Alder Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Posealor..."Przecież wam nie chce się czekać" Gdyby nie chciało mi się czekać nie czytał bym każdego kolejnego rozdziału z zapartym tchem, nie komentował bym i nie cieszył się jak głupi gdy pojawia się nowy rozdział. "Może ktoś by się zapytał "Jak się czujesz?" albo "Jak mogę ci pomóc?" Chcesz pogadać? proszę bardzo, jeśli chcesz podam ci swojego skypa, zadzwonisz napiszesz wygadasz się żaden problem. "Świat się skończy, armaggedon, apokalipsa, zagłada, ale pose ma pisać dalej." no bo się skończy 21 XII nie wiedziałeś? XD Napij się cydru:cydr: na koszt firmy Discord & Nightmare moon: Whiskey company. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 no bo się skończy 21 XII nie wiedziałeś? XD To zostało odwołane, bo jest wyprzedaż w salonie samochodowym xD W telewizji mówili o tym, nie widziałeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Pamiętaj że telewizja kłamie poza tym już się założyłem z kumplem że 21 XII nastąpi koniec świata XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 To może inaczej... Ten co wyliczał czas się pomylił o około 4<=x lat więc koniec świata był co najmniej 4 lata temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 A właśnie...ciekawe...ale można to rozważać na płaszczyźnie TCB i "Powrotu Ludzkości" no ale to nie jest temat o końcu świata. Odnośnie 18 rozdziału...czyżby pojawiła nam się trzecia siła? bądź luna ich dopadła? niezależnie od tego...i tak epickość wylewa się z ekranu. Aha i jeszcze jedna kwestia której wcześniej nie poruszyłem: "Wystarczy... Po co piszę takie bezsensowne narzekanie, skoro i tak wszyscy mają mnie gdzieś?" Tak? takiś pewny?...jestem na 100% pewny że niczego nie można być pewnym na 100% i ten tego...Come on everypony smile, smile, smile Nyja...gdyby facet pomylił się o 4 lata to nie było by źleXD on się pomylił o plus minus 11 lat albo 14... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Dobra i zła wiadomość... Zacznę od złej... Zwalniają mnie z pracy... (Smutne, ale zdarza się.) A dobra... Będę miał więcej czasu na pisanie fica. (Pewnie teraz wszyscy skaczą pod sufit...) Ps. Co do części kolejnej... Jak mi się uda ładnie wpasować, to będzie coś nieoczekiwanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ty nie do pisania, tylko szukać pracy idź. Jak nie będzie kasy nie będzie internetu, więc jak wrzucisz? Dalej jak nie będzie kasy nie będzie prądu, więc po staremu kartka-długopis pisać będziesz musiał... Więc smutam, że z roboty cię wywalili, ale jak nie umieją cię docenić, to idź tam gdzie cię będą doceniać... I NIE SMUTAJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Dobra i zła wiadomość... Zacznę od złej... Zwalniają mnie z pracy... (Smutne, ale zdarza się.) Życzę ci byś uporządkował swoje sprawy, znalazł o 20% fajniejszą pracę i robił to co lubisz robić...dont worry be happy. A dobra... Będę miał więcej czasu na pisanie fica. (Pewnie teraz wszyscy skaczą pod sufit...) Niepotrzebny sarkazm...niech moc będzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Część kolejna gotowa... Niestety, nie udało mi się wstawić zapowiadanej niespodzianki... : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Świetna część Pose xD ps Nicu ...skad jest taki mocarny? Kryjowka zlego + brygada przydupasow? no miał te lata na przygotowania, to sobie pozałatwiał wszystko zapewne ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Tworzenie zostaje zawieszone na czas świąteczno-noworoczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajna część. Wesołych świąt i nowego roku. Szkoda, że tworzenie zostało zawieszone, ale lice na przypływ dobrych pomysłów po świętach EDIT. Czy wszyscy zapomnieli o tym temacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pose....czekamy na kolejną część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 To poczekacie... Pomysł jest, ale... Problemy techniczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Grunt, że jednak nie zapomniałeś xD To możemy poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Tak już tyle wytrzymaliśmy, wytrzymamy i teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Po ponad miesiącu czekania... Część dwudziesta gotowa. Przepraszam, że tyle to trwało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Wszystko cacy, ładnie, fajnie... ale czy mógłbyś zmienić ustawienia dostępności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Silly me. Całkiem o tym zapomniałem. Już jest dostępne. Część dwudziesta pierwsza już jest gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 nareszcie jest :-D teraz, kiedy księżniczki miały ... wypadek, to już tylko discord może zapanować nad equestrią ;-) czyli ludzie już mają najgorsze za sobą, no nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Jest jeszcze jeden alicorn, ale to szczegół... A Discord jest już dobry. (Spoiler z ostatniego odcinka.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Wow, aż dwie części na raz nice! Obie świetne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Wow, aż dwie części na raz nice! Obie świetne xD Poprawka, trzy. Rozdział numer 22 też już ukończony. (O Celestio, nigdy w życiu nie napisałem tak dużo jednego dnia!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 LooooL. tyle czekania i jednego dnia, aż trzy części xD Ta trzecia jest coool i ciekawi mnie co dalej będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 przeczytane, i... hmm... trudno mi ocenić tego fica. fabuła jest wprost genialna, akcja zaskakująca i nietypowa, ale skąpe dialogi i zatrważajaco niska ilość opisów niszczy to dzieło. myślę jednak, że jest to fic godny polecenia. 6,8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się