nie jedną. Widziałeś Dalmatyńczyka bez kropek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Tak. Widziałeś nutelle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Tak Widziałeś znaną osobę na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Tak. Widziałeś/łaś Varroa Destructor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Nie Wadziłeś/aś tokarkę uniwersalną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Chyba nie. Widziałeś/aś dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokusa Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Aż za dużo! Widziałe/aś trójkolorowego kota na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 tak Widziałeś dziadka w stroju RD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Nie Widziałeś mnie jako wilka na żywo? (Ten wilk z avka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 No, because you are not a wolf! -.- Widziałeś obcokrajowca w markecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Tak Widziałeś lisa...żywego...w zoo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) W zoo nie, ale widziałem na żywo Lisa 3 tygodnie temu jak gonił zając lecz , na szczęście zająć śmigną mi przed maska a Lis już nie i się zatrzymał. Widziałeś/aś kiedyś na żywo dzika z miarę bliskiej odległości min 10 metrów? Edytowano Luty 26, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Cóż, był kiedyś program na żywo co podchodzili do dzika a ja byłem ok. półtora metra od telewizora więc chyba tak. Widziałeś przejechanego kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 tak Widziałeś ryby na drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie. Widziałeś psa- gazelę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie Wadziłeś/aś na żywo samolot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nawet go dotykałam i penetrowałam, wow. Widziałeś wulkan na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nieczynny od wielu lat widziałam i nawet na nim byłam. Widziałeś na żywo delfina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie. Widziałeś czołg T-34/85 na żywo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie :( Widziałeś wyrzutnię rakiet na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak w Łebie Widziałeś ładnego Polskiego Fiata 126p? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, sam miałem jakieś 7 lat temu, 0 rdzy Biłeś się z kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się