Szarik181 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 To sobie skonwertuj z jutuba w HQ. Medyk! Zjadłem muchomora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 To go wypluj. MEDYK! Gardło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Wez strepsils MEDYK! GDZIE MÓJ ŁOM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Ukradli go Medyk! Alergie nadchodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 To se zastrzyk zrób. MEDYK! Zimno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Rozpal w piecu. Medyk! Rano pobudka o 4.00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jeszcze dziesięć minut, mamo MEDYK! Snajper na dwunastej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 To przestaw zegarek. MEDYK! Mam dziurę w dachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 To ją załataj. Medyk! Skończyło się mleko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 To idz wydój byka. Medyk! Żongluje odbezpieczonymi granatami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To taka darmowa amputacja rąk. Medyk! Bęben ma kłopoty z żołądkiem, trąba ma katar, klarnet bolą stawy... A mnie już od tego głowa pęka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To był zły towar! Lepiej zmieńcie dilera w innym przypadku zagracie marsz pogrzebowy na własnym pogrzebie... albo już nie zagracie Medyk! Mam straszne zatwardzenie i wytrzeszcz oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 To se zrób jumbo lewatywe i wydłub oczy Medyk! Pociołem się łyżeczką jak jakiś emo w gazecie:ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To teraz się wykrwaw. Medyk! Wybiłem se ząb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 To go znajdź i włóż. MEDYK! Mam ochotę przywalić każdemu w mordę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 To to zrób. Mi też? Medyk! I am on FIREEEEE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Łap benzynę Medyk! Obracam głową niczym sowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Ja się nie znam idź po innego medyka... Medyk!Nie mogę przestać tego oglądać http://www.youtube.com/watch?v=aQs953TJPys&feature=youtu.be Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 masz napunkcieanimebzikoholizm na szczęście łatwiej to wyleczyć niż napunkciemylittleponnybzikoholizm, więc proponuję oglądać przez min. 2h dziennie na czczo po przebudzeniu i wieczorem przed zaśnięciem oraz ew. przy każdej możliwej okazji. A jeżeli to nie pomoże to zalecam obejrzeć jeszcze raz wszystkie sezony mlp. Po tym powinno się nieco naprostować. ;p Medyk! Burczy mi w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Może świeżej końskiej kiełbasy? Medyk! Myśli samobójcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Zjedź danio Medyk! Oczy bolą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Odejdź od komputera na moment Medyk!W kółko oglądam trailer Higurashi no Naku Koro ni Kaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Idź zjedz pomidora i porysować Medyk! Ciągle słucham "La Pasion no detiene" śpiewaną przez Antoniego ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 No to przestań go słuchać. MEDYK! Uzależniłem się od tego forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Cóż to niestety jest zaraźliwe i niema na to lekarstwa...wybacz... MEDYK!!!Potrzeba mi więcej postów i reputacji!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się