Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Chyba tak, ale to był, z tego co kojarzę, jakiś zwykły owoc, tyle, że dziwnie ułożony. Liczy się? Widziałeś/aś kiedyś ducha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 jeżeli liczymy również fake na zdjęciach to tak widziałam I u siebie w domu jak było ciemno ale równie dobrze to mogło byc coś innego co wyglądało jak czarny duch Widziałeś kiedyś elfa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 W grach widziałem Na żywo niestety nie. Widziałeś/aś kiedyś niedźwiedzia tak z bliska bez żadnych krat, zoo itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 nie i pewnie bym nie chciała Widziałeś kiedyś bluescreen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Wiele razy :DDDDD Widziałeś/aś kiedykolwiek dziwnego człowieka, ale... tak naprawdę dziwnego, którego aparycję lub/i zachowanie nie umiałeś/aś wytłumaczyć żadnym logicznym wyjaśnieniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 tak widuję takiego jegomościa codziennie bo przychodzi do mnie do pracy jako klient Widziałeś/łaś kiedyś maine coona? (rasa dużego kociaka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Tylko w telewizji, na własne oczy nigdy Widziałeś kiedyś duży żaglowiec pod pełnymi żaglami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 zależy jaki Widziałeś(łaś) kiedyś jak kot masuje kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 W internecie tak ale na żywo nie. Bo nie mam kota a co dopiero dwóch. Widziałeś/aś gdzieś wihajster ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Jako, że to może być cokolwiek i określa się tym zazwyczaj dziwaczne elementy z trudnym określeniem nazwy, to tak, pełno. Widziałeś gdzieś obcokrajowca, który zachwycał się Polską (nie licząc telewizji, bo tam często się tacy wypowiadają)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Tak, nawet biegał po mojej wsi jak oszalały i prosił mnie o zdjęcie przed kościołem. Widziałeś kiedyś czyjąś śmierć na własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Jeśli liczyć papużkę, to tak. Widziałeś/aś kiedyś jakieś dziwne zjawisko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Tak widziałeś(łaś) kiedyś zieloną Coca Colę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Puszkę zieloną czy sam napój? Oba widziałem w Internecie xD Widziałeś/aś węża na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Tak widziałeś legwana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Nie jestem pewien czy na żywo, ale na pewno ogółem tak. Widziałeś mnie w nocy, skradającego się do Twojej lodówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Tak, co noc cię widzę widziałeś czyjąś śmierć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 nie widziałeś bsod? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 21 minuty temu Chip napisał: nie widziałeś bsod? Eeeeeee co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 (Ninja'd ale ostatnia odpowiedź nie do końca się liczy, więc odpowiem na wcześniejszą) Tak. Spoiler Widziałeś/-aś UFO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) 2 minuty temu UziSlasherBass napisał: Eeeeeee co to jest? takie coś: Spoiler nie nie widziałem. widziałeś ducha? Edytowano Październik 10, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Chip napisał: takie coś: Ukryj zawartość Miałem to pierdyliard razy ale skrótu nie znałem heh Tak widziałem nikt mi nie wierzył pfff typowe Widziales gola babę xD Edytowano Październik 10, 2016 przez UziSlasherBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Spoiler Apropos tych bsodów, miałem mały problem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) jk W realu? - Nie. Wirtualnie.? - Tak.... No raczej ciężko jest siedzieć na netach in nie natrafić an chociaż jedną tego typu rzecz. Z uwagi na to, że zostałem pominięty, pozwolę sobie powtórzyć pytanie: Widziałeś/-aś UFO? ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 11 minut temu Chip napisał: nie nie widziałem. @Rikifive nie zostałeś pominięty, odpowiedziałem na Twoje pytanie. I zrobię to jeszcze raz: nie, nie widziałem ufo Widziałeś forda mustanga? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Aw balls, no racja. Upsies! Nie, nie widziałem. Widziałeś wszystkie (do tej pory) odcinki MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się